Megagáz - botrányba fullad a megasztár?

SZUBJEKT?V szerző: Mia | 14 hozzászólás

Az egyik kereskedelmi csatorna negyedik szériás tehetségkutatóját az elmúlt hetekben számos kritika érte. Először a szavazatszámláló gép rendszere mondta fel a szolgálatot, majd így az utolsó előtti döntő eredményhirdetése is alapot adott arra, hogy panamát sejtsenek egyesek a háttérben. Vajon a színfalak mögött már eldőlt, hogy ki lesz 2008 hangja?

cikkhez kapcsolódó kép

Sokaknak feltűnt szombat este, hogy a műsorvezetők ezúttal a zsűrit kérdezték először, kinek adják a továbblépés jogá. Ez eltért a korábbi gyakorlattól, hiszen eddig az sms-ek döntöttek. Ezzel talán azt akarták elérni a műsor készítői, hogy az sms-csalás vád elüljön, de nem volt kevésbé gyanús ez a döntési mód sem.
Már korábban olyan pletyka kelt szárnyra, hogy az egyik végső döntőbe jutott versenyző édesapja, aki az egyik magyar lemezkiadó főigazgatója, előre megvette fiának az első helyet. Ezt valahol tovább erősítette az egyik zsűritag nyilatkozata is, aki elmondta, hogy örülne ha a fiú vinné el a pálmát.

A másik két fiút is megkérdezték már többen, akik közül már csak az maradt versenyben, akit a nézők benntartottak és akit már a zsűri nem egyszer leszólt dalválasztásai miatt, hogy szerintük ki nyeri a versenyt. Mindketten egyöntetűen harmadik társukat mondták.
A jövő hétre kimenőt kapnak a srácok szombat estéről, de 20-án aztán eldől, hogy kiből lesz \"legenda\". Talán ezt az egy hetet a készítők arra szánják, hogy a híresztelések alábbhagyjanak?
Csak abban bízhatunk, hogy a nagy pillanatban az sms gép nem száll el, és nem úgy fogjuk emlegetni majd évek múlva a versenyt, mint a legendás panamát a show történetében.

Kép forrása: http://wildflowerbrown.com

Szólj hozzá Te is!

14
csajkovszkij kis képe = avatarja csajkovszkij (dmitrij), 2009. 12. 09. 21:53
válasz erre az üzenetre

Jajj, gyerekek! Mindenki tudja, hogy az egész egy nagyon nagy bunda, mert azoknak, akik a zsűriben vannak, és a többieknek a zeneiparban az áll érdekében, hogy ne az igazi tehetségeket juttassák el a döntőbe, hanem azokat, akik biztosan nem fogják zavarni a köreiket. Ez olyan egyértemű... És olyan gyomorkavaró...

13
csipesz, 2008. 12. 19. 17:55
válasz erre az üzenetre

Tulajdonképpen a TV2 teljesen kikapott az RTL-től már évekkel ezelőtt, és ez volt az egyetlen műsor, ahol vissza tudtak ütni, de a Megatánc például egy elcseszett dolog volt, utána meg szánalmasan meghirdették a negyedik részt, amiben nincsenek igazi egyéniségek sem.

Szerintetek a 13 éves Tóth Lüszi hogy verhette meg Bencsik Tamarát? A zsűri szakmaisága pedig: egy színésznő (aki zakkant), egy homoszexuális média-botrány guru, egy eddig be nem futott homoszexuális, és az EGYETLEN akinek köze van a zenéhez, az Fenyő, aki viszont már talán kiöregedett a show bizniszből. Undorító csatorna, én inkább olvasok, találkozok az ismerőseimmel, vagy csinálok valamit, amitől kevésbé lesz hányingerem.

Ajánlom Nektek is!

