Tokio Hotel, pénz, meg a jófej fater

SZUBJEKT?V szerző: Sanyi | 78 hozzászólás

"Ma már semmi sem a régi..." - halljuk ezt nap mint nap az előző generáció képviselőitől. Mi pedig legyintünk egyet, és nem vesszük komolyan, legfeljebb eleresztünk egy "mit tudnak ezek" megjegyzést.

cikkhez kapcsolódó kép

Merthogy ma már minden egyszerűbb, illetve inkább gyorsabb, mint szüleink idejében. Hamarabb sztár lehetsz: csak egy parányit rakd félre emberi mivoltodat, és már be is kerülhetsz egy valóságshow-ba. Vagy egyszerűen csak látogasson meg egy földönkívüli, és főműsoridőben lehetsz az RTL-en. A rádióból is te szólhatsz szüntelen, ha van elég pénzed, és rendelkezel egy igénytelen hallgatósággal. Mert manapság ez a legkönnyebb: zenét szerezni, együttest alapítani. Csak egy kis pénz kell hozzá, meg egy „jófej fater”, a többit elintézi a média.

Mert kit is érdekel már a jó öreg Deep Purple, Pinkfloyd, vagy az igényes blues képviselői, mint Hobo és Deák Bill bácsi, ha itt vannak futószalagon a Tokio Hotelek, az Avril Lavigne-k (hálisten utóbbi kihalófélben)? Régen egy hajszárítóból meg egy konzervből képesek voltak hangszereket készíteni, mert zenélni akartak, és ebből az akarásból olyan zenék születtek, amik legendás zenekarokat emeltek színpadra. Manapság a zenélni akarást a pénz váltotta fel, és három akkord elég egy világkörüli turnéhoz. A rock és a rocker szó teljesen más értelmet nyert. Rockernek lenni régen egy életstílust jelentett, mára már leredukálódott a szöges kiegészítőkre deszkás nadrággal.

A fiatal fülek képtelenek befogadni, feldolgozni az akár 10 perces instrumentális zenét, vagy az igazi gitárszólókat. Senkit sem érdekelnek az öreg rockerek a színpadon, ha nézhetnek tündi-bündi fekete halálmadarakat , akik képesek túllépni számaik időtartamával a 2 percet, és már 3 éve gitároznak amatőr szinten.

Egy újabb szüleménye a zenegyárnak a Tokio Hotel. Korukból kifolyólag nem dolgozhatnak fel mélyebb témákat, mint a személyi igazolványuk várását, vagy a télapóban való csalódásukat. Elfogadható, hogy valakiben ilyen korán megszületik a zene szeretete, de képtelenség, hogy 14-15 évesen kiforrott zenei stílussal rendelkezik. Az okos emberek ott felettük kitalálták mivel lehet megfogni korunk legbefolyásolhatóbb korosztályát: a saját korosztályukkal. És íme, lőn egy tucatnyi rock csirke meg egy tucatnyi rocker srác. Az igazi zene pedig háttérbe szorul.

Szerencsére amilyen gyorsan jönnek ezek az együttesek, olyan hamar el is tűnnek a süllyesztőben. Vagy jön egy újabb sztár, vagy egyszerűen unalmasak. Az igénytelen munka eredménye mindig rövid, a könnyen szerzett siker könnyen vész el. Viszont a régi öreg rockerek, akiknek még küzdeniük kellett a sikerért, a mai napig élményt nyújtanak zenéjükkel. Ennek nagyon egyszerű oka van, ha közhelynek is tűnik: Az igazi rock örök!

Befejezésül hadd írjam ide: mindenkinek szívügye, hogy mit hallgat. Én csak annyit javasolnék, hogy mielött elköteleznéd magad egy ilyesféle tömegcikknek számító zene mellett, porold le apukád bakelitjeit, vagy térj be egy antikváriumba, és ismerd meg a régi rock képviselőit. Talán rájössz, hogy tényleg ma már semmi sem a régi, és ez nem feltétlenül jó dolog.

