Óriási party az A38-on - Hit the road jack!

SZÓRAKOZÁS szerző: graffiti | 0 hozzászólás

Az A38 hajó évek óta Budapest igényes underground fiatalságának az egyik kedvenc szórakozóhelye - nem véletlenül, hiszen többek között olyan bulik vendégeskednek itt, mint a Deck Attack crew partisorozata: ezúttal a The Nextment, illetve a Goodgroove records funk dj-jét, Featurecastet hozták el kishazánkba.

cikkhez kapcsolódó kép

A partira 11 körül érkezem, mikor a koncertterem még szinte üres – egy-két koránérkező ismerőst leszámítva, akik pálinkával alapoznak az estére. Miután gyorsan felmérem a terepet, és megállapítom, hogy a parti kezdete bizony még odébb van, felnézek a tetőteraszra, ahol épp egy minimalpartira csöppenek – viszont gyorsan rá kell jöjjek, hogy bár a zene nem lenne rossz, a látszatra a Rio-ból szabadult közönség nem igazán az én társaságom, ezért visszatérek inkább a Deck Attack partijára, ahol lassan már gyülekezik a közönség – és itt bizony már sokkal inkább otthon érzem magam.

Lassan színpadon a The Nextmen: a ’90-es évek big beat stílusát némi hip-hop és elektronikus alapokkal ötvöző csapat (Dom Search és Brad Baloo) óriási partit csinál (bár teltházasnak nem nevezném, pár száz ember ugrál egyszerre).

Mikor pedig elkezdi pakolni a zenéit az est főfellépője – Featurecast (Lee Mintram pályája kezdetén dj Waxxy néven adta ki zenéit, viszont az elmúlt tíz évben már Featurecast néven ismeri az underground közönség.) – megállapítom, hogy ez az este sokáig fog tartani, és valószínűleg igencsak az első metrók egyikével fogok hazavergődni, valamikor hajnalban.
Némi technikai bakit leszámítva (megakad néha a lemez, meglepődik a maroknyi közönség, de ezt leszámítva a probléma orvoslása után ugyanolyan önfeledten ugrál tovább mindenki) nem sok negatívumát tudnám felsorakoztatni az estének – köszönjük, Deck Attack!

Szólj hozzá Te is!

Ha elfelejtetted volna a jelszavadat, küldesd ki magadnak!


Még nem vagy VIP tag? Regisztrálj!
MotherLoad
» játékajánló: MotherLoad
Legújabb vicc

- Százados úr! Kovács honvéd leugrott ejtőernyő nélkül!
- Már megint?

Értékeld! szavazás 1-reszavazás 2-reszavazás 3-reszavazás 4-reszavazás 5-re
» tovább
Impresszum | Médiaajánlat | Adatvédelem © 2007 Minden jog fenntartva!