Terry Black mint főpolgármester

SZUBJEKT?V szerző: Boki | 1 hozzászólás

Valami nincs rendben, ha már valóvilágos "sztárok" vagy akár Győzike kíván lenni a nép vezetője. Akkor is lebénul az ember hosszabb-rövidebb időre, ha olyan botrányhőst lát a főpolgármesteri (érted, főpolgármester!) székért indulni, mint Terry Black.

cikkhez kapcsolódó kép

Az „illetékes sztárok” összetévesztik az sms-szavazást a politikai választással. Ha nem ők esnek ki az első kiszavazóshow-n, ha továbbjutnak a selejtezőbe, már sztárként ünnepli őket a média. A választásoknál pedig mindenki hirtelen felveszi a megváltó-figurát, mindenki hirtelen okos lesz, megtér, megváltozik, barátkozik az „egyszeri emberrel”, jópofizik, és kritizál. Mindent, mindenkit, mindenért, mert ez a reklám része.

A legújabb terméke a politikusgyárnak Terry Black, aki hirtelen úgy érezte, ő a kulcs az emberek sorsának jobbá fordításához, Budapest kétmillió lakosának sorsát irányíthatná a főpolgármesteri székből. Ilyenkor azért mosolyog az ember, hisz a sajtó évekig gyereke (?) botrányaival volt tele. Az már inkább kínos lenne, hogy egy transzszexuális főpolgármesterünk legyen, akiről még azt se tudja eldönteni az ember, hogy kezitcsókolommal vagy jónapottal köszönjön. Nesze neked esélyegyenlőség, de hát akkor is.

Terry Black szerint van olyan jó mint a többi politikus (nocsak, itt a fent említett tünetek egyike), négy éve csak azért nem indult, mert nem akart szavazókat elvenni az emeszpétől, amúgy szereti Demszky Gábort (nem, csakazértse gondolunk rosszra), legfontosabb problémának a parkolási gondokat tartotta, segélyből élők lennének a parkolóőrök. Amúgy a tanulóbérlet 2500 forintot, a dolgozó 4500-at, a munkanélküliek 2500-at, a szociálissegélyen élők 1500 forintot fizetnének a BKV bérletért, "egy darab jegy 100 forintba kerülne, amit csak a vezetőnél lehetne megvenni, ebből adódóan a felszállás csak az első ajtónál történhetne", sorolta főpolgármesteri tevékenységének legfőbb terveit a Blikknek.

Borogatást. Vagy egy jegyet Alaszkába...

Fotó: Blikk

Szólj hozzá Te is!

1
laci, 2006. 05. 22. 17:28
válasz erre az üzenetre

Hát ez kész... Ha polgármester lesz emigrálok én is Alaszkába

« előző1 következő »

Ha elfelejtetted volna a jelszavadat, küldesd ki magadnak!


Még nem vagy VIP tag? Regisztrálj!
Park my Car
» játékajánló: Park my Car
5) $atlag = 0; // teli, félig-teli, üres csillag if ($atlag >= ($i - 0.3)) $fajlnev = 'csillag-teli.png'; elseif ( $atlag >= ($i - 0.6 ) && $atlag <= ($i - 0.3 ) ) $fajlnev = 'csillag-fel.png'; else $fajlnev = 'csillag-ures.png'; $get_modul = 'viccek'; // $_GET['modul'] print "\"szavazás"; } return $atlag; } ?>
Legújabb vicc

- Százados úr! Kovács honvéd leugrott ejtőernyő nélkül!
- Már megint?

Értékeld!