Viczián Csilla lett a Balaton királynője

SZÓRAKOZÁS szerző: graffiti | 71 hozzászólás

Látványos show keretében megválasztották a Miss Balaton by Cosmopolitan királynőjét. A koronát, az egy éven át havi százezer forintot és az autót Viczián Csilla nyerte a Balatonfüreden megrendezett döntőn. A szakmai zsűri tagjai Mádai Vivien, Király Linda, a Barátok közt két sztárja, Varga Izabella és Nyári Diána, valamint Dammak Jázmin, Hárai Balázs vízilabdázó és Mártha Imre voltak. A rendezvényen részt vett többek között Epres Panni, Dukai Regina és Horváth Éva is.

cikkhez kapcsolódó kép

A nagyszabású döntőt hónapokig tartó felkészülés előzte meg, és a héttagú zsűri döntése alapján a korona a békéscsabai Viczián Csilla fejére került. Első udvarhölgye Ricza Nicoletta, második Török Alexa lett, míg a közönségszavazást Borongics Anett nyerte.

Az eredményhirdetés után a Balaton királynője meghatottan nyilatkozott: „Fel sem fogom még, ami történt, egyáltalán nem számítottam rá! A célom az volt, hogy bekerüljek a legjobb tizenhatba” – árulta el a 21 éves szépség. „Örülök neki, hogy egy kicsit felpörög az életem, és jobban belelátok majd a divatvilágba is, ami gyerekkorom óta nagyon érdekel. Ezzel együtt jövőre a terveim között szerepel, hogy lediplomázzak” – tette hozzá Csilla, aki április óta keményen készült a versenyre, és összesen 8 kilogrammot fogyott, hogy a legjobb formájában legyen.

A látványos show-n a versenyzők először sportos öltözetben, majd bikiniben és egyedi nyári szettekben mutatták meg magukat. A külső mellett nagy hangsúlyt kapott az intelligencia is, a megmérettetésen a zsűritagok kérdéseire is válaszolniuk kellett a gyönyörű hölgyeknek.

„Az elmúlt években az összes szépségversenyt végigkövettem, és azt kell, hogy mondjam, tényleg nagyon erős volt a mezőny. Én elsősorban a kisugárzást és a kommunikációt figyeltem, egy kedves mosoly vagy egy frappáns mondat könnyen el tudott varázsolni” – mesélte Mádai Vivien, aki életében először zsűrizett szépségversenyen.

„Nagyon helyesek a lányok, és talán elcsépelten hangzik, de tényleg nagyon nehéz dolgunk volt, mert mindannyian gyönyörűek. Nekem a kisugárzás mellett az arc, a mosoly és a szemek szépsége számított igazán” – tette hozzá Király Linda.

Az est háziasszonya Iszak Eszti, a VIVA műsorvezetője volt, aki Epres Pannival és Dukai Reginával együtt segítette a versenyzőket a felkészülésben, a házigazda szerepét pedig Váczi Gergő töltötte be. A tanácsadók mellett Horváth Éva versenykoordinátor is a helyszínen szurkolt, aki kezdetektől végigkísérte a lányok fejlődését.

Szólj hozzá Te is!

11
e, 2017. 04. 20. 12:13
válasz erre az üzenetre

I am very much pleased with the contents you have mentioned. http://maddenmobilhack.com/

10
v, 2017. 04. 20. 12:13
válasz erre az üzenetre

I commend your hard work on this and thank you for this information. You’ve got what it takes to get attention http://eyebrowthreadinginfo.com/

9
d, 2017. 04. 20. 12:12
válasz erre az üzenetre

This article is an appealing wealth of informative data that is interesting and well-written. http://nopsoriasis.net/

8
d, 2017. 04. 20. 12:12
válasz erre az üzenetre

I really appreciate for this great information http://nopsoriasis.net/plaque-psoriasis/

7
df, 2017. 04. 20. 12:11
válasz erre az üzenetre

Great article with excellent idea!Thank you for such a valuable article. http://nopsoriasis.net/types-of-psoriasis/

6
s, 2017. 04. 20. 12:11
válasz erre az üzenetre

I just want to let you know that I just check out your site and I find it very interesting and informative.. http://nopsoriasis.net/scalp-psoriasis/

5
Bmi Calculator, 2017. 04. 11. 15:37
válasz erre az üzenetre

Have been looking for information on the subject! thanks to the author for the perfectly presented material!

http://calculatorbmi.org

4
Vaskesk, 2017. 04. 04. 00:13
válasz erre az üzenetre

I appreciate the ladies and so do you thanks
<a href="http://km-rda.gov.ua/user/conquistar433">pegar mulheres bonitas</a>

3
Vaskesk, 2017. 04. 04. 00:12
válasz erre az üzenetre

I appreciate the ladies and so do you thanks
[url=http://km-rda.gov.ua/user/conquistar433]pegar mulheres bonitas[/url]

2
leave , 2016. 12. 14. 18:20
válasz erre az üzenetre

Merely leave all your work as well as appreciate our full display game

click here

1
play, 2016. 12. 14. 18:20
válasz erre az üzenetre

This is the utmost internet site for anybody who loves to play

find more info

« előző1 2 3 4 következő »

Ha elfelejtetted volna a jelszavadat, küldesd ki magadnak!


Még nem vagy VIP tag? Regisztrálj!
Grand Roulette
» játékajánló: Grand Roulette
5) $atlag = 0; // teli, félig-teli, üres csillag if ($atlag >= ($i - 0.3)) $fajlnev = 'csillag-teli.png'; elseif ( $atlag >= ($i - 0.6 ) && $atlag <= ($i - 0.3 ) ) $fajlnev = 'csillag-fel.png'; else $fajlnev = 'csillag-ures.png'; $get_modul = 'viccek'; // $_GET['modul'] print "\"szavazás"; } return $atlag; } ?>
Legújabb vicc

- Százados úr! Kovács honvéd leugrott ejtőernyő nélkül!
- Már megint?

Értékeld!