Nem csak egy este

SZUBJEKT?V szerző: Nagy Csaba | 0 hozzászólás

Legyen legalább egy nap és egy este, amikor együtt a család. Együtt a szeretet. Év közben sokszor megfeletkezünk emberekről, akik segítették munkákat és azon voltak, hogy nekünk a lehető legjobb legyen.

cikkhez kapcsolódó kép

Gyakran saját jó létünket és boldogságunkat helyezzük előtérbe, nem törődve mások vágyaival. De mégis van egy nap, amikor minden megváltozik. Egy este, amikor ráébredünk arra, hogy bizony nemcsak magunknak köszönhetünk bizonyos dolgokat. Munkánk gyümölcse gyakran sok kicsi munka eredménye is, barátok és családtagot állnak ennek hátterében. És persze szerelmünk. Hisz ki az, aki reggelente átölel, és puszival vagy csókkal ébreszt. Ki az, aki a nehéz pillanatokban megnyugtat és átsegít. Hát az, aki igazán szeret és megbecsül.

Én sajnos már nem érezhetem anyukám fizikai jelenlétét. Már két éve nem puszil meg reggel. De mégis mindennap van legalább egy olyan pillanat, mikor fülembe suttogja: "csak így tovább". Mert azokra is gondolnunk kell ilyenkor, akik már nincsenek úgy velünk, mint élő társaink. Ez az ünnep róluk is szól.

Ezek tudatában kívánunkk békés, meghitt karácsonyt és boldog új évet MINDENKINEK!

Szólj hozzá Te is!

Ha elfelejtetted volna a jelszavadat, küldesd ki magadnak!


Még nem vagy VIP tag? Regisztrálj!
Advanced Ninja
» játékajánló: Advanced Ninja
5) $atlag = 0; // teli, félig-teli, üres csillag if ($atlag >= ($i - 0.3)) $fajlnev = 'csillag-teli.png'; elseif ( $atlag >= ($i - 0.6 ) && $atlag <= ($i - 0.3 ) ) $fajlnev = 'csillag-fel.png'; else $fajlnev = 'csillag-ures.png'; $get_modul = 'viccek'; // $_GET['modul'] print "\"szavazás"; } return $atlag; } ?>
Legújabb vicc

- Százados úr! Kovács honvéd leugrott ejtőernyő nélkül!
- Már megint?

Értékeld!