Tokio Hotel, pénz, meg a jófej fater

SZUBJEKT?V szerző: Sanyi | 78 hozzászólás

"Ma már semmi sem a régi..." - halljuk ezt nap mint nap az előző generáció képviselőitől. Mi pedig legyintünk egyet, és nem vesszük komolyan, legfeljebb eleresztünk egy "mit tudnak ezek" megjegyzést.

cikkhez kapcsolódó kép

Merthogy ma már minden egyszerűbb, illetve inkább gyorsabb, mint szüleink idejében. Hamarabb sztár lehetsz: csak egy parányit rakd félre emberi mivoltodat, és már be is kerülhetsz egy valóságshow-ba. Vagy egyszerűen csak látogasson meg egy földönkívüli, és főműsoridőben lehetsz az RTL-en. A rádióból is te szólhatsz szüntelen, ha van elég pénzed, és rendelkezel egy igénytelen hallgatósággal. Mert manapság ez a legkönnyebb: zenét szerezni, együttest alapítani. Csak egy kis pénz kell hozzá, meg egy „jófej fater”, a többit elintézi a média.

Mert kit is érdekel már a jó öreg Deep Purple, Pinkfloyd, vagy az igényes blues képviselői, mint Hobo és Deák Bill bácsi, ha itt vannak futószalagon a Tokio Hotelek, az Avril Lavigne-k (hálisten utóbbi kihalófélben)? Régen egy hajszárítóból meg egy konzervből képesek voltak hangszereket készíteni, mert zenélni akartak, és ebből az akarásból olyan zenék születtek, amik legendás zenekarokat emeltek színpadra. Manapság a zenélni akarást a pénz váltotta fel, és három akkord elég egy világkörüli turnéhoz. A rock és a rocker szó teljesen más értelmet nyert. Rockernek lenni régen egy életstílust jelentett, mára már leredukálódott a szöges kiegészítőkre deszkás nadrággal.

A fiatal fülek képtelenek befogadni, feldolgozni az akár 10 perces instrumentális zenét, vagy az igazi gitárszólókat. Senkit sem érdekelnek az öreg rockerek a színpadon, ha nézhetnek tündi-bündi fekete halálmadarakat , akik képesek túllépni számaik időtartamával a 2 percet, és már 3 éve gitároznak amatőr szinten.

Egy újabb szüleménye a zenegyárnak a Tokio Hotel. Korukból kifolyólag nem dolgozhatnak fel mélyebb témákat, mint a személyi igazolványuk várását, vagy a télapóban való csalódásukat. Elfogadható, hogy valakiben ilyen korán megszületik a zene szeretete, de képtelenség, hogy 14-15 évesen kiforrott zenei stílussal rendelkezik. Az okos emberek ott felettük kitalálták mivel lehet megfogni korunk legbefolyásolhatóbb korosztályát: a saját korosztályukkal. És íme, lőn egy tucatnyi rock csirke meg egy tucatnyi rocker srác. Az igazi zene pedig háttérbe szorul.

Szerencsére amilyen gyorsan jönnek ezek az együttesek, olyan hamar el is tűnnek a süllyesztőben. Vagy jön egy újabb sztár, vagy egyszerűen unalmasak. Az igénytelen munka eredménye mindig rövid, a könnyen szerzett siker könnyen vész el. Viszont a régi öreg rockerek, akiknek még küzdeniük kellett a sikerért, a mai napig élményt nyújtanak zenéjükkel. Ennek nagyon egyszerű oka van, ha közhelynek is tűnik: Az igazi rock örök!

Befejezésül hadd írjam ide: mindenkinek szívügye, hogy mit hallgat. Én csak annyit javasolnék, hogy mielött elköteleznéd magad egy ilyesféle tömegcikknek számító zene mellett, porold le apukád bakelitjeit, vagy térj be egy antikváriumba, és ismerd meg a régi rock képviselőit. Talán rájössz, hogy tényleg ma már semmi sem a régi, és ez nem feltétlenül jó dolog.

