Buli, pia, haverok meg a Tankcsapda

SZUBJEKT?V szerző: Pap Geri | 4 hozzászólás

Nemrég jelent meg a Tankcsapda új lemeze Mindenki Vár valamit címmel. A lemezen inkább szókimondó dalok találhatók, és ezek visszaidézik a régi-jó Tankcsapda-feelinget.

cikkhez kapcsolódó kép

Három hete jelent meg, és már aranylemez... Az első track már egyből megfogott, és ahogy hallgattam tovább, a többi is adta. Bár pár szám elég közhelyesnek tűnhet, az "Unom a rádiót, Unom a tévét!"-féle kijelentések miatt, de itt ez nem sokat nyom a negatívba, mert meg van az igazi Tankcsapda életérzés: Buli, pia meg a haverok.

Egy jó pont, hogy most nincs egy nyáladzós szám sem. Szerintem mindenféleképpen próbáljátok ki. és menjetek el május 27-én a Kisstadionba egyet tombolni TCS-re: érdemes lesz! A lemezt is tudom ajánlani, mert megint "aranyat" adtak ki a kezükből a srácok, szerintem tudnak valamit

Exkluzív
Ezek a dolgok semmisültek meg a lemezfelvétel alatt: 20 pár dobverő, 9db bőr, 2 tucat gitárhúr készlet, 1 tucat basszus gitárhúr készlet, 76db pizza, 3 karton Red Bull, 23 adag meleg leves, 4 karton cigi, 80 liter kávé, 200db írható cd, sok sör, bor , whiskey és eltünt Tatyó Cseresznye kutyája.

Kapcsolódó:
- Megasztár fórum
- Mi a véleményed a rock-ról ill. punk-rockról?

Szólj hozzá Te is!

4
novella kis képe = avatarja novella (novella), 2006. 06. 10. 11:52
válasz erre az üzenetre

Csak egyet érteni tudok az elötemszolokkal és cikkiroval. tényleg egy oltári album ez amostani de atöbbi se volt rossz a Tancsakpda a kedvenc zenekarjaim egyike nagyon tudnak!

3
brrrrrr (brrrrrr), 2006. 06. 05. 19:14
válasz erre az üzenetre

IMÁDOM ŐKET!! És azokat is akik őket imádják

2
Csenge, 2006. 05. 27. 13:38
válasz erre az üzenetre

Helósztok!!!!!!!!!!!!!!!! Szerintem nagyon jó a lemez!!!!!!!!4 Imádom a rajta hallható számokat! Tényleg kitettek magukért a fiúk!!!!!!!!! Egy TANKCSAPDA rajongó rocker csaj!!!!!!!!!! Sziasztok!!

1
bLa, 2006. 05. 27. 09:25
válasz erre az üzenetre

De fasza!!!! Imádom őket!!

« előző1 következő »

Ha elfelejtetted volna a jelszavadat, küldesd ki magadnak!


Még nem vagy VIP tag? Regisztrálj!
Travian
» játékajánló: Travian
5) $atlag = 0; // teli, félig-teli, üres csillag if ($atlag >= ($i - 0.3)) $fajlnev = 'csillag-teli.png'; elseif ( $atlag >= ($i - 0.6 ) && $atlag <= ($i - 0.3 ) ) $fajlnev = 'csillag-fel.png'; else $fajlnev = 'csillag-ures.png'; $get_modul = 'viccek'; // $_GET['modul'] print "\"szavazás"; } return $atlag; } ?>
Legújabb vicc

- Százados úr! Kovács honvéd leugrott ejtőernyő nélkül!
- Már megint?

Értékeld!