Minden egy helyen

SZUBJEKT?V szerző: sunshine | 0 hozzászólás

Folytatjuk Budapestről elkezdett sorozatunkat: most a minden évszakban új "arcát" mutató Városligetet és a turisták által igen közkedvelt Hősök terét jártuk be.

cikkhez kapcsolódó kép

Jégpálya, vár, múzeum, emlékmű, park. Mindez egy helyen. Igen! Ez nem más, mint a Városliget és környéke. Pestnek ez a része is számos lehetőséget kínál: ha sétálni van kedved, rendelkezésedre áll egy hatalmas park, tisztásokkal, fákkal, kisebb terekkel.

De ha tél van, akkor mégsem ülhetsz ki a hóra. Akkor viszont mehetsz korizni a műjégre. Ha a hidegben kellőképpen átfagytál, és még a forralt bor sem segített, beugorhatsz valamelyik múzeumba, hiszen akad belőlük bőven. Ott van a Műcsarnok, a Szépművészeti vagy éppen a Mezőgazdasági. Sőt, ha más történelmi nevezetességre vágysz, akkor a Vajdahunyad-vár szolgálhat érdekességgel. De ha nem ilyenek iránt érdeklődsz, akkor szórakozhatsz a Vidámparkban, a Nagycirkuszban vagy az Állatkertben.

Ezek után pedig a napodból már csak az esti romantika hiányozhat. De a város ezen része erre is nyújt lehetőséget, hiszen a Hősök terén lévő emlékmű csodálatos minden éjjel. Nyáron pont azért, mert a csillagok alatt tisztán szemlélheted hazánk neves embereit. Télen pedig azért, mert a hófedte szobrok időként vicces, de mindenképpen hatalmas élményt adnak. Próbáld csak ki!

Szólj hozzá Te is!

Ha elfelejtetted volna a jelszavadat, küldesd ki magadnak!


Még nem vagy VIP tag? Regisztrálj!
Flash Strike
» játékajánló: Flash Strike
5) $atlag = 0; // teli, félig-teli, üres csillag if ($atlag >= ($i - 0.3)) $fajlnev = 'csillag-teli.png'; elseif ( $atlag >= ($i - 0.6 ) && $atlag <= ($i - 0.3 ) ) $fajlnev = 'csillag-fel.png'; else $fajlnev = 'csillag-ures.png'; $get_modul = 'viccek'; // $_GET['modul'] print "\"szavazás"; } return $atlag; } ?>
Legújabb vicc

- Százados úr! Kovács honvéd leugrott ejtőernyő nélkül!
- Már megint?

Értékeld!