A világot jelentő deszka

SZUBJEKT?V szerző: suttyó | 5 hozzászólás

Az egész a bátyámmal kezdődött, amikor hazaállított egy gördeszkával. Anyum szörnyülködött, amint belegondolt a kórházi kezelések lehetséges sűrűsödésébe. Amikor először ráálltam, azt hittem, egyből elzúgok, nem is tévedtem.

cikkhez kapcsolódó kép

Rögtön el is estem. De ami fontos, ez nem vette el a kedvem a dologtól, sőt! Elkértem tőle, és kiléptem a járdára. Az első „szárnypróbálgatások” kissé esetlenek voltak, és csúnya horzsolásokkal jártak. Ettől kicsit visszahőköltem, és megijedtem. Testvéremtől kértem segítséget, és ő megmutatta, hogy kell csinálni, ha én is gurulni akarok. Ő ugyanis már tudott ezt-azt a haverjaitól. Kezdetben nagyon nem tetszett neki, hogy ezzel a nem igazán biztonságos sporttal akarok próbálkozni. Sokat gyakoroltam a ház előtt, amikor épp kint lehettem.

Volt akkoriban egy idétlen játékunk,

a Tony Hawks Pro-Skater2, amit már kismilliószor végigjátszottam. Igazság szerint ezek után teljesen más szemmel néztem a képernyőt. Kicsit meglepett, hogy míg a számítógép előtt olyan egyszerűnek tűnik, addig a valóságban már egy sima ugrás is kívül esik a képességeimen. Nagyon nehéz sport, kétség kívül, de most már tudom, hogy a „minden kezdet nehéz” elv itt még inkább helyt álló, mint bárhol máshol. De mivel nagyon tetszett, nem adtam fel, és egyre ritkábban esni.

A sikerélmény az,

ami annyira ösztönzött, és aminek annyira örültem az első primitív trükk után. Ezt az élményt sok ember, sok helyen megtalálja, de én a deszkázásban leltem rá. Később elkerült a deszka a háztól, de én általa egyre közelebb kerültem a bátyámhoz, aki, szegény, azelőtt eléggé hülye volt velem. A suliba már úgy mentem, hogy a tesóm mögöttem állt, és tudtunk beszélgetni.

Szólj hozzá Te is!

5
Boki kis képe = avatarja Boki (boki), 2006. 05. 30. 20:39
válasz erre az üzenetre

Szia Chovi
Azért vigyázz Suttyóra

4
cso, 2006. 05. 28. 21:07
válasz erre az üzenetre

nagyon ott van a cikk remélem egyszer még nagy deszkás lesz belőled! megérdemelnéd. persze az eséseket leszámítva...

3
oli, 2006. 05. 18. 20:16
válasz erre az üzenetre

Pedig poén szerintem. Mondjuk aki fél az esésektől annak nem való ez a sport. De hát mindenbe van kockázat

2
Dhorie (dhorie), 2006. 05. 15. 17:57
válasz erre az üzenetre

Sztem is király a cikk! Eszembe jutnak róla drága osztálytársaim, akiken mindig van valami hihetetlen nagy horzsolás ilyen sérülésektől én nem merném megcsinálni, rettentően félek tőle, h elesek

1
Barbiii, 2006. 05. 14. 19:24
válasz erre az üzenetre

Szia!Szerintem király a cikk!Én is nem rég kezdtem deszkázni és eléggé nehéz,rengeteg idő és türelem kell hozzá,de megéri miután tudod a trükköt az tök király érzés!

« előző1 következő »

Ha elfelejtetted volna a jelszavadat, küldesd ki magadnak!


Még nem vagy VIP tag? Regisztrálj!
Áll az alku?
» játékajánló: Áll az alku?
5) $atlag = 0; // teli, félig-teli, üres csillag if ($atlag >= ($i - 0.3)) $fajlnev = 'csillag-teli.png'; elseif ( $atlag >= ($i - 0.6 ) && $atlag <= ($i - 0.3 ) ) $fajlnev = 'csillag-fel.png'; else $fajlnev = 'csillag-ures.png'; $get_modul = 'viccek'; // $_GET['modul'] print "\"szavazás"; } return $atlag; } ?>
Legújabb vicc

- Százados úr! Kovács honvéd leugrott ejtőernyő nélkül!
- Már megint?

Értékeld!