Szólj hozzá Te is!

58
Rust, 2007. 08. 03. 01:29
válasz erre az üzenetre

utálom a pop zenét.

57
Sáfrány Anna, 2007. 08. 01. 18:46
válasz erre az üzenetre

Régi zenekarok FOREVER!!!!! A Th egy nagy rakás sz.r!!!!!!! Imádom a Kiss-t, Queen-t, Guns 'n Rosest! ANTIII THHHHH!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Amíg Aföld kerek, mindig lesznek IGAZI rockerek!!!!!! És a Th-sok n merjék magukat rockernek nevezni az nem rock, hanem zeneszerűsegnek sem mondható ricsaj!!!!

56
ThSyke, 2007. 07. 28. 15:57
válasz erre az üzenetre

Én 14 leszek nekem Tomy baby a kedvencem nekem is van gyűjteményem. fanni van msn-ed?

55
fanni, 2007. 07. 28. 15:46
válasz erre az üzenetre

én egy tokio hotel imádo vagyok kedvencem : bill,tom!

54
fanni, 2007. 07. 28. 13:59
válasz erre az üzenetre

bill annyira aranyos hülye aki nem szereti más néven i love bill nekem van egy egész kollekciom takaró,párna,és még sok minden

53
fanni, 2007. 07. 28. 13:55
válasz erre az üzenetre

hány évesek vagytok?és hogy hivnak titeket?

52
fanni, 2007. 07. 28. 13:51
válasz erre az üzenetre

én is szeretem a tokio hotelt főleg billt, ti kit?

51
ThSyke, 2007. 07. 27. 12:16
válasz erre az üzenetre

És mellesleg anyukám is szereti a TH-t.
Barátnőm mondott egyszer egy negy igazságot: Akik ennyit foglalkoznak a TH cikizésével azok nem is utálják. És ez tuti így van mert a környezetemben szinte mindenki utálja és csak akkor foglalkoznak vele amikor már kikészítettem őket a THval Szal akik most itt fikázzák őket azok szeretik hehe. Jah és ha nem szeretitek akkor szarjátok le magasról és ne foglalkozzatok velük igy ki hiszi el nektek h antik vagytok?
Nah pá

50
ThSyke, 2007. 07. 27. 11:42
válasz erre az üzenetre

Én naon szeretem a TH-t és ők is sokat küzdöttek habár nem ők készítették a hangszereket. A banda tulajdonképpen 6 éves ami tudom hogy nem valami sok de ez azt jelenti h 4 évig vártak és egy sulizenekarból lettek sikeresek, és azok általában nem a pénzért kezdenek el zenélni hanem a zene miatt. Mellesleg ismerem a régi rock együtteseket imádom is őket. Jah és a MegaWatthoz annyit fűznék hogy ott nem rockot hanem metalt játszanak ami megintcsak más.
És tényleg volt köze a jófej pót apucinak a sikerükhöz hiszen ő is zenész és ő adott Tomnak először gitárt és az ő zenesulijában a Rockschool-ban tanultak.
Erről ennyit. TH 4ever!!!!!!!!!!!!!
És senki ne idegesítsen az antizásával, ha nem tudja hogy hohyan jutottak el oda ahova.
Bye-bye

49
Children Of Bodom fan, 2007. 07. 23. 20:55
válasz erre az üzenetre

hát elolvastam az egészet!!!fanok és antik itt vitáznak,de ha azt nézzük mind1iknek igaza van!!!!én régen fan voltam,most anti vok+minden!!!utálom az ilyen zenekarokat,mint a ló keksz,akik csak azért " zenélnek",mert volt lóvé és kész!!!!
hát aki+ aszongya,h a TH rock esetleg emo,az akkorát téved...Nézzetek meg egy MegaWattot a VIVa-,és tudjátok meg a mi is az igazi zene!!!!
Igaz,én se hallgatok olyan "régi" rockzenét,de a "mai" előadók közül nem sokat szeretek!!!!
ki akarja Lola nyávogását hallgatni,vagy a ló kekszét???
és már annyira nem erről a t-máról írok,de ezt ki kellett írni magamból!!!!de a mondá igaz:
"Amíg a föld kerek,mindig lesznek ROCKerek,de ha a föld ovális,jó lesz nekünk a metál is!!!"
és h ezek a rockerek mennyire lesznek rockerek,azt nem tom!!!!
de a lényeg:Children Of Bodom és Rammstein 4EVER!!!
(mint egy pekingi szálloda fanXD)

