"Tenyerembe véstelek"

SZUBJEKT?V szerző: graffiti | 1 hozzászólás

A Magyarországi Evangélikus Egyház hatodik alkalommal rendezi meg Országos Ifjúsági Találkozóját, ezúttal a Szolnoki Turisztikai és Szabadidő Központ területén. A kétévente szervezett „Szélrózsa” Találkozó idén is azzal a céllal kerül megrendezésre, hogy a 14-35 év közötti keresztény fiatalok egymás társaságában és egymás gondolataira odafigyelve gazdagodhassanak.

cikkhez kapcsolódó kép

A családias hangulatú, fesztivál jellegű találkozón a színház, komolyzene, kiállítások, előadások, filmklub és sport világában kalandozhatnak el a jelenlévők.

A rendezvény helyszíne lehetőséget biztosít számunkra, hogy egy időben több ezer ember kikapcsolódását biztosítsuk egymástól független helyszíneken. A Találkozó mottója, „Tenyerembe véstelek” a délelőtti bibliakörök alaptémáját adják, délutánonként pedig több témában (Mi fán terem a zsidó vallás; Interaktív drogprevenció; Mozgássérültek segítése; Teremtéstörténet és evolúció; Hasznos-káros szenvedélyek; Egyház és marketing) várja beszélgetés a fiatalokat.

A jelenlevők a főelőadások mellett esténként komoly és könnyűzenei koncerteken, napközben különböző szabadidős programokon (kézművesség, szabadidő- és versenysport, játékok, film, színház stb.) vehetnek részt. A Szélrózsán két alkalommal is fellép a Kossuth-díjas Gryllus Dániel, valamint nálunk koncertezik többek között Völgyessy Szomor Fanni, az Eleven Hold, a Makám, a Fabula Rasa, a Megacsend és a finn Jakaranda együttes is.

A Szélrózsa Találkozó missziói jellegű konferencia, amelynek nem kis szerepe lehet abban, hogy a fiatalok közelebbről is megértsék, és pozitívan megtapasztalják, mit jelent Krisztusban élni, egyházhoz tartozni. A találkozó ugyanakkor nem korlátozódik az evangélikus ifjúságra, minden érdeklődő számára nyitott. A táborozók - a Találkozó elnevezéséhez méltóan - a szélrózsa minden irányából érkeznek Szolnokra, ahova idén első alkalommal biciklis zarándoklat is indul.

Kapcsolódó linkek:
- A találkozó honlapja

Szólj hozzá Te is!

1
Nocsi kis képe = avatarja Nocsi (nocsi), 2006. 07. 19. 13:06
válasz erre az üzenetre

Igen ezt a sulimba is hirdették, csomó ismerősöm megy ide. Ezzel a táborral annyi a probléma, hogy este mindenki berúgva van. Mármint sokan

« előző1 következő »

Ha elfelejtetted volna a jelszavadat, küldesd ki magadnak!


Még nem vagy VIP tag? Regisztrálj!
Skies of War
» játékajánló: Skies of War
5) $atlag = 0; // teli, félig-teli, üres csillag if ($atlag >= ($i - 0.3)) $fajlnev = 'csillag-teli.png'; elseif ( $atlag >= ($i - 0.6 ) && $atlag <= ($i - 0.3 ) ) $fajlnev = 'csillag-fel.png'; else $fajlnev = 'csillag-ures.png'; $get_modul = 'viccek'; // $_GET['modul'] print "\"szavazás"; } return $atlag; } ?>
Legújabb vicc

- Százados úr! Kovács honvéd leugrott ejtőernyő nélkül!
- Már megint?

Értékeld!