Botrányos főzőshow - Bűzölgő hal a tortán

SZUBJEKT?V szerző: Mia | 3 hozzászólás

A nagy uborkaszezont követően mindkét kereskedelmi csatorna újabb őrülettel rukkolt elő: főzőshowt csinált. A recept sem volt nagy ördöngősség: végy néhány celebet (újabban így illik őket nevezni), akik között többségben vannak, akik még a konyhába alig tették be a lábukat, és adj hozzá némi perpatvert. S máris kész a bűzölgő halas torta.

cikkhez kapcsolódó kép

Persze időközben már az egyik csatorna csatázós, vacsorázós műsora lekerült a képernyőről, de a másik még bőszen kitart. Ők akkor is megmutatják, pedig a műsor alig pár hónapos története alatt jó pár szaftos botrányban volt már részünk.
Volt ott már minden állatság. Macskaszőr az ételben, nagy nyáladzó véreb a konyhában vagy olyan is, aki már attól kiborult, hogy az elé tálalt étel úgy készült, hogy közben valami állati eredetű összetevővel érintkezett. Természetesen mindennek fintorgás és szócsata lett legtöbbször a vége.
Máskor a csak "nemzet csórányának" becézett öreg motoros rockzenész fakadt ki és kocsisokat meghazudtoló szókincsről tett tanúbizonyságot. Hogy az ordibálás jogos volt-e vagy sem, azt döntse el mindenki saját maga.

Aztán egymás kizsigerelséről ne is beszéljünk. Mikor az asztalnál ülve egy jó pohár bor mellett vagy burkoltan vagy nyíltan egymás vélt vagy valós teljesítményét ország-világ előtt leszólják nemcsak a társaságnak, de a nézőnek is elmegy az étvágya. Az ilyen megmondom a frankót embereket pedig még minősíteni sem érdemes. Annál pedig nincs is véleményem szerint aljasabb dolog, mikor egymás között az éppen távollévő tagot a háta mögött kibeszélik és becsmérelik. De vajon mi történik ha az a fülébe jut az illetőnek, és elég temperamentumos személyiséggel áldotta meg a teremtő?!
Ha már felmerült az erkölcs kérdése, akkor egy kicsit érdemes visszaprögetni az időt, mikor kicsiny hazánk legnagyobb felnőtt filmese adott estet a többieknek. Csak tudnám, hogy akkor a 12-es karikát miért hagyták kint. Lelki szemeim előtt felvetődik az a "kissé" alulöltözött hölgy, akinek a teste tálcaként szolgált. A pasik bizonyára örömmel fogadták a látványt, de aztán tuti ők is elgondolkoztak, hogy azért az ilyesmi nem éppen képernyőre való, és nem pont főműsoridőben(!).

De ugye tudjuk mindennek lejár a szavatossága. Épp így a sokáig melegen hagyott halnak is. Már most is lehet érezni a szagát. Csak bírjuk ki még egy darabig gyomorrontás és hányinger nélkül. Jó étvágyat, kedves fogyasztó! Ebben az esetben elnézzük ha turkálsz az ételben.

Kép forrása: http://www.suburbanshop.nl/suburblog/archives/tekeningFISHBONE.jpg

Szólj hozzá Te is!

3
ramóna,zolika, 2009. 10. 06. 20:17
válasz erre az üzenetre

az oldal szar

2
nokedli, 2009. 01. 07. 20:55
válasz erre az üzenetre

nem rossz a műsor ,de most már egy kicsit unalmas nem tudnak már új embereket összehozni.

1
tigriske, 2008. 12. 28. 19:18
válasz erre az üzenetre

Nekem is van cicám,de amikor főzök nem jöhet be a konyhába.Szerintem ez csak nevelés kérdése,az enyém úgy van tanítva hogy nem mehet fel az asztalra.Ha valahova elmegyünk öltözhetünk csinosan úgy is hogy nem lóg ki a mutogatnivaló.Azt meg főleg gusztustalannak tartom,hogy amásikat kibeszélik a háta mögött,Elöbb utobb úgy is minden kiderül!

« előző1 következő »

Ha elfelejtetted volna a jelszavadat, küldesd ki magadnak!


Még nem vagy VIP tag? Regisztrálj!
Pulykalövő
» játékajánló: Pulykalövő
5) $atlag = 0; // teli, félig-teli, üres csillag if ($atlag >= ($i - 0.3)) $fajlnev = 'csillag-teli.png'; elseif ( $atlag >= ($i - 0.6 ) && $atlag <= ($i - 0.3 ) ) $fajlnev = 'csillag-fel.png'; else $fajlnev = 'csillag-ures.png'; $get_modul = 'viccek'; // $_GET['modul'] print "\"szavazás"; } return $atlag; } ?>
Legújabb vicc

- Százados úr! Kovács honvéd leugrott ejtőernyő nélkül!
- Már megint?

Értékeld!