EFOTT - Légy ott!

SZUBJEKT?V szerző: Szendy László | 1 hozzászólás

A nyári fesztiválja, amely minden évben összehozza az egyetemista, főiskolás fiatalokat a mai magyar pop-rock zene élvonalával, hogy együtt érezzenek rá az élőzene csillapíthatatlan lüktetésére.

cikkhez kapcsolódó kép

A tavalyi velencei kitérő után a zenei parádé ismét visszatér a magyar Riviérára, a Balaton-partra. Zamárdi és környéke csodaszép, így igazán nagyszerű kirándulási lehetőségek is várják az odaérkezőket. Az esti koncertekig sem fogsz unatkozni, hisz a számtalan kulturális program mellett, vár rád a Balcsi: napozás, frizbizés, úszás, és persze a kihagyhatatlan lángos-evés. Ez neked kevés?!

És akkor az előadókra is vessünk egy pillantást: négy színpad, több mint hatvan zenei előadó. Az idei kínálatból sem hiányozhat az örök klasszikus Deák Bill Gyula és a Beatrice. A második naptól fogva immáron „szélessávon töltheted magadba” a rockzenét a Quimby-n és Tankcsapdán keresztül. Mint mindig most is hatalmas show-t ígér a Hooligans és a Hiperkarma koncert, amelybe garantáltan egész Zamárdi beleremeg.

Akiktől a Rock ’N Roll picit távolabb áll, az se csüggedjen, merthogy a Globe Party Arena-ban mindennap popzenei előadók (Back II Black, Zanzibár, Roy és Ádám Trió) lépnek föl, melyet aztán az igazi night fever jellegű diszkó követ.

Ez egy olyan turisztikai - zenével egybekötött - nyári tábor, melyet nem hagyhatsz ki. EFOTT, légy ott!

Fotó: efott.hu

Szólj hozzá Te is!

1
..., 2009. 04. 12. 13:04
válasz erre az üzenetre

« előző1 következő »
kapcsolodó cikkek

Mary Popkids, Halott Pénz és Ivan and the Parazol is az EFOTT-on!

Energikusak, frissek és tehetségesek! Talán sokaknak már ismerősen cse...

Fesztiválvárossá alakul Velence: jön az EFOTT!

Koncertek, sport, színház, dj-k és strand: ez várja a fesztiválozókat ...

EFOTT 2012 - Velencére költözik!

Fesztiválvárossá válik Velence 2012. július 3-8. között!

Ha elfelejtetted volna a jelszavadat, küldesd ki magadnak!


Még nem vagy VIP tag? Regisztrálj!
Fight Man
» játékajánló: Fight Man
5) $atlag = 0; // teli, félig-teli, üres csillag if ($atlag >= ($i - 0.3)) $fajlnev = 'csillag-teli.png'; elseif ( $atlag >= ($i - 0.6 ) && $atlag <= ($i - 0.3 ) ) $fajlnev = 'csillag-fel.png'; else $fajlnev = 'csillag-ures.png'; $get_modul = 'viccek'; // $_GET['modul'] print "\"szavazás"; } return $atlag; } ?>
Legújabb vicc

- Százados úr! Kovács honvéd leugrott ejtőernyő nélkül!
- Már megint?

Értékeld!