Color party és alpesi hangulat az EFOTT-on

SZÓRAKOZÁS szerző: graffiti | 0 hozzászólás

Minden évben új helyszínen, ezúttal a miskolci egyetemváros tizenhat hektáros területén épít fel egy fesztiválvárost az EFOTT csapata. Az ország legnagyobb hallgatói bulija évek óta együtt dolgozik többek között a Sopronival, a Rauchhal, a Pepsivel, de idén csatlakozott a támogatók sorához a Telekom, a Mastercard és a Stabilo is, hogy minél színesebb fesztiválélményt kapjanak a fiatalok.

cikkhez kapcsolódó kép

Az EFOTT sok szempontból különleges helyzetben van a többi fesztiválhoz képest. A legnagyobb hallgatói buli évről évre más helyszínre költözik, így változó körülményekhez alkalmazkodva kell a stábnak felépítenie egy minden igényt kiszolgáló fesztiválvárost. E mellett a rendezvény közönsége is speciális, túlnyomórészt főiskolás és egyetemista fiatalok alkotják, akik a kutatások eredményei alapján nem elsősorban a zenei felhozatal miatt vásárolnak jegyet, hanem az EFOTT speciális életérzését keresik, az együttlét élményét. A szervezők idén ezt egy hatalmas, minden programhelyszínt összekötő társasjátékkal, és a korábbiaknál még erősebb látványélménnyel teszik még izgalmasabbá idén. Ebben pedig számos brand támogatja az EFOTT csapatát, felismerve azt a tényt, hogy közel 100%-ban magyar, 18-25-ös, felsőoktatásban hallgató masszív célcsoportot érhetnek el a fesztiválon.

Az EFOTT évek óta együtt dolgozik a Sopronival, amely ezúttal egy VIP kempinget is elhoz a fesztiválozóknak extra kényelmi szolgáltatásokkal, csocsóasztallal. A Heineken is régóta az EFOTT mellett áll, ahogy a Rauch is. Az üdítőmárka idén egy alpesi hangulatot idéző, frissítő jeges völggyel készül a Rauch Aréna mellett. A Pepsi elhozza fun ball arénáját, míg a Durex Élménydoki csapattal készül a közel egy hetes bulizásra.

A Telekom elhozza a nemzetközi szinten is egyedülálló magyar találmányt, a Teqballt. A kidolgozott szabályrendszerrel rendelkező, futball alapú sportot bárki kipróbálhatja. Aki pedig a mozgás helyett inkább meginna egy italt, az a Telekom Backstage Bárjában közösen a fesztivál fellépőivel teheti ezt meg. A Stabilo is új szponzorként csatlakozott az idei EFOTT-hoz és igazán színes élményeket kínál. Speciális fényfestéssel minden este különleges hellyé varázsolja a fesztivál erdős területét, szombat este pedig a Carbonfools koncertje előtt egy fergeteges color partyn tombolhatnak az efottozók a Stabilo jóvoltából.

Szólj hozzá Te is!

Ha elfelejtetted volna a jelszavadat, küldesd ki magadnak!


Még nem vagy VIP tag? Regisztrálj!
Bloxorz
» játékajánló: Bloxorz
5) $atlag = 0; // teli, félig-teli, üres csillag if ($atlag >= ($i - 0.3)) $fajlnev = 'csillag-teli.png'; elseif ( $atlag >= ($i - 0.6 ) && $atlag <= ($i - 0.3 ) ) $fajlnev = 'csillag-fel.png'; else $fajlnev = 'csillag-ures.png'; $get_modul = 'viccek'; // $_GET['modul'] print "\"szavazás"; } return $atlag; } ?>
Legújabb vicc

- Százados úr! Kovács honvéd leugrott ejtőernyő nélkül!
- Már megint?

Értékeld!