Beugró a Cool TV-n!

SZ?RAKOZ?S szerző: graffiti | 25 hozzászólás

Ősszel újra felhangzik a jól ismert szlogen: 'Felkészültek? Mert mi nem!!'

cikkhez kapcsolódó kép

Visszatér a kultikussá vált improvizáló show, a Beugró. Október 16-tól minden héten pénteken este a Cool TV műsorán lesz látható a műsorvezető Novák Péter, a négy színész: Rudolf Péter, Pokorny Lia, Szabő Győző és Kálloy Molnár Péter! A rövid idő alatt hatalmas népszerűségre szert tevő műsor készítője, a Filmservice és a Cool TV üzemeltetője, az IKO Romania Srl. vezetői így nyilatkoztak a megállapodásról.
- A Beugró nem csupán egy műsor lesz a sok közül, hanem kiemelt figyelmet kap majd a Cool-on. A fiatalos szórakoztató profilú csatorna műsortervébe tökéletesen illeszkedik a városi fiatalok kedvenc műsora. – nyilatkozta Enyedi András, az IKO Romania Srl. ügyvezető-igazgatója.

- Úgy érezzük, hogy a Cool TV-én szeretetteljes, baráti légkör fogadott minket, a csatorna munkatársaival együtt gondolkodva tudjuk még sikeresebbé tenni a Beugrót – mondta Kapitány Iván, a műsort gyártó Filmservice ügyvezetője.

A műsorról:
A Beugró egy szituációs szórakoztató műsor, melyben négy ismert és népszerű színésznek kell különböző feladatokat eljátszania, improvizációs készségeiket felhasználva. A szituációk kellékeként mindössze négy szék használható, így a „játékosok” színészi és problémamegoldó képességei kerülnek előtérbe. Az adások felépítése nem sablonszerű, hiszen a feladattípusok cserélődnek, így a néző egy dinamikus, változatos műsort láthat. A színészek a konkrét szituációkkal csak az adott pillanatban találkoznak. A feladatok alapját dialógusok adják, melyek azonban nemcsak a szokásos kérdés-felelet séma alapján épülnek fel.

A műsorvezető Novák Péter, a négy színész: Rudolf Péter, Pokorny Lia, Szabő Győző és Kálloy Molnár Péter

Szólj hozzá Te is!

5
Marcsi, 2009. 11. 28. 17:37
válasz erre az üzenetre

Imádom a műsort, már a TV2-n és az M1-en is néztem. Most a COOL-on sem hagyom ki. Végre egy olyan műsor ami nem az öldöklésről szól és mégis ide oda rakosgatják. Nem tudom az előző csatornáknak mi baja volt a műsorral????!!!!

4
szabina, 2009. 10. 31. 19:08
válasz erre az üzenetre

tök jó az egész!

3
Bogi, 2009. 10. 25. 15:00
válasz erre az üzenetre

Már végre tudom nézni

2
laci, 2009. 10. 16. 13:43
válasz erre az üzenetre

Jó!!!

1
Viri, 2009. 09. 24. 20:05
válasz erre az üzenetre

Nagyszerü, várom az Okt. 16-kát, mert végre egy nézhető müsor a képernyőn.

« előző1 2 következő »
kapcsolodó cikkek

TV SS, a kulisszák mögött

Autós üldözés, féltve őrzött kazetták és szemezgetés az elmúlt egy év ...

A Neo FM-en a Beugró sztárjai is!

Szerda esténként (december végéig) a Beugró rádió műsorral is jelentke...

A Beugró megmentése, avagy opera a párizsivásárlásról

Idén tavasszal megtörtént az, amire soha nem gondoltunk volna: kultúrá...

Ha elfelejtetted volna a jelszavadat, küldesd ki magadnak!


Még nem vagy VIP tag? Regisztrálj!
Kapufa
» játékajánló: Kapufa
5) $atlag = 0; // teli, félig-teli, üres csillag if ($atlag >= ($i - 0.3)) $fajlnev = 'csillag-teli.png'; elseif ( $atlag >= ($i - 0.6 ) && $atlag <= ($i - 0.3 ) ) $fajlnev = 'csillag-fel.png'; else $fajlnev = 'csillag-ures.png'; $get_modul = 'viccek'; // $_GET['modul'] print "\"szavazás"; } return $atlag; } ?>
Legújabb vicc

- Százados úr! Kovács honvéd leugrott ejtőernyő nélkül!
- Már megint?

Értékeld!