Szólj hozzá Te is!

78
Dorka, 2011. 09. 09. 19:04
válasz erre az üzenetre

amúgy meg Tamáska drága, az elején ott mondod,hogy nem is ismered a bandát de nem is akarod aztán meg írod később ,hogy minek hülyézi le más a többi bandát...XDXD bocsáss meg,hogy nem mindenki azt hallgatja,hogy hogy kell drogozni és fejbelövős számokat ne haragudj tényleg... ha azt sem tudod miket játszik a TH akkor csukd be a pici szád

77
Dorka, 2011. 09. 09. 18:55
válasz erre az üzenetre

Nem... a Tokio Hotel nincs kihaló félben parasztok...azt muszáj volt hozzátenni Tamás a te vicceid pedig szarok mielőtt még kinyitod a száj jobb ha utána nézel...azért mert néhány szomorú számuk van még nem emok -.- nem csak Bill festi magát,hanem szinte az összes előadó

76
Tamás, 2010. 11. 18. 08:54
válasz erre az üzenetre

Amúgy tudjátok mi a különbség a buzi meg a tokio hotelesek között?
A tokio hoteles azt mondja: -Depi vagyok! Öngyi leszek!
A buzi azt mondja: -Peti vagyok! Gyöngyi leszek!

75
Tamás, 2010. 11. 18. 08:48
válasz erre az üzenetre

Nekem meg az a véleményem, hogy aki írta ezt a cikket 100% ig igaza van. Ezek a halálmadarak semmit sem tudnak a zenéről. Képzeljétek el, hogy (Én am egyiket sem ismerem, nem is akarom) Van az a fekete tüskés hajú énekes gyerek köztük...Nos én megmondom a frankót: a MAI NAPIG AZT HITTEM? HOGY LÁNY. Csak lelki betegek hallgatnak ilyen zenét. persze ehez semmi közöm. kinek a pap...
viszont ami furcsa, hogy a raszta hajú kölyök ilyen rapp és reggae stílusban öltözködik, és emot zenél. Még ő maga sem tudja hogy milyen műfaj tetszik neki. ráadásul az full fekete öltözet engem ilyen temetéses hangulatra emlékeztet. Bár akinek tetszik az hallgassa, én spec reaggae-t hallgatok, másnak meg az nem tetszik. szarok más véleményére. viszont az tényleg gáz, hogy ilyen fiatalon tényleg nem igazán lehet miről zenélni. Volt itt egy megjegyzés:

"Mi a fa...t kell leszolni a Tokio Hotelt!!! Többet érnek ők mint akármelyik hülye banda !! A zenéjük pedig leirhatatlanul joooooo!!! Bár ezt az nem érti aki nem tudja átélni a zenéjüket, aki nem érti a szöveg lényegét!!!! ugyhogy le lehet szállni roluk de naon gyorsan!!!"

Mert aki ezt írta az biztosan perfektül beszél németül és ő érti a szöveg lényegét. Jah és fel van háborodva hogy leszolták a tokio hotelt, miközben Ő az ÖSSZES TÖBBI bandát lehülyézte. Akkor minek ír. hallgat egy zenét azt sem tudja miről szól.

szerintem ez a rajongás (és itt nem csak a Tokió holtelt értem) egy baromság. Nekem nincs kedvenc bandám meg ilyenek. jó a zene meghallgatom kész. Az a helyzet, hogy az ilyen kis megetethető gyerekek mint a kommentelők nagy része nem veszi észre hogy ő mindnet megtesz a TH-ért, viszont a TH még csak a létezésetekről sem tud. Megveszitek a hülye albumjaikat meg ilyenek,. Tehát pénzt adtol neki.
Mennyit kereshetnek ők? Kit érdekel sokat. De senkinek nem fizetik be a vízdíjat, a villanyt, vagy a gázt.

Szánalmas ez az egész TH rajongás.

És igen gyorsan jöttek, gyorsan mentek.

Hála a papnak ma már nem folyik a csapból is a TH.

