Helyzetjelentés a strandról

SZUBJEKTÍV szerző: Ditty | 1 hozzászólás

Túl vagyunk az idei nyár első, és talán utolsó igazi, meleg hétvégéjén. A strandokat persze pár óra alatt elözönlötték a hűsölni vágyó emberek – a Csepeli Strandfürdő bejáratánál két órával a nyitás után hosszú sorok álltak, délben pedig már alig lehetett szabad területet találni – sem a medencékben, sem a fák árnyékában, sem a büfék előtt felállított padoknál.

cikkhez kapcsolódó kép

Azoknak, akik mégis türelmesen kivárták a sorukat a kígyózó sorban, nem kellett csalódniuk az árakban: egy sima lángos 220 Ft-ba; egy sajtos hamburger pedig 340 Ft-ba kerül.

Idén nyáron a belépők árai sem nevezhetők alacsonynak: a margitszigeti Palatinus Strandrürdőbe egy egész napos kabinos belépő 1900Ft, a Paskál strandra pedig 1000 Ft-ért lehet bejutni.

Persze senki nem lehet elégedetlen – hiszen a borsos árak miatt kárpótólnak minket a szépen képített medence –, és csúszdaparkok, az élménymedencék, hullámfürdők és Budapest híres gyógyvizei.

Egy internetes közvéleménykutatás szerint a szavazók 25%-a a Széchényi fürdőbe jár legszívesebben, a második helyen pedig 14%-kal a Gellért fürdő áll. A szavazás szerint a legnépszerűtlenebb budapesti fürdők a Pünkösdfürdői Strand és a Dandár Gyógyfürdő.

Szólj hozzá Te is!

1
_jack, 2006. 06. 19. 19:37
válasz erre az üzenetre

Végre lehet menni strandolnii!!!! hollé!

« előző1 következő »

Ha elfelejtetted volna a jelszavadat, küldesd ki magadnak!


Még nem vagy VIP tag? Regisztrálj!
On the run
» játékajánló: On the run
Legújabb vicc

- Százados úr! Kovács honvéd leugrott ejtőernyő nélkül!
- Már megint?

Értékeld! szavazás 1-reszavazás 2-reszavazás 3-reszavazás 4-reszavazás 5-re
» tovább
Impresszum | Médiaajánlat | Adatvédelem © 2007 Minden jog fenntartva!