Bereczki Zoltán bemutatja

SZUBJEKTÍV szerző: Boszi | 6 hozzászólás

A népszerű musical-énekes augusztus 26-án nagyszabású koncert keretében énekli el több évvel ezelőtt megjelent Száguldj tovább című lemezének dalait! És, hogy mi lesz még?

cikkhez kapcsolódó kép

Zolinak annak idején egyszerre indult be énekes- és színészi karrierje évekkel ezelőtt, és ekkor választania kellett: vagy marad a popszakmában vagy pedig a színház mellett dönt. Akkor az utóbbit választotta. Viszont mivel az elmúlt időkben az előadóművész rengeteg rajongóra tett szert és néhány zártkörű, 200 fős hallgatóság előtt tartott "BZ Klub" után érdeklődés volt már egy nagyobb koncertre, úgy döntött, érdemes egy ilyet megrendezni és meg tudnak tölteni egy nagy termet. A választás pedig a Művészetek Palotájának Nemzeti Hangversenytermére esett. A cd hanganyagának bemutatásán kívül parádés színpadi show-t várhatunk, hiszen az estén olyan ismert előadóművész-barátok is közreműködnek majd, mint Dolhai Attila, Fatima, Janza Kata, Mester Tamás, Mészáros Árpád Zsolt, Szabó P. Szilveszter és Szinetár Dóra. Tehát az este várhatóan élmény lesz mindazoknak, akik elmennek. Bereczki Zoltán pedig már tervezgeti új lemezét, amit várhatóan tavasszal jelentet meg!

Szólj hozzá Te is!

6
vica, 2009. 11. 29. 10:30
válasz erre az üzenetre

Nagyon szeretem Zolit de még sajnos nem találkoztam vele
de viszont nagyon nagyon szép hangja van
a búcsú dalt is olyan szépen énekeli hogy el sirtam magam ,meg a fény év távolságot és nagyon szépen énekli meg a dórinak is zsép hanga van

5
cuci, 2009. 05. 27. 20:05
válasz erre az üzenetre

imádom a hangját :és nagyon aranyosak Dórival!!

4
gina, 2008. 04. 08. 22:35
válasz erre az üzenetre

3
gina, 2008. 04. 08. 22:35
válasz erre az üzenetre

2
lina, 2007. 08. 29. 13:15
válasz erre az üzenetre

nagyon szeretem a zolit!!(L)
és a szám is nagyon tetszik!!!
pusssz

1
cyntianne, 2007. 03. 07. 07:14
válasz erre az üzenetre

Imádom ezt a számot de sajna sehol sem tudom megszerezni. Nincs meg senkinek, nem is tudom megvenni mert még sehol nem láttam pedig biztos feltűnt volna!!

« előző1 következő »

Ha elfelejtetted volna a jelszavadat, küldesd ki magadnak!


Még nem vagy VIP tag? Regisztrálj!
Zombigyilkos
» játékajánló: Zombigyilkos
5) $atlag = 0; // teli, félig-teli, üres csillag if ($atlag >= ($i - 0.3)) $fajlnev = 'csillag-teli.png'; elseif ( $atlag >= ($i - 0.6 ) && $atlag <= ($i - 0.3 ) ) $fajlnev = 'csillag-fel.png'; else $fajlnev = 'csillag-ures.png'; $get_modul = 'viccek'; // $_GET['modul'] print "\"szavazás"; } return $atlag; } ?>
Legújabb vicc

- Százados úr! Kovács honvéd leugrott ejtőernyő nélkül!
- Már megint?

Értékeld!