Ennyi

74
GRÉTA+TOM, 2010. 10. 16. 12:54
válasz erre az üzenetre

Ne merjed leszólni a Tokio Hotelt sáfrány anna mert nagyon meg fogod bánni!!!!Amúgy a régi rock egy nagy kalap szar!!!!Tokio hotel 4ever!!!Tokio hotel rajongók még valami:Nyugodtan szóljatok be mindenkinek!!!!!!!!!

73
hun, 2010. 04. 04. 20:48
válasz erre az üzenetre

én csak azt nem értem hogy az most miért menő a lányok szemében,ha a fiúk lányoknak öltöznek?!

72
th fan, 2010. 01. 23. 22:08
válasz erre az üzenetre

hát én imádom a th-t és leszarom ki mit mond rájuk!
ennyit a régi rock rol!

71
aaron_odette, 2009. 10. 25. 11:30
válasz erre az üzenetre

'Szerencsére amilyen gyorsan jönnek ezek az együttesek, olyan hamar el is tűnnek a süllyesztőben. Vagy jön egy újabb sztár, vagy egyszerűen unalmasak. Az igénytelen munka eredménye mindig rövid, a könnyen szerzett siker könnyen vész el.'
2009.10. ho van, negy eve es ket honapja jelent meg a th elso kislemeze. a sikeruket azota nem tudtatok elvenni ilyen 'hudenagyonleoltalakolyankemenyvagyok' cikkekkel, szoval szerintem ezek utan sem fogjatok, ideje lenne leszallni errol a gyerekes temarol minthogy ki kinel jobb, mert mindenki egyforman jo csak az izlesunk mas. en sem szidom azokat amiket ti szerettek, es en igenis hallgatok 'tizpercesnel hosszabb instrumentalis zenet' es fogadok hogy amikor ti rajongtatok az iron maidenert, az aerosmithert, megismerkedtetek a sepulturaval es szerelmesek voltatok axl roseba is, titeket sem lehetett volna eltantoritani a kedvenceitektol ilyen piti cikkekkel. ez a velemenyem.

70
thfan10, 2009. 07. 22. 08:06
válasz erre az üzenetre

helotok

69
Evi, 2009. 06. 17. 00:32
válasz erre az üzenetre

Jézusom végig olvastam volt amin szakadtam a röhögéstől s volt ami nem tetszett én is egy ugymondott fan vagyok csak nem teszek ki posztereket meg nincs th-s ágyneműm...De attól még szeretem a zenéjüket..Ja és még az fájt h aki anti az szidta a Queen-től elkezdve minden jó eggyütest aki meg anti az meg szidta Avril-től Britney-ig. Ezt el kell fogadni van akinek ez van akinek az ELL KELL FOGADNI !!!!

68
Metál Ica, 2009. 04. 07. 17:07
válasz erre az üzenetre

Savanyú a szőlő mi? Te irigy barom! Bántott téged a Tokio Hotel? Hát persze, hogy nem. Egyáltalán nem gáz, amit csinálnak. A koruknak megfelelő szinten zenélnek. Nem hinném, hogy 14 éves fejjel bárki jobb zenét csinált volna. Márpedig ők akkor kezdték. Arról nem tehetnek, hogy sikeresek! Ende! Egyébként, ha ők nincsenek, én azt sem tudom, mi az a rock. Engem ők vezettek be ebbe a világba. Ma már Metallicát. Guns n' Rosest és SlipNotot hallgatok ...persze még őket is. Szóval köszönöm nekik, ezt az egészet, Te meg ne pampogj, ha nem akart senki bántani!!!