12
szerintem, 2008. 12. 18. 20:11
válasz erre az üzenetre

Milyen érdekes, hogy amikor tizen egynéhányan voltak a versenyzők akkor is három órát raboltak el a műsorból, most, hogy csak hárman voltak, most is. Érdekes! Talán nem kellene annyi reklám, amivel a nézőket lopják meg, mert nem a reklámra fizetünk, hanem a műsorra!!!! DE! Milyen műsorra?? Nem kezdődik el egy film rendesen kiírt műsoridőben, ráadásul még a reklámban is csalnak, hamis időpontot adnak meg, hogy az ember fennmaradjon, nem veszik a fáradságot sem, hogy helyesbítsenek. Nincs egy normális műsor hétvégére! Hol itt a kultúra?? Aki dolgozik, nem hiszem, hogy 10 óra után van kedve egy filmet megnézni! Egyáltalán minek tartjuk fenn ezt az adót???
Undorító a TV2 Stratégiája, szerintem ez is lopás, csalás, amit büntetni kellene!
Visszatérve a megasztár -ra, egy előző műsorban arra ösztökélte a nézőket Tilla, hogy szavazzanak arra, akinek a hangja tetszett, és arra is aki szimpatikus. És ezt még tele szájjal, vigyorogva, akár kolléganője, és nem szégyellik magukat kicsikarni a pénzt ebben a válságos időben a szegény hiszékeny emberekből.
Ez undorító!! Akkor most miről beszélünk??
Ki legyen megasztár? a szimpatikus, vagy akinek van hangja?
Ezt a műsort le kellett volna tiltani, mert nem szól másról, mint a pénzről, és kinek van nagyobb dumája, mennyire tudja „eladni magát” hogyan tudja rászedni a nézőket a szavazásra, és a befolyt összeget, ami nem kevés, abból csekély vigaszdíjnak adnak ajándékot. Nem vesszük észre, hogy mi tartjuk el az egész bagázst az sms-el??
UNDORÍTÓ!!
Szerintem!

11
zozo, 2008. 12. 14. 22:38
válasz erre az üzenetre

hát igen, hulladék az egész
sokkal jobb énekesek is vannak M.o-on, mint ezek a bénák itt a döntőben.
jajj istenem Dávid az szörnyű! Kíváncsi vagyok, mi lesz belőle, lesz-e mersze az operettszínháznak szerződtetnie azt a hamis srácot! Mert, hogy cd lesz belőle, az nem kétésg, szegény hangmérnöknek sok lesz a dolga, hangonként helyrehúzni azt a sok hibát! Miért gondolta azt egyátalán, hogy jelentkeznie kell ebbe a műsorba?????

10
wendog, 2008. 12. 11. 13:48
válasz erre az üzenetre

fel kell lázadni, nem szabad nézni!!!!
nem értem, Magyarországon mindent meg lehet csinálni?
iszonyat undorító

9
kuki, 2008. 12. 09. 22:43
válasz erre az üzenetre

Trágyadomb az egész. A "szakzsűri" már kilóra megvéve. Én is csatlakozom azokhoz akik nem szavaznak.

8
flick, 2008. 12. 08. 22:55
válasz erre az üzenetre

Sajnos hamarosan vége a Megasztárnak és nem kapunk újabb tehetségeket belőle! Nem mintha nem lennének tehetségesek a srácok, de számos olyan versenyző kiesett, aki inkább érdemelte volna meg a címet. Nincs rossz hangja Király Viktornak, de nem egyedi. Kismillió srác tud így énekelni, mint ő! Tucathang!

7
fecike, 2008. 12. 08. 20:33
válasz erre az üzenetre

Hát itt nagyon kilóg a ló lába én is szavaztam, de ezután már nemhogy nem szavazok, de a TV 2 műsorát sem nézem. Itt nyilvánvaló, amit eddig mindig cáfoltak, hogy le van zsírozva. Ha ezt valaki nem veszi észre, akkor vak. Arra kérek mindenkit, hogy ne szavazzon, mert csak a pénzét dobja ki az ablakon....A szerkesztő pedig szégyelje magát, hogy egy országot van képe az orránál fogva vezeti.

