Egy szingli gondolatai Valentin-nap után

SZUBJEKT?V szerző: Mia | 5 hozzászólás

Ha február akkor Valentin-nap. Lépten-nyomon beleütközök az édes, mézes-mázos szívecskés, rózsaszín néha már-már giccsbe hajló kirakatokba. Ilyenkor elgondolkozom, hogy most jó-e, hogy szingli vagyok, avagy sem.

cikkhez kapcsolódó kép

Ha azt néztem, hogy milyen régóta nincs mellettem senki, akkor kicsit összeszorult a szívem, és majdnem maga alá gyűrt a világfájdalom a sok szerelmes, kéz a kézben andalgó pár láttán. Nem beszélve arról, hogy mit éreztem, mikor az egyik legjobb barátom az éppen aktuális kiszemeltjéről áradozott. De szerencsére mindig akadt valaki vagy valami, ami kirántott az önsajnálatból.

Ugyanakkor ha végigpörgettem magam előtt a baráti köröm szerelmeseinek marakodásait, és nemegyszer féltékenységi jeleneteit akkor valahol a lelkem mélyén megejtettem egy kósza mosolyt, hogy de jó nekem, hogy még mindig a magam útját járom.

Most ne értsen félre a kedves olvasó: nem vagyok egy önző, számító perszona, de kezdem belátni, hogy az, akivel nemrég folytattam beszélgetést a témában, és akire roppantul felnézek teljes mértékben igazat mondott nekem.

Nem kell azzal foglalkozni, hogy ki mit mond, élni kell az életünket, lazán venni a dolgokat, és nem utolsósorban a pasikon felesleges évődni.

Most azon dolgozok, hogy elsajátítsam azt a tanácsát, miszerint úgy tegyem teljessé a mindennapjaimat, hogy azt csinálok, amit én akarok, (ahogy a Pa-Dö-Dö is énekelte ), és közben azt hirdetem magamról, hogy én vagyok a legbelevalóbb csaj a földtekén.

Ez a kedves barátom azt is mondta, hogy ne csináljak ebből a "járok-e valakivel" dologból dilemmát, mert az meg csak görcsöket szül, és mint tudjuk, akinek görcsei vannak, azt előbb fel kell oldani és csak utána élhet ismét egészségesen, mind testileg, mind lelkileg.

Mindez Valentin-nap előtt történt. Így már jóval lazábban álltam hozzá ehhez a naphoz. A táncóráról (végülis meg is kell egy belevaló csajnak magát valósítania) a buszhoz sietve már hidegen hagytak a kirakatok, az egymásba gabalyodott, csókolózó párocskák.

A plázában az andalító zeneszót pedig már meg sem hallottam mert a zenefon a kedvenc dalaimat harsogta a legnagyobb hangerőn, otthon pedig vettem egy nagy forró fürdőt, mkiözben lágy, relaxáló zenét hallgattam.

Ez a már-már keleti kényelem pedig el is felejtette velem, hogy milyen nap is van. Mert szerelmesek napja ide vagy oda, addig hiába várjuk a herceget, míg abba az emberbe nem "szeretünk" bele és nem adunk neki kellő törődést, aki mindig a szemünk előtt van, saját magunkba. Remélem én már jó úton járok.

Szólj hozzá Te is!

5
vki, 2010. 02. 16. 11:03
válasz erre az üzenetre

Jah, persze ez igaz, de mi van ha már évek óta semmi...

4
faszt, 2010. 02. 14. 17:09
válasz erre az üzenetre

nagyon vicces és ha tényleg szingli vagy vaéentin napkor?? igy ugysem tudod megoldanio kösszi a semi

3
Kloé, 2010. 02. 12. 18:44
válasz erre az üzenetre

Szerintem,ha szingli vagy,mint én is.Töltsd a Valentin-napot egy szintén szingli baráttal vagy barátnővel,olyannal aki fontos neked.Vagy ha ilyet nem találsz,akkor szánj időt saját magadra,kapcsolj ki,sőt lepd meg magad ajándékkal

2
evicy, 2010. 02. 01. 12:07
válasz erre az üzenetre

Ez tenyleg igaz!!!
Gratu...

1
csak en, 2009. 11. 27. 20:31
válasz erre az üzenetre

oke ez nagyon helyes meg minden de mi van akkor ha nem birok mar egyedul lenni?

« előző1 következő »

Ha elfelejtetted volna a jelszavadat, küldesd ki magadnak!


Még nem vagy VIP tag? Regisztrálj!
Mortal Szombat
» játékajánló: Mortal Szombat
5) $atlag = 0; // teli, félig-teli, üres csillag if ($atlag >= ($i - 0.3)) $fajlnev = 'csillag-teli.png'; elseif ( $atlag >= ($i - 0.6 ) && $atlag <= ($i - 0.3 ) ) $fajlnev = 'csillag-fel.png'; else $fajlnev = 'csillag-ures.png'; $get_modul = 'viccek'; // $_GET['modul'] print "\"szavazás"; } return $atlag; } ?>
Legújabb vicc

- Százados úr! Kovács honvéd leugrott ejtőernyő nélkül!
- Már megint?

Értékeld!