67
Pici TH 4ever, 2008. 12. 16. 10:45
válasz erre az üzenetre

Mi a fa...t kell leszolni a Tokio Hotelt!!! Többet érnek ők mint akármelyik hülye banda !! A zenéjük pedig leirhatatlanul joooooo!!! Bár ezt az nem érti aki nem tudja átélni a zenéjüket, aki nem érti a szöveg lényegét!!!! ugyhogy le lehet szállni roluk de naon gyorsan!!! A fanoknak meg üzenem h HAJRÁÁÁÁ TOKIO HOTEL!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

66
csokii, 2008. 04. 09. 17:23
válasz erre az üzenetre

..elolvastam ezt az egészet, és hát nemtudom szavakkal kifejezni mekkora suttyó nyomorékok vagytok h ilyeneken képesek vagytok egymást anyját szidni.. meg aki csak beleszolt a témába egyből leoltottátok. hát gratulálok. ;] ezért utálom a th fanokat is meg az antikat is, bassszameg.. XD

65
DorKaulitz, 2007. 09. 07. 22:38
válasz erre az üzenetre

aham....a Tokio Hotel van ,volt és lesz is!Tokio Hotel 4ever!Bill 4ever!

64
fejezzétek már be, 2007. 08. 20. 22:14
válasz erre az üzenetre


én is Thfan vok , de ez mar szanalmas, h ien hulyesegeken vitatkoztok
attol meg h vki iet- TH-t hallgat meg nem lesz se jobb se rosszabb. Mindenkinek a sajat ugye h mit hallgat es ettol nem lesz se jobb se rosszabb
en fiu vok, es sztem a TH-t, de ezen kivul meg mast is tok hallgatni es nem ragadok le 1 zenekarnal. szal mindenki maga valasztja meg a kedvencet
izlesek es pofonok
aki azt mondja h a TH 1RAKAS SZAR, annak a maga koreben meg van a sajat igaza, de aki azt m., h a TH A LEGJOBB, annak is igaza van,tehat mindenki mast szeret es ezt meg kell erteni, kulonben ennek a vitanak soha nem lesz vege
koszi
pa

63
Billcsaja, 2007. 08. 19. 21:18
válasz erre az üzenetre

Akárki akármit mond TH a király!Ez van fogadjátok el!Ló keksz meg be kaphatja!Hajrá TH ti vagytok a nyerők!!!!!

62
×Fluffyka×, 2007. 08. 17. 23:59
válasz erre az üzenetre

Nekem nincs belőle semmim, csak vagy 30-40 poszterem,és képzeljétek... az se a falon! Pedig én is fan wok! ti hülye antik azt hiszitek, ha vki fan, akkor már rögtön a fiúk vírítanak a falon mindenfelé, + olyanra csináltassuk a hakunkat, mint Billnek, + egyéb ilyen apróságok... Nah yo azé azt nem mondom h nincs aki ezt csinálja, de nem kell feltélenül mindenkinek ezt a "hagyományt" követni! Olyan idegesítő, h ha + kiderül vkiről, h fan, akkor rögtön + kérdezik tőle az emberek, h: "hol van a TH-s póló? mért nem full fekete a szemem? mikor megyek a fodrászhoz lekoppintani Bill séróját? Stb.stb.stb..." Nekem nem az a bajom, h ti nem szertitek, hanem az, h nem bírjátok felfogni h NEM KELL MINDENKINEK FELTÉTLENÜL UGYANAZT A ZENÉT HALLGATNIA!!! Mindenkinek más teccik, és ez így van yol, de attól még nem kell letámadni a másikat, mert nem olyan zenét hallgat mint ti! és, hogyha vkinek ahoz van kedve, h TH-s ágyneműben aludjon, akkor abba alszik! titeket mést érdekel? Úgyse látjátok... Akkor + hol a probléma? hülyék vagytok ti...
Attól az "igazi rockzenétől" + Hánynom kell! Yah és légyszi ne ti mondjátok már +, h milyenzenét hallgassunk! köff!
Yah és Anna! Schenki se mondta, h a TH rock lenne! És nem is EMO... Sőt... még csak nem is ricsaj! Zenének hívják! xP Pont mint az az "igazi rockZENE..." Pfff... Boccs ez ahoz nem hasonlít! ez milliószor yobb!
Yah és még annak a nagyokosnak üzenem,aki ezt a marhaságot írta ott az elején, h nem 2 perces zenéik vannak, hanem ha elhiszitek, ha nem 4-5 perces! WOOOW! xP XD És sztem az "igazi rockzene" se sokkal hosszabb...
Am + most tökre felvidultam azon, h kifikázhattam az antikat! Ha ideyövök mindig yo kedvem lesz! Hiába h mindenféle hülye ribinek lehordanak... de akkora marhaságokat tudtok írni, h az már inkább felvidít, mindhogy felidegesítsen! :P Méghogy a "jófej apuci..." közbe + az ikrek szülei elváltak, és az anjuknál élnek...! de mind1... yo az nektek idióta barmoknak! MARADIAK!!! Nah yo nem mindenki, de akad bőven...! hehe Azt a beszólást + naon bírtam, h: "Fan voltam, de mostmár anti vok!" Pfff... akkor te is szeretted, te naon idióta!!! Áhhh... mind1... És még az ilyenek beszélnek, h h a szarba lehet ezt +hallgatni... Pfff... Barom... mind1... de majd azé benézek még később is, hátha lesz +int alkalmam felvidulni....!
yah és 1etértek ThSyke-al! aki nem szereti, az nem foglalkozik vele! de ti ahogy látom mindig azon vagytok elfoglalva, h fikázzátok őket...! Szánalmas!
Nah mind1! abbafejeztem! Csók minden fannak! Az antiknak +... minden rosszat! :P de csak azoknak, akik ide írtak! nah pusz!

