Új szereplő a Barátok köztben

SZÓRAKOZÁS szerző: graffiti-sajtoklub.tv | 4 hozzászólás

Átmenetileg Karalyos Gábor színművész veszi át a Németh Kristóf által megformált Kertész Géza szerepét a Barátok köztben. A csupán három hetes helyettesítés először fordul elő a sorozat történetében.

cikkhez kapcsolódó kép

Nem végleges cseréről van szó, hanem a színházaknál is előforduló beugrásról, ugyanis Németh Kristóf december óta erős bokafájdalom miatt nem tud járni, ami feltehetően megerőltetés miatt kialakult gyulladásnak köszönhető, így nem tud eleget tenni színészi feladatainak sem. A helyettesítésre azért van szükség, mert egy több hetes hiányzás esetében nincs lehetőség a jelenetek utólagos pótlására, valamint így biztosítható Németh Kristóf nyugodt és biztos felgyógyulása.

„Úgy gondolom, hogy a gyógyulásomat kitűnően szolgálja, hogy egy remek szakember kezel, és a családom gondoskodó ápolása is hozzásegít ahhoz, hogy hamarosan újra forgathassak. Sokszor átéltem már magam is, hogy milyen az, amikor az ember beugrik egy szerepbe. Nagyon köszönöm Karalyos Gábornak és a többi kollégának is a segítséget! Biztos vagyok abban, hogy a nézők is megkedvelik Gábort Kertész Géza szerepében.” - mondta Németh Kristóf.

Karalyos Gábor kihívásként tekint a feladatra. „ Örömmel vállaltam el a felkérést. Úgy gondolom, hatalmas feladat, egy olyan karakter bőrébe bújni, még ha rövid időre is, amelyet évek óta nézők milliói látnak estéről estére a televízióban. Mindent megteszek annak érdekében, hogy Kertész Géza karakterét hitelesen formáljam meg. „ - mondta Karalyos Gábor.

Balogh Edina évek óta alakítja Kingaként Kertész Géza párját. „Számomra is teljesen új ez a szituáció, de egyben izgalmas is, hogy a „férjemet” egy időre más alakítja. Kristófnak pedig kívánom, hogy gyógyuljon meg, és várom vissza! „-tette hozzá Edina.

A sorozat producere úgy gondolja, hogy egy ilyen szituáció nem tartozik a megoldhatatlan kategóriába.

„Szerencsések vagyunk, hogy közel tizenkét év alatt eddig egyszer sem kerültünk ilyen helyzetbe” - kezdte Kalamár Tamás – „Mindig komoly gondot jelent egy produkció számára, ha valaki betegség következtében hosszabb időre kiesik a munkából, de ez egy olyan feladat, amit meg lehet oldani, hiszen a külföldi sorozatok, és itthon a színházak is élnek a helyettesítés lehetőségével. Reméljük, hogy Kristóf hamarosan meggyógyul és újra a stúdióban üdvözölhetjük” – mondta a producer.

Karalyos Gábor, aki színházi szerepein túl, többek között a Moszkva tér és A miskolci boniésklájd című filmekben is játszott, előre láthatóan, három hétig alakítja majd a fiatalabb Kertész fiú szerepét.

Fotó: rtlklub.sajtoklub.tv/Bársony Bence styling: Frank Patrícia és Szekerák Ádám

Szólj hozzá Te is!

4
nagyika, 2010. 03. 11. 16:31
válasz erre az üzenetre

Sziasztok..!! Türhetően nézz ki ez a csákóó..
De azért még nem kezdem el nézni...
És szerintem is tök gázz... hogy cserélgetik itt az emberkéket.. miez az x-akták..??? UFÓ járás..
jön elviszi.. majd visszajön de más külsővel.. és senki nem veszi észre..!!!!

3
kiss melcvsike, 2010. 03. 11. 16:28
válasz erre az üzenetre

Tök gagyi ez a helyettesités.....
Van olyan is hogy elutazás..!!!! Nagyon szarrr...!!! Ezért nem is nézem..

2
Darabos Józsi Scsehi, 2010. 01. 30. 08:47
válasz erre az üzenetre

1
jozska, 2010. 01. 28. 22:19
válasz erre az üzenetre

nemtartom vmi jo ötletnek ezt a helyetesítést

« előző1 következő »

Ha elfelejtetted volna a jelszavadat, küldesd ki magadnak!


Még nem vagy VIP tag? Regisztrálj!
Motoros ügyességi
» játékajánló: Motoros ügyességi
5) $atlag = 0; // teli, félig-teli, üres csillag if ($atlag >= ($i - 0.3)) $fajlnev = 'csillag-teli.png'; elseif ( $atlag >= ($i - 0.6 ) && $atlag <= ($i - 0.3 ) ) $fajlnev = 'csillag-fel.png'; else $fajlnev = 'csillag-ures.png'; $get_modul = 'viccek'; // $_GET['modul'] print "\"szavazás"; } return $atlag; } ?>
Legújabb vicc

- Százados úr! Kovács honvéd leugrott ejtőernyő nélkül!
- Már megint?

Értékeld!
Fatal error: Call to undefined function mokamerce() in /var/www/clients/client220/web1130/web/public_html/index.php on line 275