Eláruljuk a legjobb fogyókúra tippet + VIDEÓ!

TREND szerző: graffiti | 9 hozzászólás

Hiába a gyümölcsnapok és a kínszenvedések a konditeremben? Nem használt a Norbi update se, de egyre kevésbé tudsz ellenállni egy tábla csokinak? Na fogadjunk, hogy ezt még nem próbáltad!

cikkhez kapcsolódó kép

A lényeg pedig a következő:

„A társaságból valaki leül egy támlás székre. Ketten balról, ketten jobbról mellé állnak. Az egyik jobb keze mutató- és középső ujjával az ülő hóna alá, másik ugyanúgy a combja alá nyúl, a másik oldalon a másik kettő teszi ugyanezt.

Tehát összesen nyolc ujjal megpróbálják felemelni, ez persze nem sikerül. (Ha erőművészek próbálnának ilyen módon egy cingár legénykét felemelni, menne a dolog, de mutatványunknál a társaság egy jól megtermett tagját ültetjük le, és annak a négynek, aki felemeli, semmivel sem kell erősebbnek lennie az átlagnál.)

A sikertelen kísérlet után mind az öten (a négy szélső állva, az ötödik a széken ülve) a következő légzési gyakorlatot végzik: a tornaórákról ismert mély belégzés módjára két karjukat párhuzamosan maguk elé tartják, majd, mint a képen a nyilak iránya jelzi, nagy kört írnak le a két párhuzamos karral. Amíg a karok a fej fölé érnek, mély légzést kell végezni, aztán mire Újra előrelendülnek, ki kell fújni a levegőt. A belégzésnek nagyon alaposnak, mélynek kell lennie. Ezt háromszor megismétlik, negyedszer is mély belégzést végeznek, de akkor mind az Öten magukban tartják a levegőt. A négy álló gyorsan megfogja két-két ujjal az ülőt Úgy, amint az előbb már leírtuk, és — ha a belégzéseket jól csinálták— könnyedén fel tudják emelni."
(Grätzer József: SICC)

Ha valaki rájön a trükkre, küzdje le lustaságát, és írja meg

Szólj hozzá Te is!

9
gerzso, 2010. 10. 08. 21:43
válasz erre az üzenetre

Pontosabban : a széken ülve a székkel együtt emeltük fel.A kéz kezünk össze volt kulcsolva és a két mutatóujj egyenesen egymásnak támaszkodva előre mutatott . A többi ujj egymásba fonódik.A négy ember a szék ülőfelület sarkai alá nyúlva emelt olyan magasra hogy a karok kinyújtva vállmagasság körül értek, 100kg körül lehetett az Úr. a légzés az úgy történt ahogy előzőleg le van írva.

8
gerzso, 2010. 10. 08. 21:25
válasz erre az üzenetre

Régen történt de való igaz,én személyesen részt vettem egy hasonló felemelésben , de úgy hogy a"paciens" a széken ült.Humorizálhatnék, mert akkor az Úr még csak megyei elvtárs volt most pedig az egyik minisztériumban munkálkodik .Hát tud még valaki ilyen magasra emelni ?

7
imoimo, 2010. 05. 12. 18:55
válasz erre az üzenetre

tudom egy kicsit furcsa de megy.en 61 kg vagyok es a tobbiek 30-40 kozott voltak es meg is sikerult nekik felemelniuk engem.

6
Gébriello, 2009. 07. 04. 15:35
válasz erre az üzenetre

Szerintem kamu!! De ki tudja

5
sex, 2009. 05. 25. 14:59
válasz erre az üzenetre

megbaszom nem igaz kcosog hazugok

4
nancyrotten, 2008. 06. 14. 19:10
válasz erre az üzenetre

ez volt az uri gelleres műsorban is

3
csocsaszan, 2008. 05. 30. 19:03
válasz erre az üzenetre

2
csocsaszan, 2008. 05. 30. 19:02
válasz erre az üzenetre

1
csocsaszan, 2008. 05. 30. 19:02
válasz erre az üzenetre

« előző1 következő »
kapcsolodó cikkek

Miniszoknya cicanadrággal, rózsaszín felsővel

Trapéz alakúra vágott nadrágszár, vastag fekete keretű szemüveg és már...

Mi az ideális?

A nőket ősidők óta a megfelelni vágyás üldözi, hogy miként is lesznek ...

Na jogászok!

Erre kössetek csomót! Ennél érdekesebb birósági ügy, azt hiszem nem ig...

Öröm, kín, szenvedés?

Napjainkban a barátok meghatározzák életünket. Ez sok szempontból nagy...

Ha elfelejtetted volna a jelszavadat, küldesd ki magadnak!


Még nem vagy VIP tag? Regisztrálj!
Moonshadow
» játékajánló: Moonshadow
5) $atlag = 0; // teli, félig-teli, üres csillag if ($atlag >= ($i - 0.3)) $fajlnev = 'csillag-teli.png'; elseif ( $atlag >= ($i - 0.6 ) && $atlag <= ($i - 0.3 ) ) $fajlnev = 'csillag-fel.png'; else $fajlnev = 'csillag-ures.png'; $get_modul = 'viccek'; // $_GET['modul'] print "\"szavazás"; } return $atlag; } ?>
Legújabb vicc

- Százados úr! Kovács honvéd leugrott ejtőernyő nélkül!
- Már megint?

Értékeld!