Szürke hétköznapok

SZUBJEKT?V szerző: Virág | 0 hozzászólás

Néha úgy érzem, hogy a napok szürkén, ugyanúgy követik egymást. Ilyenkor arra gondolok, hogy elpocsékolom az életemet, mikor annyi izgalmas, vagy hasznos dolgot is csinálhatnék. Például felfedezhetném a rák ellenszerét. És nem olyan dolgokra vágynék hét közben, hogy legyen már hétvége.

cikkhez kapcsolódó kép

Mikor csörög az órám - általában 6:45-kor - soha nem kelek fel az ágyból. Arra gondolok, hogy még egy kicsit, csak még egy kicsit, és mire feleszmélek, hogy már negyed órája mondogatom, hogy mindjárt felkelek, addigra még álmosabb leszek (talán nem éjfélkor kéne betámolyognom az ágyba)... Akkor aztán kitámolygok az ágyból, mint egy zombi, és elalszom a WC-n. Újabb 10 perc időveszteség után a hideg magamhoz térít, és elrohanok a fürdőszobába, ahol beledugom a fejem egy tálnyi jéghideg vízbe, annak reményében, hogy kicsit felébredek, de ezek általában csak hiú remények maradnak. Miután végeztem a fogmosással, már negyed van, és ekkor átvágtatok a lakáson a szobámhoz, hogy valami ruhát keressek, ami remélhetőleg tiszta, és fekete.

Persze ilyet csak nagyon ritkán találok. Úgyhogy indul a kabaré: vajon hol van a fél pár zoknim, a pólóm, és a sapkám??? Soha nincs meg a cuccom... mire végzek az öltözködéssel (aminek eredménye, hogy hozom a formámat, és szakadt, lezser, kényelmes fekete cuccokban mászok ki a szobámból) addigra beleugrok a cipőmbe és a kabátomba. Ráadásul hétfőn, szerdán, pénteken én viszem a tesómat oviba.

7:45-re már a suliban kell lennem!!! Hihetetlen, igaz? Jön az első óra... amiről általában elkések. Van, amikor nincs időm levinni az öltözőben a kabátom, ilyenkor fenn marad az osztályban, ezzel nem kevés szidást bezsebelve. Miután elkezdődik az óra, úrrá lesz rajtam az unalom, és persze mindent csinálok, csak nem tanulok. Megy itt a legfrissebb pletyka, és minden, ami kell. Miután a második óráról is kicsöngetnek, jön a várva várt reggeli! Ami kész felüdülés az órák után.

Miután vége van a sulinak, akkor vagy elmegyek még valamilyen különórára, vagy ott lógok a többiekkel, és nézzük, hogy mások hogy rúgják ki az ajtó üvegeket, hogy firkálják össze az öltözők falát... Mellette beszélgetünk, és újabb meg újabb marhaságokat találunk ki.

Hát, ilyen egy napom... Szerintem elég unalmas... Szívós ember lehetsz, ha eddig végig olvastad, és nem aludtál el... Megadod az MSN címed?

Szólj hozzá Te is!

Ha elfelejtetted volna a jelszavadat, küldesd ki magadnak!


Még nem vagy VIP tag? Regisztrálj!
Motoros ügyességi
» játékajánló: Motoros ügyességi
5) $atlag = 0; // teli, félig-teli, üres csillag if ($atlag >= ($i - 0.3)) $fajlnev = 'csillag-teli.png'; elseif ( $atlag >= ($i - 0.6 ) && $atlag <= ($i - 0.3 ) ) $fajlnev = 'csillag-fel.png'; else $fajlnev = 'csillag-ures.png'; $get_modul = 'viccek'; // $_GET['modul'] print "\"szavazás"; } return $atlag; } ?>
Legújabb vicc

- Százados úr! Kovács honvéd leugrott ejtőernyő nélkül!
- Már megint?

Értékeld!