Tudom, hogy szeretsz titokban

SZUBJEKT?V szerző: papgeri | 0 hozzászólás

A Heaven Street Seven egy igazi nemzetközi sikercsapat. Minden koncertjük élmény. Most új lemezzel jöttek elő, ami szerintem egy újabb nagy siker lesz. Remélem nem töltöd le titokban, ezért meghallgathatod a lemez címadó dalát is.

cikkhez kapcsolódó kép

Hat éve volt az a "krézi srác”, és amikor meghallottam, először a hátamon felállt a szőr... Igen, most a tagcsere utáni Heaven Street Seven-ről beszélek, és már azt a Midemes-díjat is tudjuk: Igen nagy elismerés, de erről több rizsát nem kérünk.

Két év után új lemezzel rukkoltak elő, melynek címe: Tudom, hogy szeretsz titokban. Valóban, szerintem nagyon adja, a szövegek egyszerűek és nagyon jók: ahol kell, viccesek, tanulságosak és a zenei része is 9 pontos, néhány negatívumot is fegyelembe véve. Ha szereted a kicsit alternatívabb stílust, akkor ajánlom neked a lemezt, megéri megvenni.

Kapcsolódó:
- Tudomhogyszeretsztitokban
- Mi a véleményed a rock-ról ill. punk-rockról???
- Megasztár fórum!

Szólj hozzá Te is!

Ha elfelejtetted volna a jelszavadat, küldesd ki magadnak!


Még nem vagy VIP tag? Regisztrálj!
Park my Car
» játékajánló: Park my Car
5) $atlag = 0; // teli, félig-teli, üres csillag if ($atlag >= ($i - 0.3)) $fajlnev = 'csillag-teli.png'; elseif ( $atlag >= ($i - 0.6 ) && $atlag <= ($i - 0.3 ) ) $fajlnev = 'csillag-fel.png'; else $fajlnev = 'csillag-ures.png'; $get_modul = 'viccek'; // $_GET['modul'] print "\"szavazás"; } return $atlag; } ?>
Legújabb vicc

- Százados úr! Kovács honvéd leugrott ejtőernyő nélkül!
- Már megint?

Értékeld!