Az ördögi kör

SZUBJEKT?V szerző: cingár | 4 hozzászólás

Igeeeeen… Itt tanév vége! A tanár, szokás szerint pont akkor feleltet, amikor nem tanulsz, csak akkor szólít fel, ha hülyeségre gondolsz, és elfelejti az év elejei érdemeid. Lerontod a jegyedet, minimum 2-vel, és tuti hogy minden dogád egy pont híján – nem – lesz kettes.

cikkhez kapcsolódó kép

A tanár csak azt szúrja ki, hogy bőszen magyarázol a padtársadnak, azt nem, amikor ő is beszél (barátnőm tapasztalatából tudom, akiről azt hiszik, hogy egy skizofrén, és magával beszélget), ezt is persze akkor, amikor a tanár különösen rossz passzban van. Persze egy újabb egyest fognak bevágni csak úgy válaszként. Az egész év végi dolog, amikor elvileg rá kell hajtani a jó jegyre, csak arra jó, hogy megbukj, és nyáron is suliba járhass. Ez olyan, mint Murphy törvényei.

Az osztálytársadra minden bizonnyal rájön a dili, és gumikesztyűkből fog tőgyeket felfújni, amit persze szintén a saját bőrömön tapasztaltam. És akkor ott jönnek év vége után, hogy nem olyan rossz az a kettes… Pont, mint abban a Clorox reklámban. Apuci, az a jó drága, belefal a közös ételbe, a közös kanállal, amivel még kevergetni akart volna az Anyucika, a másik drága, de persze azon is röhögnének, ha az anyuka megszólalna: „Te drágám, neked ilyen ízű a nyálad, már jól ismerem az ízét. Ez a csimbók csak nem a szádból jött? Na de hogyan?” Aztán persze a nyáladzó, és taknyozó kiskölök leönti apucika a frissen mosott ingét, ami ráadásul fehér! Ja, és említettem hogy a paradicsom szószt nem lehet kimosni egy könnyen? És ez is milyen vicces! Aztán a két bájgúnár gyereke magára borítja az egész tál ételt, nem is kérdez semmit, csak úgy, és ez milyen vicces!

Szóval az egész reklám pont passzol az tanév végi helyzetünkre. De hát, itt a nyár, és ki tud ilyenkor figyelni??? Ráadásul azok a rohadt szúnyogok már most is mennyien vannak, és szívják a vérünket, a többi leendő jövő nyári vérszívónak!!!! Dühítő ez az ördögi kör!

Na, de vissza az év végéhez. Elegem van már abból is, hogy „Miért vagy ilyen sápadt? Itt a napsütés, miért nem mész ki?!” Vicces! Itt hajtanak minket, hogy tanuljunk, és akkor erre: „Menj ki!” De ha kimész, akkor: „Menj be tanulni!” És ez így megy… Mondom én, az egész év vége egy ördögi kör, amiben sok kis kör van. Ez így elég nyakatekert, de igaz! Azt hiszem tovább puffogok magamban…

Szólj hozzá Te is!

4
azzz, 2006. 05. 21. 11:38
válasz erre az üzenetre

a depresszió kivágta a biztosítékot...

3
jack, 2006. 05. 17. 17:13
válasz erre az üzenetre

sztem valami hangulatjelentés féle
vagy inkább blogféle

2
hmm, 2006. 05. 17. 16:54
válasz erre az üzenetre

Mármint "ez a cikk miről szól"? Így hangzott volna a kérdés.

1
hmm, 2006. 05. 16. 16:44
válasz erre az üzenetre

ez a k mről szól??

« előző1 következő »

Ha elfelejtetted volna a jelszavadat, küldesd ki magadnak!


Még nem vagy VIP tag? Regisztrálj!
Park my Car
» játékajánló: Park my Car
5) $atlag = 0; // teli, félig-teli, üres csillag if ($atlag >= ($i - 0.3)) $fajlnev = 'csillag-teli.png'; elseif ( $atlag >= ($i - 0.6 ) && $atlag <= ($i - 0.3 ) ) $fajlnev = 'csillag-fel.png'; else $fajlnev = 'csillag-ures.png'; $get_modul = 'viccek'; // $_GET['modul'] print "\"szavazás"; } return $atlag; } ?>
Legújabb vicc

- Százados úr! Kovács honvéd leugrott ejtőernyő nélkül!
- Már megint?

Értékeld!