Feeling

SZUBJEKT?V szerző: C | 0 hozzászólás

Az utolsó néhány napom csupa-csupa vidám-feeling. Ezt elsősorban a várva várt tavasznak köszönhetem. Mert mi más is lehetne ekkora hatással mindenkire???

cikkhez kapcsolódó kép

Az anyukák gyerekeikkel, a menő deszkások a Hősök terén, a bicajosok az utakon, a légy, a szél, a vizek, sőt, az egészen köznapi emberkék is felébredtek. Zsong minden, a halálosan nagy, gyilkos csend után hirtelen zajos lett minden. Hirtelen. Hirtelen ki kellett másznom a kis búvóhelyemből, ki kellett mennem a tavaszba, a napsütés óriási erővel tört rám, nem gondoltam a fázós, sötét, hideg, depis hajnalokra többet. Beleugráltam a tavaszba, nem éreztem semmit. Csak az éltető fényt. És azt, hogy nincs többet tél. Most is úgy érzem, totális nyár-feelingem van. Ha reggel kilépek, az első, hogy belemosolygok a világba, repülök suliba, hogy aztán minél hamarabb kirepülhessek, repülni a széllel, hallani a belső csendet. Nyálasan hangzik, mi? Lehet, hogy az. De aki ezt gondolja, az még nem érzett tavaszt, ami egy irtó hülye időszakot zár végre le. Vagy csak nem meri kimondani. Mert el van foglalva az épp aktuális dogákkal, vizsgákkal és (néha csak kitalált) problémákkal. Én megéreztem amit ez a néhány nap hozott. Higgyétek el, csudaklassz! Észrevettétek már? Tudtatok már egy igazán nagyot és amolyan "gondolkozósat" sétálni? Vagy csak úgy éltek bele a világba? Néha én is?

Nyomasztó egy idő után, nem? Az a gondolat, hogy minden nap ugyanaz, nincs értelme, mert minden csak ismétlés. Hát mondok én nektek valamit! Nincs két ugyanolyan nap! Nem hiszem, hogy bárkinek is lenne olyan napja, hogy egyszer se érzi jól magát! Mert már egy hülye beszólás óra közepén, egy hülyegyerek az utcán, aki irtóra idiótán néz ki, vagy bármi? Mind-mind olyan élmény, ami egyedi. És ha kétszer hallod ugyanazt a beszólást, vagy ha kétszer látod a hülyegyereket, az sosem ugyanaz. Egy pici változás benned, benne, a környezetedben. Ez már elég ahhoz, hogy ne legyen ugyanaz! Ezért örülök, hogy nincs negyedik dimenzió. Átkozottul örülök ennek, hallod.

A tavasz se ugyanaz. De mindig jó, ha jön, mert a világom enélkül az ébresztőóra nélkül már rég tönkrement volna a depressziótól?

Szólj hozzá Te is!

Ha elfelejtetted volna a jelszavadat, küldesd ki magadnak!


Még nem vagy VIP tag? Regisztrálj!
McDonald's
» játékajánló: McDonald's
5) $atlag = 0; // teli, félig-teli, üres csillag if ($atlag >= ($i - 0.3)) $fajlnev = 'csillag-teli.png'; elseif ( $atlag >= ($i - 0.6 ) && $atlag <= ($i - 0.3 ) ) $fajlnev = 'csillag-fel.png'; else $fajlnev = 'csillag-ures.png'; $get_modul = 'viccek'; // $_GET['modul'] print "\"szavazás"; } return $atlag; } ?>
Legújabb vicc

- Százados úr! Kovács honvéd leugrott ejtőernyő nélkül!
- Már megint?

Értékeld!