48
thfan, 2007. 07. 20. 19:37
válasz erre az üzenetre

Wirag-nak üzenem: A TH fanok nagy része igenis szeretné a TH-t akkor is ha gáz lenne, és akkor is TH-s pólóba járnának, ha mindenki leszólá. El lehet viseli, h vki igenis szereti akár gáz akár nem, fel lehetne végre fogni. És Billéket azért ne szóljátok le, mert nem jut el az agyatokig , h attól még h fiatalok igenis lehetnek jók és sikeresek. Amikor még csak fél éve voltak ismertek , akkor mindenki azt mondta, h jövőre már senki nem vog emlékezni rá. De mi lett? Lassan az egész világ ismeri és (nagyábó) mindenki szereti vagy legalábbis elfogadja. Nekem nincs semmi bajom ao olyan antikkal akik megjegyzik h ő enem szereti és ne beszéljek róla a közelébe, akkor megértem, de mért kell hülyeségeket állítan róluk amikor még nevét se tudja az illető. Ugyhogy amíg legalább az egyik nevét nem tudod és legalább nem hallottad egyik számát se addig kuss a neved.
Csáááááá
A Tokio Hotel szent és sérthetetle (TH 4ever!!!)

47
Wirag, 2007. 07. 12. 12:49
válasz erre az üzenetre

Hat ez nagyon szanalmas!!!! 13 eves vagyok. CSAK AZERT MERT BILL MEG A TOBBI TH-S IR PAR SZAMOT, HOGY: jajj, az elet szar, jjaj nekem, jajajajajjj!!! , akkor mar az elet nagy dolgairolo es a komoly dolgokrol zenelnek? Meg akkor a zenejuk szivbol szol? Istenem... Avril Lavigne meg egy csaj aki enekelt valamit amit elotta masok irtak neki, felvittek a szamitogepre, kicsit felturboztak, aggattak ra nehany olyan ruhat ami most divatosnak szamit, es tadamm!!! Kesz az uj csoda gyerek! Engem kurvara idegest ez az egesz!! Tok mindegy milyen a hangod es kivgay, BARKI lehet hires! Nem kell hogy tehetseges legyel, a mai sztarok kozul ki az aki TENYLEG< IGAZAN TEHETSEGES??? Hat nem hiszem hogy sokat fel lehetne sorolni. Nme azt mondom hogy nincsenek, de... Sajnos az a ritkasag! Es be kell hogy valljam (lehet hogy maradi vagyok), de en nagyon sokaig egy avril lavigne es egy tokio hotel szamot sem hallottam, sot Britney spearst sem, es ilyeneket, ES EN NAGYON JOL MEGVAGYOK A REGI ZENEMMEL, AMI LEHET H MA MAR GAZNAK SZAMIT, DE NEKEM NE AZ MONDJA MEG HOGY MIT SZERESSEK, H EPPEN MI A DIVAT, VAGY HOGY HANY HELYEN VAN KINT A PLAKATJUK!!! Gondoljatok hogy ti ugyis szeretneketek a Tokio Hotelt ha gaz lenne hallgatni, es nem jatszottak volna le egyszer sem a Vivan? Nem hiszem.
Csa, Wirag voltam

