Ír sztepp, magyar legényes, világtánc

SZUBJEKT?V szerző: Graffiti | 0 hozzászólás

A júniusi fergeteges bemutatót követően a Shannon.hu a július elején újra bemutatja ír világzenei előadását, amely elrepíti a nagyérdeműt a világ több pontjára: találkozhatunk a szerelem varázslójával, a vándorral, a törpével, a médiasztárral, a sörrel, borral, dallal és a tánccal; tömör, ironikus szövegek szorítják torkunkat, mívesen kidolgozott, dinamikus zene bűvöl-emel-forgat két órán keresztül.

cikkhez kapcsolódó kép

SHANNON.HU-produkció megalkotói: a lendületes ritmusok és alapok felelőse a basszusgitáros Sajben Gábor, és a dobos Juhász Róbert; a tangóharmonikát Batta Gábor bűvöli virtuóz szólóival; a csapat gitárosa, énekese, ihletett szövegírója Molnár Sándor; fuvolázik és féllábon áll a szuggesztív egyéniségű, vérbeli showman, Péter János.

A SHANNON WORLD DANCE COMPANY a zenekar műveire építve létrehozta utánozhatatlan táncstílusát, amelyben az ír sztepp és a kalotaszegi legényes ugyanúgy jelen van, mint a modern mozgásművészet és a balett elemei.

Ezzel, a világzene mellett megszületett az új műfaj: a világtánc. Amit koreográfusként és feledhetetlen színpadi jelenségként Tihanyi Andrea jegyez.

2006. július 5., szerda 20 óra (esőnap csütörtökön)
Benczúr Kert, 1068 Budapest, Benczúr u. 27.

Szólj hozzá Te is!

Ha elfelejtetted volna a jelszavadat, küldesd ki magadnak!


Még nem vagy VIP tag? Regisztrálj!
Street Racer
» játékajánló: Street Racer
5) $atlag = 0; // teli, félig-teli, üres csillag if ($atlag >= ($i - 0.3)) $fajlnev = 'csillag-teli.png'; elseif ( $atlag >= ($i - 0.6 ) && $atlag <= ($i - 0.3 ) ) $fajlnev = 'csillag-fel.png'; else $fajlnev = 'csillag-ures.png'; $get_modul = 'viccek'; // $_GET['modul'] print "\"szavazás"; } return $atlag; } ?>
Legújabb vicc

- Százados úr! Kovács honvéd leugrott ejtőernyő nélkül!
- Már megint?

Értékeld!