Konzervált nyávogás

SZUBJEKT?V szerző: Vanda | 6 hozzászólás

A tudomány mai állását, és az emberek többségének ésszerű gondolkodását félretéve képzeljünk el egy macskát és egy dobozt! Vegyünk még ehhez egy kínai álnéven tevékenykedő aberrált amerikai egyetemistát; egy honlapot, és nagyon sok naiv és elfogult internetezőt! Várjunk 2 napot, mire mindenkihez eljut a hír, és: kész a bonsai macska!

cikkhez kapcsolódó kép

Dr. Michael Wong Chang "kínai - amerikai professzor" kézségesen segít bárkinek - az azóta vagy már százszor betiltott bonsaikitten.com című weboldalon -, aki szeretne egy ilyen édes kis befőttcicát. Miután megfelelően kiválasztottuk fél évesnél nem idősebb macskatúszunkat, kezdődhet az el/kikészítés! Három napig étel helyett csont-, és izomlágyító szereket tömünk bele, hogy tökéletesen belepasszoljon az általunk kiválasztott üvegbe.

Ezek után felvetődhet a kérdés, hogy szobánk újdonsült dísze hol kap enni, és hogyan könnyíthet magán. Kínai-amerikai barátunk ezt is megoldja! Cicánk kap egy -egy csövet elülső és hátsó fertályába, hogy megváltozott életmódjában az anyagcsere se jelentsen problémát. Ha ez mind kész van, felrakhatjuk az egyik polcra, vagy akár a TV tetejére; és elkönyvelhetjük, hogy nagy az Isten állatkertje, de mi sem tudtunk átmászni a kerítésen.

Természetesen ez csak egy unatkozó egyetemi hallgató agyszüleménye, és állatvédők ezreinek rémálma. A sokéves huzavona után kiderült, hogy bonsai macskák nincsenek, nem voltak, és remélhetőleg nem is lesznek, hiszen a természetet már nem nagyon tudnánk jobban elrontani. Ha az evolúció úgy akarta volna, hogy a macskák befőttesüvegekben tengődjenek, akkor úgy egyedfejlődtek volna, csövekkel a fenekükben. Ha valaki ezek után megpróbálná előállítani új bonsai barátunkat, ajánlatos előtte felkeresni kezelőorvosunkat, vagy a legközelebbi diliházat!

Szólj hozzá Te is!

6
Tokmi, 2009. 02. 19. 23:13
válasz erre az üzenetre

Idegbeteg rohadt allat ebbol rendorseg lessz igerhetem

5
Moebius kis képe = avatarja Moebius (moebius), 2007. 02. 17. 12:48
válasz erre az üzenetre

szegény cica

4
csajkovszkij kis képe = avatarja csajkovszkij (dmitrij), 2007. 02. 16. 08:37
válasz erre az üzenetre

Ez még poénnak is nagyon ízetlen...

3
Nocsi kis képe = avatarja Nocsi (nocsi), 2006. 12. 02. 19:53
válasz erre az üzenetre

Nincsenek? Háála Istennek. Hülye bunkaó aki kitalálta

2
lányka, 2006. 12. 02. 12:23
válasz erre az üzenetre

ez undorító...

1
Ors kis képe = avatarja Ors (palfiorsi), 2006. 10. 24. 07:40
válasz erre az üzenetre

Nem csodálkozok az 5leten,sok unatkozó ember fordul brutális,figyelemfelkeltő dolgokhoz,hogy előtérbe kerüljön. Addig még oké is,amíg csak magukat kínozzák,de tehetetlen állatokat?

« előző1 következő »

Ha elfelejtetted volna a jelszavadat, küldesd ki magadnak!


Még nem vagy VIP tag? Regisztrálj!
Moonshadow
» játékajánló: Moonshadow
5) $atlag = 0; // teli, félig-teli, üres csillag if ($atlag >= ($i - 0.3)) $fajlnev = 'csillag-teli.png'; elseif ( $atlag >= ($i - 0.6 ) && $atlag <= ($i - 0.3 ) ) $fajlnev = 'csillag-fel.png'; else $fajlnev = 'csillag-ures.png'; $get_modul = 'viccek'; // $_GET['modul'] print "\"szavazás"; } return $atlag; } ?>
Legújabb vicc

- Százados úr! Kovács honvéd leugrott ejtőernyő nélkül!
- Már megint?

Értékeld!