Miniszoknya cicanadrággal, rózsaszín felsővel

TREND szerző: Nagy Csaba | 8 hozzászólás

Trapéz alakúra vágott nadrágszár, vastag fekete keretű szemüveg és már-már ijesztően 60-as éveket idéző smink. Ez a Retro.

cikkhez kapcsolódó kép

Bár egyszerűen hangzik, mégis nehéz összehozni egy olyan öltözéket, mely – bár a múltat idézi – megfelel a 2007-es év trendjének, mind színekben, mind pedig, szabásában.
Hogy ezt hogyan is kell elképzelni, Füzesi Brigitta modellt kértem fel, hogy eláruljon néhány titkot. Vagyis, hogyan legyünk divatban jelenben úgy, hogy mérvadónk a múlt.

Brigi:
- Első és talán legfontosabb dolog az öltözködésnél, hogy hova megyünk. Nyílvánvaló, hogy egy temetésre vagy egy esküvőre könnyen választott ruhába, míg munkahelyünkre vagy egy partira már egy jobban megfontolt öltözéket veszünk fel. Lényeg a lényeg, hogy színekben megfelelőt válasszunk. Egy egyszerű példa: ha valaki emberekkel foglalkozó munkát végez, mint például egy tanár, az minden valószínűséggel nem fog miniszoknyát felvenni cicanadrággal és rózsaszín felsővel. Azt hiszem, felesleges lenne magyaráznom, hogy miért nem.

Azonban, ha valaki partizni megy, vagy csak egy bálba hivatalos, az jól tudja, hogy a tavaly hatalmas sikert aratott rózsaszín valószínűleg a bálon vagy partin is elnyeri mindenki tetszését. Hogy miért? Mert vidám, kirívó még is aranyos szín. A smink divat a szolid árnyalatok. Ma már nem igazán szép egy tűz vörös rúzs – még ha Xtina arra is esküszik. A haj immár lehet rövid hosszú vagy fél hosszú. Hajunk akár három vagy négy szín árnyalatát is viselheti, persze a szépség határain belül. Lényeg, hogy egyéniségünk tükrözve legyen.

Ne feledje senki, hogy ezek csak tippek. Stílust nem adhatok, mert az már van. És az csak a Tiéd!

Brigi, azt hiszem, ráébresztett valamire. Nem az a fontos, hogy milyen ruhában vagyunk, hanem az, hogy melyik ruhánkban. A tavalyi rózsaszínben vagy az azelőtti kedvenc csíkos felsőmben. Azt hiszem, a választás mindenki kezében ott van. Csak élni kell vele. Mert stílusodat nem a divat, hanem az élet adja.

Szólj hozzá Te is!

8
Anna, 2015. 06. 18. 20:34
válasz erre az üzenetre

Egy igazi divatkirálynő mint én aki az egész suliban a divatrendőség vezetőjeként megállapítom hogy nem rossz a szöveg és engem a suliban divatkiralynőkén tisszelnek💋💅🏽😌

7
Anna, 2015. 06. 18. 20:33
válasz erre az üzenetre

Egy kezdőhöz nem rossz

6
Anna, 2015. 06. 18. 20:32
válasz erre az üzenetre

Egy igazi divatkirálynő mint én aki az egész suliban a divatrendőség vezetőjeként megállapítom hogy nem rossz a szöveg és engem a suliban divatkiralynőkén tisszelnek💋💅🏽😌

5
Pandora, 2015. 06. 11. 19:19
válasz erre az üzenetre

Fújjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjj

4
Boki kis képe = avatarja Boki (boki), 2009. 02. 19. 19:39
válasz erre az üzenetre

Szia.
Ha netán visszanéznél még az oldalra, dobj nekem egy emailt légyszi. Címem az adatlapomon.

válasz a(z) 2. üzenetre
3
Bridzsitt, 2009. 01. 04. 02:33
válasz erre az üzenetre

hali. Csak annyit akartam közölni, h engem is Füzesi Brigittának hivnak és KÁrpátalján élek

2
nancyrotten, 2008. 06. 14. 21:04
válasz erre az üzenetre

jléc színével nem vagyok megelégedve, a grafika tetszik.
szerintem egész jó az oldal, csak több gondot fordíthatnátok a cikkekre. pl. ezt a cikket is megcsinálhattátok volna úgy, hogy leszólítotok néhány embert az utcán, és akkor már több vélemény lenne..és nem csak ilyen általánosságokat beletenni, oké rószíaszín a divat, de ezt már ki nem tudja.. egyébként ha tényleg komolyan veszitek, hogy ti a divatról írtok, akkor utánanézhetek divatbemutatóknak, hogy mi lesz a jövő nyári-téli trend, mert azt mki látja, hogy épp mi a trend, meg hogy teemetésre nem pink miniszoknyába kell menni, de az általában érdekli az embereket, hogy mi lesz..(ha helyesírási hibáim vannak az azért van, mert vacakola gépem, és vmi miatt nem látom, hogy mit írok..elnézést ezért)..
és remélem nem veszitek bántásnak, csak nekem fáj ez a sok közhely..
meg lehtne jobb is az oldal, a domainneve is jó, csak ki kéne használni, több gondot fordítani rá...
(nancyortten.uw.hu)

1
nancírotten, 2008. 06. 14. 20:57
válasz erre az üzenetre

Az előbb írtam egy hosszú hsz-t, de elveszett. minegy most leírom röviden:
1. Tele van közhelyekkle a cikk.
2. Semi újdonság, extra dolog nem volt benne, ezt egy átlagember is tudja.
3. az oldal grafikája jó, tetszik, hgoy nincs telezsúfolva, bár a fe

« előző1 következő »
kapcsolodó cikkek

Nők extázisban: a csábítás, aminek nem tudnak ellenálni

Mi, nők, arra vagyunk programozva, hogy a vásárlás által valami mérhet...

Eláruljuk a legjobb fogyókúra tippet + VIDEÓ!

Hiába a gyümölcsnapok és a kínszenvedések a konditeremben? Nem használ...

Ha elfelejtetted volna a jelszavadat, küldesd ki magadnak!


Még nem vagy VIP tag? Regisztrálj!
Moonshadow
» játékajánló: Moonshadow
5) $atlag = 0; // teli, félig-teli, üres csillag if ($atlag >= ($i - 0.3)) $fajlnev = 'csillag-teli.png'; elseif ( $atlag >= ($i - 0.6 ) && $atlag <= ($i - 0.3 ) ) $fajlnev = 'csillag-fel.png'; else $fajlnev = 'csillag-ures.png'; $get_modul = 'viccek'; // $_GET['modul'] print "\"szavazás"; } return $atlag; } ?>
Legújabb vicc

- Százados úr! Kovács honvéd leugrott ejtőernyő nélkül!
- Már megint?

Értékeld!