Coccolino Megasztár lesz

SZUBJEKT?V szerző: Szufi | 6 hozzászólás

Egyszer volt, hol nem volt, volt egyszer egy pörköltszaftos meggybefőtt. De megették a zöld gonosz manók, így ez a mese nem róla szól. Él egy Coccolino Maci nevű legény, aki mosógép és tv szerelőként kereste a kenyerét.

cikkhez kapcsolódó kép

A kedvence a tv képcső meghibásodás volt. A legény mindig is buzgómócsingnak számított. Maci elégedett volt a saját nyugalmas kis életével, sosem vágyott többre. Volt neki egy szerelme, Tank Aranka, no meg néha mellette tartott egy éjszakás barátnőket is. De barátokat is tartott a legjobb barátja a sajtkukac, akit Kuki Mukinak hívtak. Ráadásul Kuki Muki varázserővel volt megáldva, médium volt.

Az egyik napon, amikor a kóbor áram negatív részecskéi megrázták Macit, megemelkedtek az adók, amiket a miniszterelnök jóváhagyott. Ezután Coccolinonak keserűbb lett a sorsa. Tudta, hogy a tévészerelésből már nem tud megélni, és nem csajozhat. Ezért elment berúgni Kuki Mukival. A nagy ivászat közben, Muki egy jóslatot mondott Coccolinonak, miszerint egy híres ember lesz belőle, és egy csillagot neveznek el róla. De nem hitt neki, és inkább elindult haza. Útközben éppen a bakterház mellett haladt, amikor az utcába befordult egy furgon, amelynek az oldalára az volt írva, hogy maltrodextróz. Coccolino nem vette észre a furgont, és így nem tudott félre ugrani. Mivel a furgon túlságosan gyorsan jött, így elütötte Macit. Ezután Maci elájult…

A következő kép, amit Maci látott, az a mentőautó volt. Bevitték a kórházba, de nem került életveszélyes helyzetbe. Csak felszakadtak a varrásai. A dokik hamar összevarrták, viszont egy hétig bent kellett maradnia. A bent léte alatt megismerkedett egy T. Gabi nevű lánnyal, ki néha megvigasztalta, mert Maci nem találkozhatott Tank Arankával. A korházban mindig az olimpiát nézte a tv-ben. Egyik napon megtudta, hogy Gabi egy híres énekes, de ekkor még nem sejtette, hogy Muki jóslata nemsokára beteljesedik. Gabi elmesélte, hogy Megasztár nevű versenyen vett részt, de a zsűrit nem tudta meggyőzni, mint Macit a kórházban. Gabi mondta, hogy lesz egy új tehetségkutató verseny, és hogy Coccolino is jelentkezzen. Szerencsére volt a korházban szélessávú internet, így Maci egy-kettőre regisztrálta magát a vetélkedőre.

Egy héttel később Coccolino Maci megjelent a válogatáson, és ezzel elindult a zenei pályafutása. Tudta, hogy a versenyben nincs hátrányos megkülönböztetés, így cigánynak vallotta magát. Egy dolog nem tetszett neki: a stúdió vegetatív dekorációja. Coccolino fordulóról fordulóra jobban szerepelt, mint a többiek, így végül ő lett a győztes, és a jóslat beteljesedett. Ezután jöttek a koncertsorozatok és az interjúk tömegei. Coccolino Maci első albumának a Májkitépő lézerlándzsa lett a címe. A pénzből addig élt, amíg el nem fogyott.

Vége.

Szólj hozzá Te is!

6
James, 2018. 02. 03. 10:29
válasz erre az üzenetre

All your questions concerning downloading and install and also setting up http://tweakboxx.com It totally has loads of eye-catching functions.

5
Frida, 2005. 11. 11. 19:44
válasz erre az üzenetre

Nagyon jóóóóó! nakem nagyon tetszik!!!!!

4
Szufi, 2005. 10. 11. 20:41
válasz erre az üzenetre

Köszi a dicsétetet Beu!

3
Beu, 2005. 09. 12. 15:44
válasz erre az üzenetre

Sufi, Te nem is vagy Med!

2
Csitricsit, 2005. 08. 24. 21:47
válasz erre az üzenetre

beteg

1
Szufi, 2005. 08. 10. 11:21
válasz erre az üzenetre

Kedves Timi!

Nem haragszom rád, hogyfeltetted a cikkemet(mesémet), de azértmegkérdezhetél volna előtte.

« előző1 következő »
kapcsolodó cikkek

Krízishelyzet a Csillag Születik mai adása előtt!

A tehetségkutató showműsor pénteki próbáján súlyos baleset érte az App...

A reklám a főnök

Bármerre nézzek, csak manipulációval találkozok. Az utcán, az iskolába...

Ha elfelejtetted volna a jelszavadat, küldesd ki magadnak!


Még nem vagy VIP tag? Regisztrálj!
Moonshadow
» játékajánló: Moonshadow
5) $atlag = 0; // teli, félig-teli, üres csillag if ($atlag >= ($i - 0.3)) $fajlnev = 'csillag-teli.png'; elseif ( $atlag >= ($i - 0.6 ) && $atlag <= ($i - 0.3 ) ) $fajlnev = 'csillag-fel.png'; else $fajlnev = 'csillag-ures.png'; $get_modul = 'viccek'; // $_GET['modul'] print "\"szavazás"; } return $atlag; } ?>
Legújabb vicc

- Százados úr! Kovács honvéd leugrott ejtőernyő nélkül!
- Már megint?

Értékeld!