Kontakt-díjas a 12+ szerkesztősége

SZUBJEKT?V szerző: Geena | 0 hozzászólás

A Pumukli Ifjúsági és Szabadidős Sport Egyesület és Kőszegi Dániel hozták létre a Kontakt-díjat, amit 2001 óta minden évben olyan fiataloknak adnak oda, akik a tanulás mellett más területen is megállták a helyüket.

cikkhez kapcsolódó kép

A zsűri alelnöke, a díj egyik alapítója Kőszegi Dániel kitalálta, hogy 2005-től a díjat megkaphassák olyan civil szervezetek, műsorok, lapok, amelyek fiatalok bevonásával foglalkoznak a fiatalokkal. Így kapta az elismerést 2005-ben az mtv saját gyártású ifjúsági műsora a 12+ a Kontakt-díjat. A Kontakt-díjat Acél Réka adta át, aki 2003-ban kapta meg az elismerést. Kőszegi Dániel örömmel válaszolt a riporteri kérdésekre.

Honnan jött az ötlet, hogy létrehozzátok a Kontakt-díjat?
Újságírói munkásságom során sokszor találkoztam fiatal tehetségekkel, és ha lehetőségem akadt rá, akkor írtam is róluk, ezzel is segítve őket a karrierjükben. Amikor Pállya Sandra, a Pumukli Ifjúsági Egyesület alelnöke megkeresett, hogy segítsek nekik, rögtön eszembe jutott, hogy egy díjat kéne létrehozni.

Hogyhogy eddig többségében lányok kapták az elismerést?
Hát igen, 2001-ben Győrfi Anna, 2002-ben Acél Réka, Péter Noémi, 2003-ban Schneider Viki, 2004-ben nem osztottuk ki, s 2006-ban is lány kapja a díjat. A kérdésre a válasz az: talán a lányok tehetségesebbek?

Te még a Pumukli Magazinnal is foglalkozol, nem túl sok ez egyszerre?
Nekem nem tűnik soknak, még lenne másra is energiám. Ha valami fontos a számomra, azzal rengeteg időt töltök el, és talán van is értelme.

Mások tehertségének a felkutatásához is tehetség kel?
Ha azt mondanám, hogy igen akkor az nagyképűen hangzana. Így csak azt válaszolhatom fontos a jó megérzés.

Kik azok, akikre eddig a legbűszkébb vagy azok közül, akikkel eddig együttműködhettél?
Nehéz lenne egy-két nevet kiemelni, de ha muszáj: Szekeres Nóra, Eördögh Alexa, Győrfi Anna, Renczés Gabi, Péter Noémi, és most a legújabb tehetséges: Reiter Georgina.

További sok sikert, és remélem, hogy a Kontakt-díj jövőre is jó helyre kerül.

Szólj hozzá Te is!

Ha elfelejtetted volna a jelszavadat, küldesd ki magadnak!


Még nem vagy VIP tag? Regisztrálj!
Advanced Ninja
» játékajánló: Advanced Ninja
5) $atlag = 0; // teli, félig-teli, üres csillag if ($atlag >= ($i - 0.3)) $fajlnev = 'csillag-teli.png'; elseif ( $atlag >= ($i - 0.6 ) && $atlag <= ($i - 0.3 ) ) $fajlnev = 'csillag-fel.png'; else $fajlnev = 'csillag-ures.png'; $get_modul = 'viccek'; // $_GET['modul'] print "\"szavazás"; } return $atlag; } ?>
Legújabb vicc

- Százados úr! Kovács honvéd leugrott ejtőernyő nélkül!
- Már megint?

Értékeld!