Parfümillat = dohányfüst?

SZUBJEKT?V szerző: Viccó | 9 hozzászólás

Dániában és Svédországban betiltanák a túl intenzív illatú parfümöket, mert sok embert zavar, ha valakiről már méterektől lehet tudni, hogy milyen illatosítót használ.

cikkhez kapcsolódó kép

Az állam kénytelen lesz kitiltani az országból az erős illatú parfümöket, mert sok embert ugyanúgy zavar mint a dohányfüst, sőt több embernél akár asztmás vagy allergiás rohamot is kiválthat.
Hinnétek, hogy a két északi országban van egy olyan szervezet amit „parfümkommandó”-nak hívnak? Pedig így van, nem hogy létezik, de aktívan működik is. Például ezen keresztül akár a károsult be is perelheti azt az illetőt akire kicsit több parfüm került a kelleténél és ez az ő nyugalmát megzavarta.

Egyenlőre Dániából még csak az állami intézményekből szeretnék „parfümimádó embereket” száműzni, de ezzel szemben Svédországban az iskolákból és a kórházakból is. (Valahol érthetőek ezek az óvintézkedések bár azt nem értem, hogy iskolákból mért tiltják ki, a tizenéves diákok elveszthették a mértéket? )

A kommandó olyannyira szigorú az „illatos” emberekkel hogy a tömegközlekedési járműveken kötelesek a hátsó részben helyet foglalni, nehogy megzavarják a többi utast. Ha pedig valaki nem tartja be amit a törvény előír, komoly bírságot kaphat.

Mindezek után már csak az a kérdés, hogy mért jó az, az embereknek hogy több ezer vagy esetleg tízezer forintot költ parfümre, mértéktelenül magára „locsolja” és ezután még meg is büntetik? Emberek! Ne essünk túlzásokba, figyeljünk mennyi kölnit rakunk magunkra, hisz A parfümillat súlyosan károsíthatja Ön és környezete egészségét! És ne felejtsétek, lehet, hogy a kommandó emberei már minket magyarokat is figyelhet

Szólj hozzá Te is!

9
Dody, 2007. 01. 13. 21:00
válasz erre az üzenetre

Úgy látszik északon nagyon ráérnek az emberek... Parfümkommandó... Bár néha nálunk is elkelne valami ilyesmi. Ami tesi után a fiúöltözőből árad... Kanszag rulZ!

8
Nori-anyu, 2006. 09. 02. 00:00
válasz erre az üzenetre

Elképzelem, ahogy az FBI különleges szakosztálya megszállja a svéd villamosokat, és szaglássza az embereket

7
Vicco, 2006. 08. 30. 13:55
válasz erre az üzenetre

köszi Nóri a kommentet de tényleg, már csodálkozom hogy ez a kommandó nem amerikában van, ők szoktak ilyenenek kitaláni, de biztos segít rajtuk

6
Nori-anyu, 2006. 08. 30. 13:50
válasz erre az üzenetre

Sziasztok!
Érdekes a cikk, pont mostanában vettem észre, amikor olyan magas volt a pollen-koncentráció, hogy nagyon zavart a saját, és mások parfümjének az illata... Ténylegesen nehezebben lélegeztem. Mondjuk ezt a kommandót vicces dolognak tartom Bár megoldást én sem tudok a dologra.
pá!

5
ákos, 2006. 08. 29. 01:08
válasz erre az üzenetre

hát ez kemény, nagyobb bajotok, az életben ne legyen !!

4
Mancika, 2006. 08. 25. 07:34
válasz erre az üzenetre

inkább a parfűm áradjon az emberekről, és ne a bűz.....

3
Boki kis képe = avatarja Boki (boki), 2006. 08. 24. 17:42
válasz erre az üzenetre

Hát hogy rosszabb nem lesz, abban biztos vagyok.
Múltkor már fulladoztam a vonatállomáson

2
Vicco, 2006. 08. 24. 17:26
válasz erre az üzenetre

igen ez egy nagyszerű ötlet, bár vigyázzunk mi lesz abból ha keveredik a kettő

1
Boki kis képe = avatarja Boki (boki), 2006. 08. 24. 17:24
válasz erre az üzenetre

A megmaradt parfümöket ajánlanám szétfújni Pesten.... pl. Kőbánya-Kispestnél.

« előző1 következő »

Ha elfelejtetted volna a jelszavadat, küldesd ki magadnak!


Még nem vagy VIP tag? Regisztrálj!
Park my Car
» játékajánló: Park my Car
5) $atlag = 0; // teli, félig-teli, üres csillag if ($atlag >= ($i - 0.3)) $fajlnev = 'csillag-teli.png'; elseif ( $atlag >= ($i - 0.6 ) && $atlag <= ($i - 0.3 ) ) $fajlnev = 'csillag-fel.png'; else $fajlnev = 'csillag-ures.png'; $get_modul = 'viccek'; // $_GET['modul'] print "\"szavazás"; } return $atlag; } ?>
Legújabb vicc

- Százados úr! Kovács honvéd leugrott ejtőernyő nélkül!
- Már megint?

Értékeld!