MOsolyMOzgalom

SZUBJEKTÍV szerző: Ditty | 3 hozzászólás

Ki ne ábrándozott volna arról gyerekkorában, hogy - akár egy hiper-szuper Barbie baba feltalálásával, akár a sok-sok háború megnyerésével - megmenti a világot?

cikkhez kapcsolódó kép

Nos, a világ megmentésében nem tudok - és nem is akarok - segíteni, viszont azért, hogy a világ egy kicsivel is szebb legyen, igenis tudsz tenni!

A terv egyszerű

Menj végig úgy az utcán, hogy rámosolyogsz minden szembejövő emberre! Hidd el, lesz, aki visszamosolyog rád, és lesz, aki kinevet - de mindenképpen szereztél nekik egy jó napot!

Nos, röviden összefoglalva ez lenne a MoMo, aminek ötlete egy átlagos, szürke hétköznap reggelén született meg, és azóta nem egy ember éltfelfogásává vált... Persze, mielőtt bármi félreértés esne, szeretném tisztázni, hogy nem ráerőltetni akarom az emberek arcára a mosolyt - egyszerűen csak azt akarom elérni, hogy az emberek elhiggyék, hogy nem lehet minden problémát egy vállrándítással elintézni, viszont minden gondot egyszerűbb egy mosollyal elviselni!

Nem fogok órákat könyörögni azért egy embernek, hogy kicsaljak egy erőltetett mosolyt az arcára. Úgy érzem, mindenki, ezen a világon, aki képes mosolyogni, az igenis tagja a MoMo-nak. Teljesen mindegy, hogy szőke vagy vörös, férfi vagy nő, Afrikában vagy Európában él - vagy hogy egyáltalán tud-e a MoMo létezéséről, lényeg az, hogy mosolyogjon, vagy ha éppen úgy érzi, nem képes rá, akkor is tudja, hogy az ember életében azért van szükség könnyekre, hogy legyen valami, amitől egy mosoly szép lesz!

Tudom, hogy lesz, aki kineveti a MoMo-t

De ha nevet, akkor már elértem valamit. Tudom, hogy lesznek, akik egy legyintéssel, csak ennyit mondanak: "szánalmas". Velük nem vagyok hajlandó foglalkozni, csak arra kérem őket, hogy gondolkozzanak el azon, hogy napjában hányszor nevetnek szívből, mennyit buliznak, mennyi barátjuk van, és mennyire hajlamosak a depresszióra.

Nos, ennyi lenne a világlátásom által megszületett mozgalom rövid ismertetése - természetesen oldalakat tudnék megtölteni a gondolataimmal - amit, ha rajtam múlik, meg is fogok tenni, mert hiszek abban, hogy amíg van egy mosolygó ember ezen a Földön, addig lehet több is - de addig is mosolyogj a világra, mert a világ is visszamosolyog rád!

Kapcsolódó fórumok:
- Hülye versek
- Poénpárbaj

Szólj hozzá Te is!

3
Zozi, 2013. 09. 11. 15:58
válasz erre az üzenetre

Hát már ez a fenti képecske mosolygásra késztetett!

Ha nem baj, kölcsönveszem és osztom!

Éljen a MoMo!

2
Zozi, 2013. 09. 11. 13:45
válasz erre az üzenetre

Hát már ez a fenti képecske mosolygásra késztetett!

Ha nem baj, kölcsönveszem és osztom!

Éljen a MoMo!

1
dodi, 2006. 04. 11. 19:19
válasz erre az üzenetre

Köszi, ezzel én is kísérletezem sokX a tömegben, kisebb-nagyobb sikerekkel. Az embereknek nem kéne ennyire utálni mindent és mkit! MOSOLYOGJATOK!!!

« előző1 következő »

Ha elfelejtetted volna a jelszavadat, küldesd ki magadnak!


Még nem vagy VIP tag? Regisztrálj!
Match a Hottie!
» játékajánló: Match a Hottie!
5) $atlag = 0; // teli, félig-teli, üres csillag if ($atlag >= ($i - 0.3)) $fajlnev = 'csillag-teli.png'; elseif ( $atlag >= ($i - 0.6 ) && $atlag <= ($i - 0.3 ) ) $fajlnev = 'csillag-fel.png'; else $fajlnev = 'csillag-ures.png'; $get_modul = 'viccek'; // $_GET['modul'] print "\"szavazás"; } return $atlag; } ?>
Legújabb vicc

- Százados úr! Kovács honvéd leugrott ejtőernyő nélkül!
- Már megint?

Értékeld!