46
×Fluffyka×, 2007. 07. 09. 22:55
válasz erre az üzenetre

A fasz ki van veletek, antisokkal!!! Minek kell beleszólni? te írtad: "mindenkinek szívügye, hogy mit hallgat." Akkor? Mit kell pofázni? Nekem ez nem tiszta... Ha nem yön be ne hallgassátok! Ennyi... Én se hallgatom azt a millió éves "igazi rock zenét", amit az előbb az egekig dicsértél... Ezzzel az erővel akár vmi ősemberdobolást is hallgat6nátok... Ha nem érdekel, nem kell róluk tudomást venni! Én is ezt csinálom! Ami sztem szar, azzal nem foglalkozok! És még a TH-fanok a hülyék... Nem tom kik mennek föl a Th rajongói fórumokra, és írkálják oda a TH-ellenes baromságaikat... Sztem naon kevés TH fan van, aki ezt csinálná azokon az oldalakon, ahol az "igazi rockzenével" foglalkoznak. Én full 1etértek zollyee-val és thfan-nal! Am + a "jófel apuci" nem hiszem, h segitett volna, mert az ikrek szülei elváltak, ők + az anyjukhoz kerültek! De mind1... Aki hülye, halljon +! Aki má ennyire tájékozatlan, h azt hiszi, h a fiúk a Mikuban való csalódásukról énekelnek, azokon má a jóisten se segít... Am + nem tömegcikk... Ha te 1 elvakult maradi majom vagy, akkor maradj is az! Mert nem bírod elviselni, h nem mindenki olyan (hülye) mint te...
Yah, és még vmi:
1re több rajongó lesz, és ezellen nem tudtok tenni! Naon sok olyan ember van, aki eddig utálta a TH-t, de mostmár nem lehet +állapítani a fala/bútorai eredeti szinét, mert már mindent elborítanak a TH-s poszterek! Gondoljatok bele:
Pl. a Beatles se tűnt el a süllyesztőben, pedig nekik is kb. ekkora volt a rajongótáboruk! Olyan szánalmasak vagytok! Én elhiszem, h nektek ez poén, h TH-s oldalakon fikázzátok a fiúkat + minket, utána + olvasgatjátok a reagálásunkat. De nem tűnt még fel az h ez titta dedós? Ők vannak ezen a szinten... Ez ilyen titta Bibibí-feeling... Nektek ez nem gas? Nah de egal... nem baszom fel magam, azon h milyen hülye emberek vannak... bár má mind1...
Szval antisok: KUSS! Aki + TH-s oldalra kerül, nézzen a yobb felső sarokba! Ott van 1 piros X! Arra katt, és nem lesznek bajok!
Aloha!

45
Ann-Kathrin, 2007. 07. 07. 10:50
válasz erre az üzenetre

Twüssh est Mangerburg nergästß ich Ann-Katrhin und jelisten Tom Tom ich schalest sex nuch:Ann-Kathrin

44
GHG, 2007. 06. 23. 01:37
válasz erre az üzenetre

JAH

válasz a(z) 43. üzenetre
43
zollyee, 2007. 06. 23. 01:29
válasz erre az üzenetre

Szia nah elöször is nem tudom hol volt a "jofej" fater mikor 12 évesen a Kaulitz tesok ők maguk megalapitották a devilist!Akkor csak baráti körökben zenélgettek és nem a siker volt a céljuk egyszerüen imádtak zenélni!Az meg nem reklámfogás hogy ök megalapitották a Tokio Hotel-t mert nem mások találták ki se a styleukat se a zenéjuket!Bill már tök fiatal kora ota sminkeli magát és manga frizurája volt!Hogy lennének rockerek mikor Bill emos ami nem rocker Tom meg inkább rap felé huzodik öltözködésben!Ez egy tök változatos zenekar!A zenéket meg ök maguk irják!Ha meg valaki tehetségtelen Kb:2 év alatt nem tom hogy tudna kiadni 3 nagylemezt és 7 kislemezt és német anyanyelvü csapatnak már van egy angol nyelvü lemeze is!Nem tudod te mit jelentettél ki amikor azt mondtad nem dolgoztak a zenével csak pénz kellet hozzá!Szerinted hogy értek el ekkora sikert?!Ugy hogy suli aztán zenélés,probák,koncertek,zenék feléneklése!És hogy néznek ki???Végre egy eredeti banda aki felválalja a saját egyéniségét!Nem az unalmas hétköznapi együttesek!Szánalmasak vagytok akik ocsároljátok öket mert igenis rengeteg munka kellet hogy eljussanak idáig!És nagyon - nagyon kevés zenekar az aki ekkora siker közelébe is ér és ez nem véletlen történt velük!Durc den Monsun - Át a Monszunon - nekik sikerült!És az a rengeteg teltházas koncert?!Ez nem mind a pénzröl szol!És a dalaik szövege mindnek van értelme mind valami jora késztet!
TOKIO HOTEL 4 EVER A TH ÖRÖK

