Öt dolog amit nem is sejtettél Barney Stinsonról!

SZÓRAKOZÁS szerző: graffiti | 0 hozzászólás

Azt hihetjük, hogy Barney Stinsonról már mindent tudunk. Ám hiába dübörög nyolcadik évada az Így jártam anyátokkal a Comedy Central műsorán, hiába olvastuk rongyosra a csajozási tanácsokban dúskáló Cseltárat, még így is lappanganak titkok Barney Stinson körül. És a legkevesebb az, hogy mi is valójában a foglalkozása...

cikkhez kapcsolódó kép

Drogdílerről kapta a nevét

Elképesztő, de Barney Stinsont egy drogdíler után nevezték el, aki James Ellroy L.A. Confidential című regényében tűnt fel.

Barney valóban varázsol

Nem csak a csajozós karakter szeret bűvész trükkökkel elkápráztatni mindenkit, illetve esetenként lángra lobbantani pár dolgot. A színész, Neal Patrick Harris egyik régi hobbija lett átültetve a karakterbe. 1990-ben, első tévés szereplésekor láthatták is, amint a Tonight Showban előad egy trükköt.

Barney honlapjai igenis léteznek!

Barney sokszor emlegeti saját blogját és egyéb honlapjait, amiken nagy életigazságokat olvashatunk, és parodisztikus videókat láthatunk. Ezek mind léteznek. A készítők tudták, hogy a fanatikus nézők úgyis rákeresnek majd az emlegetett címekre.

Barney tud vezetni?

Barney egy régebbi részben gyökkettővel gurul egy parkolóban és halálra rémül, majd a padkának koccanva feladja vezetési ambícióit. Ezt követően, több évaddal később már azon verseng barátaival, hogy simán kidumálja magát egy gyorshajtási bírságból. De mikor szerezte meg a jogsit? Nem mintha számítana, de akkor is…

Ki lehetett volna Barney?

Barney Stinsont egy teljesen más figura is játszhatná a Comedy Central sikersorozatában. A szereplőválogatáson Samm Levine is harcba szállt a szerepért, ahogy Neal Patrick Harris is, de mint tudjuk, utóbbi kenterbe vert mindenkit, amit állítólag a Kalandférgekben nyújtott kiváló alakításának köszönhetett. Ott egy beekizett sztárt alakított.

Így jártam anyátokkal – hétfőnként este 20:00-tól a Comedy Central műsorán

Szólj hozzá Te is!

Ha elfelejtetted volna a jelszavadat, küldesd ki magadnak!


Még nem vagy VIP tag? Regisztrálj!
Advanced Ninja
» játékajánló: Advanced Ninja
Legújabb vicc

- Százados úr! Kovács honvéd leugrott ejtőernyő nélkül!
- Már megint?

Értékeld! szavazás 1-reszavazás 2-reszavazás 3-reszavazás 4-reszavazás 5-re
» tovább
Impresszum | Médiaajánlat | Adatvédelem © 2007 Minden jog fenntartva!