Fesztiválvárossá alakul Velence: jön az EFOTT!

SZÓRAKOZÁS szerző: graffiti | 0 hozzászólás

Koncertek, sport, színház, dj-k és strand: ez várja a fesztiválozókat idén az EFOTT-on. A helyszín Velence, a házigazda idén a BME!

cikkhez kapcsolódó kép

Az idei EFOTT nyitónapi attrakciója a Csík zenekar koncertje lesz, akik ráadásul meglepetésvendéggel, és a régi slágerek mellett az új lemez dalaival érkeznek a Velencei-tó partjára.

A nemes egyszerűséggel a drum'n'bass atyjaként aposztrofált Roni Size és a dögös hazai büszkeség, Julia Carpenter is beáll a DJ-pult mögé az idei EFOTT-on. Míg a bristoli zseni egymaga érkezik a Velencei tó partjára, addig hazai kolleginája barátaival turbózza fel koncertjét.

EFOTT Quimby

A lemezjátszók mögött minden este játszik Dévényi Tibi bácsi, de zenél Gyurex, Sterbinszky, Bárány Attila és a Muzzaik is. Az idei EFOTT-on fellép az Eurovíziós fesztivál idei magyar indulója, a Compact Disco, de fellép a Carbonfools és a Neo.

A könnyűzenei koncertek sorát gyarapítja még Ganxsta Zolee, a 30Y, a Supernem, a Mystery Gang, az Intim Torna Illegál, a Firkin, de a színpadra áll a Kistehén, a Road és a PASO is.

EFOTT 30Y 2012

Fesztiválvárossá válik Velence 2012. július 3-8. között, és ehhez a zenei kínálat és a több mint 300 fellépő mellett kulturális programokkal és sokfajta sportolási lehetőséggel várják a fesztiválozókat: lesz parti futás, strandröplabda, strandfoci, speedminton, aerobik, zumba, sőt népi játékok is, mint például méta vagy kötélhúzás. Az ingyenes lehetőségek mellett a fesztiválozók kedvezményesen próbálhatják ki a wakeboard pályát, a szörföt, sárkányhajózást vagy a kajak-kenuzást. A magyar egyetemeket összefogó SportPONTProgram országos döntőjére is az EFOTT-on kerül sor, de lesz EFOTT bajnokság is a legnépszerűbb labdajátékokkal.

Szólj hozzá Te is!

kapcsolodó cikkek

Utcai fesztivál-legek a nagyvilágból

Május elsejével hivatalosan is megkezdődik a szabadtéri mulatságok idő...

EFOTT 2012 - Velencére költözik!

Fesztiválvárossá válik Velence 2012. július 3-8. között!

EFOTT - Légy ott!

A nyári fesztiválja, amely minden évben összehozza az egyetemista, fői...

EFOTT, mint még soha

Az EFOTT a magyar fesztiválok õse, a legjelentõsebb hazai ny...

Ha elfelejtetted volna a jelszavadat, küldesd ki magadnak!


Még nem vagy VIP tag? Regisztrálj!
Kapufa
» játékajánló: Kapufa
5) $atlag = 0; // teli, félig-teli, üres csillag if ($atlag >= ($i - 0.3)) $fajlnev = 'csillag-teli.png'; elseif ( $atlag >= ($i - 0.6 ) && $atlag <= ($i - 0.3 ) ) $fajlnev = 'csillag-fel.png'; else $fajlnev = 'csillag-ures.png'; $get_modul = 'viccek'; // $_GET['modul'] print "\"szavazás"; } return $atlag; } ?>
Legújabb vicc

- Százados úr! Kovács honvéd leugrott ejtőernyő nélkül!
- Már megint?

Értékeld!
Fatal error: Call to undefined function mokamerce() in /var/www/clients/client220/web1130/web/public_html/index.php on line 275