42
thfan, 2007. 06. 20. 15:12
válasz erre az üzenetre

Elárulom h a TH tagjai nem 14-15 évesek l hanem 18,19 és 20 és évesek, és akár hiszed, akár nem igenis képesek mélyebbb témákról is írni mint ahogy állítod, senki nem mondta h amit ők játszanak az rock vagy akár ők maguk rockerek lennének, mert nem rockot játszanak és nem is rockerek, és csak ezért leszólni egy együtest, mert fiatalok. Megdolgoztak a sikerért és az apjuk annyiban segítette őket, h beiratták a gyerekeiket egy zeneiskolába ahol megtanultak zenélni. Sokáig gyakoroltak, és alig ismert hilyeken léptek fel, csak azért, h gyakoroljanak. Ök írják a dalaikat a kezdetektől fogva, és nem értem, h mért kell őket egyfojtába piszkáli, csak azért, mert fiatalok és mégis híresek.

Egy nagy TH fan

41
Nocsi kis képe = avatarja Nocsi (nocsi), 2007. 06. 17. 12:14
válasz erre az üzenetre

Basszus hogy itt mennyi THs van. Azt hiszik ez a zene. Szánalmas. Még azt se tudják mire oldódik a domináns szeptim, de azt már megállapítják, hogy a Th igényes zenekar, mert megkapta azokat a szerencsétlen díjakat, amit csak kakifos együtteseknek osztanak ki, ha nem tűnt volna fel, és mert most ez a menő. Mondjuk szívük joga. ha nekik ez jó....

40
Nocsi kis képe = avatarja Nocsi (nocsi), 2007. 06. 17. 12:09
válasz erre az üzenetre

Mármint emóxxx barátunk.

39
Nocsi kis képe = avatarja Nocsi (nocsi), 2007. 06. 17. 12:08
válasz erre az üzenetre

Te hülye vagy

válasz a(z) 37. üzenetre
« előző1 2 3 4 következő »
kapcsolodó cikkek

Retteghetnek a sztárok: MC DC a Kész átverés új arca

A Csillag születik döntőse, Veres Robi eddig csak csípős poénjaival és...

Hallottál már székely rap-et? Itt az alkalom!

"Itt ülünk egy műtőben és majdnem betojtunk a röhögéstől így a ké...

Együtt verhet a szívünk Csézyért

Szerbia már most a jövő héten megrendezésre kerülő dalfesztivál lázába...

Emo: Deviancia vagy ízlésficam?

Új irányzat uralkodott el a fiatalság körében, ez pedig az emo. Eddig ...

Ha elfelejtetted volna a jelszavadat, küldesd ki magadnak!


Még nem vagy VIP tag? Regisztrálj!
Áll az alku?
» játékajánló: Áll az alku?
5) $atlag = 0; // teli, félig-teli, üres csillag if ($atlag >= ($i - 0.3)) $fajlnev = 'csillag-teli.png'; elseif ( $atlag >= ($i - 0.6 ) && $atlag <= ($i - 0.3 ) ) $fajlnev = 'csillag-fel.png'; else $fajlnev = 'csillag-ures.png'; $get_modul = 'viccek'; // $_GET['modul'] print "\"szavazás"; } return $atlag; } ?>
Legújabb vicc

- Százados úr! Kovács honvéd leugrott ejtőernyő nélkül!
- Már megint?

Értékeld!