Budapest faluja

SZUBJEKT?V szerző: Adrienn | 0 hozzászólás

Nagyon sok ember negatív véleménnyel van fővárosunkról. De most kezdődő sorozatunkban megmutatjuk, hogy számos szép része van Budának és Pestnek. Először a Margit-sziget rejtelmeibe kalauzoljuk el olvasóinkat.

cikkhez kapcsolódó kép

Ha valaki a Margit-szigetre téved, olyan érzése lehet, mintha nem is Budapesten járna. Szmognak se híre, se hamva, autók is csak elvétve járnak a szigeten. Ez egy teljesen más világ. Az emberek idejárnak pihenni, vagy akár szórakozni. Jöhetnek egyedül, a párjukkal vagy gyermekükkel is, biztos, hogy mindenki megtalálja a saját ízlésének megfelelő programot. A korosztályos sokszínűség mellett nemzetiségi ráta is említésre méltó, hiszen számos külföldi ellátogat Budapest földi paradicsomába.

A szervezők is gondoskodnak arról, hogy ne unatkozzanak a látogatók. Számos sport-, és kulturális programot szerveznek, amelyek igen nagy színvonalat képviselnek.
A Margitszigeti Szabadtéri Színpad műsorai is óriási kikapcsolódást nyújtanak, míg az új uszodakomplexum nemzetközi sportesemények tárházát jelenti. Ha pedig mi szeretnénk mozogni, azt megtehetjük a jótékonysági futások, az uszodahasználat, a strandolás, de akár a bringóhintózás alkalmával is.
Ettől függetlenül hatalmas Duna-parti séták megtételére is kiválóan alkalmas a sziget. Mindeközben útba ejthetjük a Zenélő kutat, vagy a különféle virágkülönlegességekből álló kisebb kerteket.

Ha valaki egyszer megtapasztalta a Margit és az Árpád híd között elterülő földrajzi képződmény szépségét és különlegességét, biztos, hogy rendszeres látogatója lesz a Margit-szigetnek.

Szólj hozzá Te is!

kapcsolodó cikkek

Már tervezik az ötös metrót, avagy fúrunk, faragunk

Évek óta metrólázban ég a főváros. Vagy éppen évtizedek óta, ez csupán...

Ha elfelejtetted volna a jelszavadat, küldesd ki magadnak!


Még nem vagy VIP tag? Regisztrálj!
Skies of War
» játékajánló: Skies of War
5) $atlag = 0; // teli, félig-teli, üres csillag if ($atlag >= ($i - 0.3)) $fajlnev = 'csillag-teli.png'; elseif ( $atlag >= ($i - 0.6 ) && $atlag <= ($i - 0.3 ) ) $fajlnev = 'csillag-fel.png'; else $fajlnev = 'csillag-ures.png'; $get_modul = 'viccek'; // $_GET['modul'] print "\"szavazás"; } return $atlag; } ?>
Legújabb vicc

- Százados úr! Kovács honvéd leugrott ejtőernyő nélkül!
- Már megint?

Értékeld!