×Fluffyka×

61
wirág, 2007. 08. 13. 03:16
válasz erre az üzenetre

a posztert még csak csak megértem... de ágynemű készlet????

60
Wirág XxX, 2007. 08. 13. 03:15
válasz erre az üzenetre

ez olyan röhejes "júúúúúj, olyan cukika, van belőle mindenem!!" szerinttetek nem beteges ha egy tupírfejű tini csávó van az ágyneműtökön, a falaitokon, és kitölti egyáltalán az egész agyatokat? röhej... mellesleg ha a TH-s fiúk olyan jófejek normálisak, akkor biztos kiakadnának ha tudnák h néhány szédült csaj betegesen imádja őket én inkább leszek földön futó mint egy agyon tupírozott hülyegyerek, akivel a rajongói úgy bánnak mint vlmi kiállítási tárggyal

59
Th fan girl, 2007. 08. 03. 14:30
válasz erre az üzenetre

én is fan vok!!! fanni van myviped?? mert ha van akkor légyszike mondd már meg a nevedet és isminek jelölnélek!!!!!!!

« előző1 2 3 4 következő »
kapcsolodó cikkek

Retteghetnek a sztárok: MC DC a Kész átverés új arca

A Csillag születik döntőse, Veres Robi eddig csak csípős poénjaival és...

Hallottál már székely rap-et? Itt az alkalom!

"Itt ülünk egy műtőben és majdnem betojtunk a röhögéstől így a ké...

Együtt verhet a szívünk Csézyért

Szerbia már most a jövő héten megrendezésre kerülő dalfesztivál lázába...

Emo: Deviancia vagy ízlésficam?

Új irányzat uralkodott el a fiatalság körében, ez pedig az emo. Eddig ...

Ha elfelejtetted volna a jelszavadat, küldesd ki magadnak!


Még nem vagy VIP tag? Regisztrálj!
Mortal Szombat
» játékajánló: Mortal Szombat
5) $atlag = 0; // teli, félig-teli, üres csillag if ($atlag >= ($i - 0.3)) $fajlnev = 'csillag-teli.png'; elseif ( $atlag >= ($i - 0.6 ) && $atlag <= ($i - 0.3 ) ) $fajlnev = 'csillag-fel.png'; else $fajlnev = 'csillag-ures.png'; $get_modul = 'viccek'; // $_GET['modul'] print "\"szavazás"; } return $atlag; } ?>
Legújabb vicc

- Százados úr! Kovács honvéd leugrott ejtőernyő nélkül!
- Már megint?

Értékeld!