6
Ani, 2008. 12. 08. 20:29
válasz erre az üzenetre

Most volt elösszőr rossz érzésem a versennyel kapcsolatban.Nem csak a szegényes fénytelelen színpad a nem jóindulatú és szakmailag is bírálható zsűri, de a felhozatal is mínősíthetetlen volt. A jó énekeseket már az elején eltávolították, akik bent maradtak halovány gyengék az elöző évekhez viszonyítva, mert ott az elején kiszavazottak is toronymagasan tehetségesebbek voltak.Szegény Szekeres Nóra a karja rángatásával kellemetlen látványt nyújt, mert olyan érzése van a nézőnek, mintha valamilyen idegbetegség első jeleinek lenne szemtanúja. Saját véleményem-,hogy a első három versenyt ményen alúlmúlta minden tekinteben. Szerencsétlen utánzmánya az elözőeknek.

5
csabinyó, 2008. 12. 08. 19:24
válasz erre az üzenetre

Ez a december 6-i Megasztár volt a TV2 KÉSZ ÁTVERÉS showja.Miközben biztattak a szavazásra, hogy mi nézők döntjük el, ki kerül a döntőbe, egyszercsak e svéd csavarral "nyomjuk krahácsot"kabarét csináltak.Ezzel persze megloptak engem, meg téged, meg mindenkit, mert az sms díjak ( tudjátok, hogy ez milliókra rúgott?)
befutottak, aztán lesöpörtek minket az asztalról.
Követeljük vissza a sms díjakat.Forduljatok a Fogyasztóvédelmi Főfelügyelőséghez!!

4
zsu, 2008. 12. 08. 19:22
válasz erre az üzenetre

A legtisztább hangu énekest ejtette ki a "zsűri".Neki inkább ott a helye mint az agyon favorizált Viktornak.Szerintem Amerikába már a selejtezőn kiesett volna.Csalódtam a Fenyőben.Az olyan zsűritag véleménye a döntó.akinek a hamis hang =a blúz hangal.

3
csiri, 2008. 12. 08. 19:11
válasz erre az üzenetre

Én is a Krisztiánra szavaztam, többször is! Eszenyi Enikő és Fenyő Miklós
hogyan tudta "elengedni" jelöltjét, hiszen nekik nagyobb szavuknak kellene
lennie, mint Fridinek, aki "utólag" rondította a zsűritagok számát, és aki
nem ért OTT "semmihez"!

2
anyu, 2008. 12. 08. 19:08
válasz erre az üzenetre

Lakatos Krisztián volt a "zseni", jól tudta a Mester-Friderikusz is, azért
kellett hamar dönteni a kis senki Viktorra.

Ki a zsűri elnöke, neki kellett volna a végső döntést kimondania, és a
zsűritagok száma mindig páratlannak kell lennie! Milyen egy zsűri ez,
komolytalan a végtelenségig.

1
joe, 2008. 12. 08. 18:53
válasz erre az üzenetre

Vissza nekünk tótlüszit

« előző1 következő »
kapcsolodó cikkek

Breaking: Stohl nem vezetheti az X-Factort balesete miatt!

Stohl András műsorvezetői szerepe a hamarosan induló tehetségkutatóban...

Csillag születik: Tabáni István, Bad Boyz, Brasch Bence, Kutyakölykök a továbbjutók

Folytatódik a lányok pechszériája: a Csillag születik második elődöntő...

Megjelent Király Viktor első albuma

Megjelent a Megasztár negyedik szériáját megnyerő Király Viktor első l...

Ha elfelejtetted volna a jelszavadat, küldesd ki magadnak!


Még nem vagy VIP tag? Regisztrálj!
Bloxorz
» játékajánló: Bloxorz
5) $atlag = 0; // teli, félig-teli, üres csillag if ($atlag >= ($i - 0.3)) $fajlnev = 'csillag-teli.png'; elseif ( $atlag >= ($i - 0.6 ) && $atlag <= ($i - 0.3 ) ) $fajlnev = 'csillag-fel.png'; else $fajlnev = 'csillag-ures.png'; $get_modul = 'viccek'; // $_GET['modul'] print "\"szavazás"; } return $atlag; } ?>
Legújabb vicc

- Százados úr! Kovács honvéd leugrott ejtőernyő nélkül!
- Már megint?

Értékeld!