Togo wants to go...

SZUBJEKT?V szerző: Gyula | 2 hozzászólás

Régi, közhelyes szöveg, hogy "a foci szépségét az utóbbi évtizedekben teljesen megöli a pénz". Ezt persze elsősorban az európai futballra értik, főleg azok, akik inkább az afrikai, dél-amerikai focit kedvelik.

cikkhez kapcsolódó kép

S el kell ismerni, igazuk van. Európában szinte minden esetben a nagyobb gázsi érdekében történnek az átigazolások, olvashat az ember véget nem érő statisztikát, ki a legdrágább, illetve a legjobban kereső játékos. Az pedig általános axióma, hogy az utcán, mezítláb focizó gyerekekből válnak a focit igazán a szépségéért játszó játékosok.
Nos, bizonyára Togo is ilyen volt valamikor, de mára már más a helyzet.

Történt ugyanis, hogy a togói labdarúgó szövetség bejelentette, nem áll módjában kifizetni a megígért prémiumokat játékosainak.
Ám a togói "karvalyokkal" nem lehet ilyen könnyen elbánni! Elhatározták, hogy nem játszanak több meccset a világbajnokságon, inkább otthon nézik tv-n /más kérdés, hogy előbb-utóbb úgyis erre a sorsra jutnak/ Ők kiszúrnak bárkivel. Legfőképp' 100 ezer nézővel, akik jegyet váltottak Svájc illetve Franciaország elleni mérkőzéseikre, de gyakorlatilag az egész világgal. Tehát Togo bojkottál, és mindvégig kitart hazautazási terve mellett, s már indulnának is, ha az utolsó pillanatban nem küld a FIFA külön delegációt marasztalásukra.
Hát, ide fajul a világ. Már Afrikában is. Ejnye...

Szólj hozzá Te is!

2
UbUl, 2006. 06. 24. 19:05
válasz erre az üzenetre

Igazad van teljesen...
Togo jófej

1
Fero, 2006. 06. 20. 14:42
válasz erre az üzenetre

Ez így van! Régen más volt a foci...

« előző1 következő »

Ha elfelejtetted volna a jelszavadat, küldesd ki magadnak!


Még nem vagy VIP tag? Regisztrálj!
Cursor*10
» játékajánló: Cursor*10
5) $atlag = 0; // teli, félig-teli, üres csillag if ($atlag >= ($i - 0.3)) $fajlnev = 'csillag-teli.png'; elseif ( $atlag >= ($i - 0.6 ) && $atlag <= ($i - 0.3 ) ) $fajlnev = 'csillag-fel.png'; else $fajlnev = 'csillag-ures.png'; $get_modul = 'viccek'; // $_GET['modul'] print "\"szavazás"; } return $atlag; } ?>
Legújabb vicc

- Százados úr! Kovács honvéd leugrott ejtőernyő nélkül!
- Már megint?

Értékeld!