SZIN 2013: a hazai zenekarok ünnepe

SZÓRAKOZÁS szerző: graffiti | 0 hozzászólás

Szegeden idén a hazai zenekarok viszik a prímet. A közel száz hazai fellépő mellett azonban külföldi dj-k és különleges programok is várják a SZIN-re látogatókat. Segítünk, mire lesz külön érdemes ellátogatni!

cikkhez kapcsolódó kép

Ákos

Ákos kevés alkalommal játszik fesztiválon, idén - 2007 után újra - a szegedi színpadon is remélhetőleg felejthetetlen hangulatot varázsol a SZINpadra. Számos arany-, és platinalemez, több száz élő fellépés és díj fémjelzi zenei sikereit, mely mellett videóklip rendezéssel, színészkedéssel és versírással is foglalkozik.

Punnany Massif

A Punnany az utóbbi években az egyik legnépszerűbb hazai hiphop bandává nőtte ki magát, bár történetük majdnem 15 évvel ezelőttre nyúlik vissza, amikor Roli és Máté fiatal pécsi lázadókként összefogtak. 2003-as hivatalos megalakulása óta három albumot jelentetettek meg, melyek közül a legújabb számos neves közreműködő művészt vonultat fel. Idén újra eljönnek a SZIN-re, hogy tovább fokozzák a hangulatot.

Random Trip

Improvizatív muzsika, az A38-ról ezúttal Szegedre költözik. A Random Trip Delov Jávor vezetésével 2008/2009. fordulóján alakult. A klub, az ismert Random Szerda és Gimmeshot klubokból nőtte ki magát, mely a budapesti éjszakai zenei élet nagyjainak (zenészek, énekesek, mc-k, dj-k) közreműködésével kínál egyedi élményt a hallgatóságnak. Az improvizálás révén minden alkalommal valami új születik, mely nemcsak az éppen aktuális zenekart alkotó zenészeket, de a közönséget is különleges élményben részesíti. Érdemes lesz meghallgatni Őket a SZIN-en!

Quimby

A tavalyi SZIN-en talán a legemlékezetesebb koncert a Quimby nevéhez fűződik. Nem csoda, hisz az egyik legjobb hazai zenekar, minden fesztiválon fergeteges hangulatot teremtve. Olyan formáció melynek lemezeire, zenéire és - ami legalább ennyire fontos - szövegeire nem lehet nem odafigyelni.

Fotó: szin.org

Szólj hozzá Te is!

kapcsolodó cikkek

Example-el indul a SZIN

Brit slágergyárossal, az Example-lel startol a Szegedi Ifjúsági Napok....

Strandfesztivál: Balaton és buli újra Zamárdiban

Az augusztusi hosszúhétvégén nem kell váltani a strandolás és a feszti...

SZINesen szép a nyár!

Süt a nap, de te szürkének érzed a mindennapjaid, és a közelgő suli go...

Ha elfelejtetted volna a jelszavadat, küldesd ki magadnak!


Még nem vagy VIP tag? Regisztrálj!
Skies of War
» játékajánló: Skies of War
5) $atlag = 0; // teli, félig-teli, üres csillag if ($atlag >= ($i - 0.3)) $fajlnev = 'csillag-teli.png'; elseif ( $atlag >= ($i - 0.6 ) && $atlag <= ($i - 0.3 ) ) $fajlnev = 'csillag-fel.png'; else $fajlnev = 'csillag-ures.png'; $get_modul = 'viccek'; // $_GET['modul'] print "\"szavazás"; } return $atlag; } ?>
Legújabb vicc

- Százados úr! Kovács honvéd leugrott ejtőernyő nélkül!
- Már megint?

Értékeld!
Fatal error: Call to undefined function mokamerce() in /var/www/clients/client220/web1130/web/public_html/index.php on line 275