Könyvlelő a neten!

SZUBJEKT?V szerző: boki | 2 hozzászólás

Szükséged van egy kötelező olvasmányra, de otthon a világért se találod meg? Vagy csak szórakozásból olvasnál egy könyvet, és jól csoportosítva, könnyedén választanál?

cikkhez kapcsolódó kép

Erre nyújt lehetőséget a nemrég indult Könyvlelő online könyváruház, melyen közel 20 ezer könyv közül választhatsz. Tankönyvek, gyermekkönyvek, informatikai könyvek, útikönyvek és térképek, regények, ezoterikus könyvek, sportkönyvek, nyelvkönyvek, ismeretterjesztő könyvek, vallási témájú könyvek és még számtalan egyéb témakör könyvei rendelhetők meg a portálon, a rendeléseket nyomon követheted, a könyvesboltok áraihoz képest pedig 20-50%-al olcsóbban vásárolhatod meg az olvasnivalót. Vagy ha szerencsés vagy, a nyereményjáték keretén belül ingyen is.

A választásban segítséget nyújt a folyamatosan frissülő sikerlista, a könnyű kezelhető felület és rendezettség. Kattints!

Szólj hozzá Te is!

2
Vásárló, 2008. 11. 05. 12:38
válasz erre az üzenetre

Sajnos nagyon rossz a tapasztalatom az említett Könyvlelő céggel. Két hónapja megrendeltem a könyveket és sajnos bankkártyával rögtök ki is fizettem. Egy hónapig semmi nem történt, majd mikor ezek után a meglepi szülinap elmúlt könyvek nélkül, lemondtam a megrendelést és kértem az ár visszafizetését. Erre az emailre rögtön írták, hogy küldik a könyvek felét. Lemondtam, de hiába.....a pénzemet azóta sem látom. Telefonon is képtelenség őket elérni, azóta is harcolok a pénzemért emailen. Nagyon csalódott vagyok! Nem ajánlom senkinek!

1
vendég, 2008. 10. 18. 17:48
válasz erre az üzenetre

Jézusom, nehogy vásárolj tőlük! Csalók! Lenyúlják a pénzedet, könyv meg sehol.

« előző1 következő »

Ha elfelejtetted volna a jelszavadat, küldesd ki magadnak!


Még nem vagy VIP tag? Regisztrálj!
Mortal Szombat
» játékajánló: Mortal Szombat
5) $atlag = 0; // teli, félig-teli, üres csillag if ($atlag >= ($i - 0.3)) $fajlnev = 'csillag-teli.png'; elseif ( $atlag >= ($i - 0.6 ) && $atlag <= ($i - 0.3 ) ) $fajlnev = 'csillag-fel.png'; else $fajlnev = 'csillag-ures.png'; $get_modul = 'viccek'; // $_GET['modul'] print "\"szavazás"; } return $atlag; } ?>
Legújabb vicc

- Százados úr! Kovács honvéd leugrott ejtőernyő nélkül!
- Már megint?

Értékeld!