Fesztiválvárossá alakul Velence: jön az EFOTT!

SZÓRAKOZÁS szerző: graffiti | 0 hozzászólás

Koncertek, sport, színház, dj-k és strand: ez várja a fesztiválozókat idén az EFOTT-on. A helyszín Velence, a házigazda idén a BME!

cikkhez kapcsolódó kép

Az idei EFOTT nyitónapi attrakciója a Csík zenekar koncertje lesz, akik ráadásul meglepetésvendéggel, és a régi slágerek mellett az új lemez dalaival érkeznek a Velencei-tó partjára.

A nemes egyszerűséggel a drum'n'bass atyjaként aposztrofált Roni Size és a dögös hazai büszkeség, Julia Carpenter is beáll a DJ-pult mögé az idei EFOTT-on. Míg a bristoli zseni egymaga érkezik a Velencei tó partjára, addig hazai kolleginája barátaival turbózza fel koncertjét.

EFOTT Quimby

A lemezjátszók mögött minden este játszik Dévényi Tibi bácsi, de zenél Gyurex, Sterbinszky, Bárány Attila és a Muzzaik is. Az idei EFOTT-on fellép az Eurovíziós fesztivál idei magyar indulója, a Compact Disco, de fellép a Carbonfools és a Neo.

A könnyűzenei koncertek sorát gyarapítja még Ganxsta Zolee, a 30Y, a Supernem, a Mystery Gang, az Intim Torna Illegál, a Firkin, de a színpadra áll a Kistehén, a Road és a PASO is.

EFOTT 30Y 2012

Fesztiválvárossá válik Velence 2012. július 3-8. között, és ehhez a zenei kínálat és a több mint 300 fellépő mellett kulturális programokkal és sokfajta sportolási lehetőséggel várják a fesztiválozókat: lesz parti futás, strandröplabda, strandfoci, speedminton, aerobik, zumba, sőt népi játékok is, mint például méta vagy kötélhúzás. Az ingyenes lehetőségek mellett a fesztiválozók kedvezményesen próbálhatják ki a wakeboard pályát, a szörföt, sárkányhajózást vagy a kajak-kenuzást. A magyar egyetemeket összefogó SportPONTProgram országos döntőjére is az EFOTT-on kerül sor, de lesz EFOTT bajnokság is a legnépszerűbb labdajátékokkal.

Szólj hozzá Te is!

kapcsolodó cikkek

Utcai fesztivál-legek a nagyvilágból

Május elsejével hivatalosan is megkezdődik a szabadtéri mulatságok idő...

EFOTT 2012 - Velencére költözik!

Fesztiválvárossá válik Velence 2012. július 3-8. között!

EFOTT - Légy ott!

A nyári fesztiválja, amely minden évben összehozza az egyetemista, fői...

EFOTT, mint még soha

Az EFOTT a magyar fesztiválok õse, a legjelentõsebb hazai ny...

Ha elfelejtetted volna a jelszavadat, küldesd ki magadnak!


Még nem vagy VIP tag? Regisztrálj!
Skies of War
» játékajánló: Skies of War
Legújabb vicc

- Százados úr! Kovács honvéd leugrott ejtőernyő nélkül!
- Már megint?

Értékeld! szavazás 1-reszavazás 2-reszavazás 3-reszavazás 4-reszavazás 5-re
» tovább
Impresszum | Médiaajánlat | Adatvédelem © 2007 Minden jog fenntartva!