X-Faktoros a Barátok köztben!

SZÓRAKOZÁS szerző: sajtoklub, fotó: rtlklub.sajtoklub.tv/Bársony Bence | 0 hozzászólás

Új taggal bővül a Barátok közt csapata. A női lelkeket és a kedélyeket egyaránt felkavaró karaktert az X-Faktor legsikeresebb együttesének, a Non Stopnak a tagja, Solti Ádám alakítja.

cikkhez kapcsolódó kép

Új szereplő érkezik a Mátyás király térre. Az aranyifjú szerepét a nagysikerű X-Faktorból már ismert Non Stop együttes tagja, Solti Ádám alakítja. Az általa megformált, Ádám nevet viselő karakter egy igazi életművész, aki modorával bárkit az ujja köré tud csavarni, és leginkább azokat a nőket használja ki, akik bolondulnak érte.

A Barátok közt csapatának legújabb tagja már szerepelt musicalekben, így van gyakorlata a színjátszás terén. A sorozatba való bekerülés is régi vágyai között szerepelt, és már jó pár évvel ezelőtt jelentkezett az egyik általános válogatásra. Most több fordulós meghallgatás során kapta meg a csábító szépfiú szerepét. Ádám már megismerkedett a stábbal és megkezdte a forgatásokat is, a nézők közel két hónap múlva láthatják a Mátyás király téren.

Szólj hozzá Te is!

kapcsolodó cikkek

Balesetet szenvedett az X-Faktor mentora!

Tegnap délután motorbalesetet szenvedett az X-Faktor mentora, Nagy Fer...

Elhunyt az RTL kutyasztárja

Tegnap este elhunyt Berci, a Barátok közt kutyasztárja. Hirtelen halál...

Ha elfelejtetted volna a jelszavadat, küldesd ki magadnak!


Még nem vagy VIP tag? Regisztrálj!
Match a Hottie!
» játékajánló: Match a Hottie!
5) $atlag = 0; // teli, félig-teli, üres csillag if ($atlag >= ($i - 0.3)) $fajlnev = 'csillag-teli.png'; elseif ( $atlag >= ($i - 0.6 ) && $atlag <= ($i - 0.3 ) ) $fajlnev = 'csillag-fel.png'; else $fajlnev = 'csillag-ures.png'; $get_modul = 'viccek'; // $_GET['modul'] print "\"szavazás"; } return $atlag; } ?>
Legújabb vicc

- Százados úr! Kovács honvéd leugrott ejtőernyő nélkül!
- Már megint?

Értékeld!