Vidióták: Amit ma felvehetsz, ne halaszd...

SZUBJEKT?V szerző: Boki | 24 hozzászólás

A pocsék műsorok végtelennek tűnő listájára egy újabb üdvöske került fel: a Viasat erős reklámkampánnyal kísérve műsorra tűzte a Vidiótákat. Szánalmas poénok, égő pillanatok, amelyekkel több százezer embert ültetnek a képernyő elé.

cikkhez kapcsolódó kép

Kissrác a kerti mini úszómedencénél, mellette egy idősebb fiú, aki egy labdát dob neki. Kissrác fut, fut, majd elcsúszik, és tanyál egyet. Közben hallhatunk valami csikorgásféle zajt, a végén pedig egy hangos röhögést, jelezve, hogy most röhögni kell.
Ennyi pont elég is ebből, tekernek, jön a következő jelenet, mely újra és újra megismétlődik: görkoris nekifut, felugrik a vasrúdra, ami persze nem sikerül, így állával a betonnak csapódik. Utána fogdossa az arcát, felméri az eltört csontok mennyiségét, kínlódik, de már jön is az újabb taps: nevessünk hát a együtt!

Nem újdonság ez, nem kellett túl kreatívnak lenniük a műsor magyar megvalósítóinak, hiszen az interneten már rájöttek, hogy az emberek szeretnek röhögni a vicces videókon. Így hát vannak nekünk is poénos videókat/képeket ígérő oldalak; ennek egyik jeles példája a Goldengate, ahol a pornó után a bakifilmek viszik a prímet (a két kategória ötvözését most inkább mellőzzük ) Aztán vannak nekünk Szalacsiink meg részegeink, akik azért mindig meg tudnak minket röhögtetni.

Aztán természetesen láthatjuk még az esés legkülönbözőbb változatait, a idióta arcokat, hülye helyzeteket, amikből talán ki lehetne hozni valami poént, de az már ugye a rendező szabadidejének rovására menne, tegyünk is le róla. A videók között pedig az Animal Cannibals tagjainak erőltetett átkötéseit láthatjuk a szar éghajlatról, a kieső műfogsorokról, na meg arról, hogy melyikük a meleg.

Aztán Ricsi és Qka, a két műsorvezető elköszön tőlünk a holnapi viszontlátás jegyében. Mi inkább átkapcsolunk Barátok köztre: hogy ki ölte meg Mikit, érdekesebb. Meg talán viccesebb is.

Szólj hozzá Te is!

4
FZolee kis képe = avatarja FZolee (fzolee), 2006. 11. 04. 20:15
válasz erre az üzenetre

Én aztán nem tudom.

3
Bius, 2006. 11. 04. 12:36
válasz erre az üzenetre

Ki tudja hová lehet írni a vidiótáknak?

2
Ess, 2006. 10. 29. 11:57
válasz erre az üzenetre

Hát, tökéletesen igaza van Ors-nak, hamarosan csatlakozik eme táborhoz a Szeszélyes C. műsor, melyen ott tapsoltam (igazából Antal Imre miatt mentem el a felvételre , vele sajnos nem találkoztam, meg persze zsét is kaptam) Szóval: Besenci Árpád szégyenletes a női szerepben (csucsika só) Nyuszó muszót alakítós színész szintén nagyon aljas, de ami a legjobban kikészített ez a a nemistudomhogyhívják, jah, beugrott Valkó Eszter, mint színésznő , abszolút kisugárzástalan , egyszerűen az egész gáz volt, persze mi nem nagyon röhögtünk, ezért hát többször le is álltak, és odajött a rendező szólni,hogy legyünk szívesek nevetni, dehát akárhogy próbáltuk nem ment, a végén majdnem elaludtam, Bánfalvi Ágnes színésznő viszont nagyon jó volt, picit beszéltem is vele, azonban ez nem volt elég ahhoz, hogy ne szörnyedjek el ismételten a Magyar szórakoztatóiparnak eme piciny szögletéről, gyerekek, komolyan mondom, a hányinger kerülgetett végig, és még volt olyan asszisztens, aki magával akart minket rántani: úrrá lett rajta a tökéletes buzgóság, és mondta mosolyogva: - Ezaz gyerekek, nagyon jó, nevessetek, én meg nézte rá rezzenéstelenül, a műsor végére minden optimizmusát leromboltam természetesen...

1
Ors kis képe = avatarja Ors (palfiorsi), 2006. 10. 24. 07:49
válasz erre az üzenetre

Nekem már a műsor reklámaiból is lejött,hogy a Simpson család és a Benni Hill show után már el kell kapcsolni a Viasatról. Amúgy a poénvideókat szeretem,de szerintem nem tartozik ebbe a kategóriba az,ami valami fájdalommal is járt. A műsorvezetők önkritikátlan szerencsétlenkedéséről meg ne is beszéljünk,mert annyit nem ér az egész.

« előző1 2 következő »
kapcsolodó cikkek

Elindult a Videóhírek.hu

Elindult a Videóhírek.hu! A portálon kategóriákba rendezve megtalálhat...

Hallottál már székely rap-et? Itt az alkalom!

"Itt ülünk egy műtőben és majdnem betojtunk a röhögéstől így a ké...

Ha elfelejtetted volna a jelszavadat, küldesd ki magadnak!


Még nem vagy VIP tag? Regisztrálj!
Police Pursuit
» játékajánló: Police Pursuit
5) $atlag = 0; // teli, félig-teli, üres csillag if ($atlag >= ($i - 0.3)) $fajlnev = 'csillag-teli.png'; elseif ( $atlag >= ($i - 0.6 ) && $atlag <= ($i - 0.3 ) ) $fajlnev = 'csillag-fel.png'; else $fajlnev = 'csillag-ures.png'; $get_modul = 'viccek'; // $_GET['modul'] print "\"szavazás"; } return $atlag; } ?>
Legújabb vicc

- Százados úr! Kovács honvéd leugrott ejtőernyő nélkül!
- Már megint?

Értékeld!