Szenzáció! Jackson koncert Budapesten!

SZ?RAKOZ?S szerző: graffiti | 29 hozzászólás

Százmilliók siratták Michael Jacksont világszerte, akik számára szenzációs hír, hogy újra átélhetik imádott kedvencük előadását, érezhetik az energiáját és vele énekelhetik minden idők legnagyobb slágereit!

cikkhez kapcsolódó kép

A Jacko című show zenészei és szereplői természetesen nem tudják feltámasztani a pop ikont, de a szellemét és koncertjeinek hangulatát velük újra átélhetjük!

A Jacko – A Tribute to Michael Jackson címmel világszerte szenzációs sikerrel futó show műsor Michael Jackson nagysága előtt hivatott tisztelegni. A színpadon valójában a legendás Bad Tour és Dangerous Tour elevenedik meg. Az előbbi 1987 szeptemberében indult Tokióban és Los Angelesben másfél év múlva fejeződött be, amely idő alatt négy földrészen összesen 120 előadást élt meg. Az utóbbi 1992 júniusában kezdődött a Müncheni Olimpiai Stadionban.

A show estéjén olyan slágereket hallhatunk majd az első másfél órában, mint a Beat It, a Bad, a Man In The Mirror, a Billy Jean, a Thriller, a Remember The Time, a Black Or White vagy a Human Nature. A show második része Michael életének azt az időszakát idézi, amikor a Jackson 5 tagja volt, ezen kívül pedig a Thriller és az Off The Walls albumok legismertebb dalai hangzanak el.

A koncerten Danny Ware-t láthatjuk Jacksonként, aki az elmúlt tizennégy év során is sokszor ”helyettesítette” és megszemélyesítette a sztárt. A hasonlóság ezért szinte hátborzongatóan meghökkentő! Aki látja, hitetlenkedve teszi fel a kérdést: ”Biztos, hogy ő nem Michael?”
Danny végigturnézta a világ legnagyobb koncerthelyszíneit, ahol a ’80-as évek Jaksonjaként emlegették, nem véletlenül: sok szempontból a legenda akkori korszakát idézi a zenéje, az előadásmódja, a mozgása és az énekstílusa. Az utóbbi az, aminek talán a leginkább köszönheti kiugró sikerét, hiszen a hangja szinte „a megszólalásig” olyan, mint a poplegendáé volt. Mindebben részt vesz Jackson két háttérvokalistája és négy hangszeres zenésze, valamint egykori koreugráfusa, és négy táncosa, akik közül Sebastian Garcia és Chris Granitz részesei voltak Michael Good-bye-tour-jának. A sztár jellegzetes mozdulatait náluk jobban senki nem tudná előadni, hiszen valaha magával Jacksonnal gyakorolták és dolgozták ki.
A nézők egy valódi, élő koncert részesei lehetnek, hiszen Danny élőben énekli végig a show-t, amelybe belevonja a rajongókat, akik így aktív résztvevői lehetnek ennek a varázslatos világnak. A másfél óra minden egyes percében valami egyedülálló dolog történik, az estét a látvány, az óriáskivetítők, a fény és a pirotechnika, a hangzás, a jelmezek teszik teljessé, ami nemcsak a Michael Jackson rajongók számára nyújt egyedülálló élményt.

A show alapötlete egyébként Jerry Greenbergnek köszönhető, aki 1970-ben, harminckét évesen minden idők legfiatalabb lemezkiadó igazgatója lett az Atlantic Recordsnál. Az évek során olyan zenekarokkal kötött szerződést, mint az ABBA, a Foreigner, a Genesis, de dolgozott a Led Zeppelinnel, az AC/DC-vel, a Rolling Stones-szal és természetesen Michael Jacksonnal. 1993 és 2000 között Greenberg Jackson lemezkiadóját, a MJJ Music-ot igazgatta. Mint a sztár igazi nagy rajongója és ismerője hamarosan megjelentet egy könyvet is Michael Jacksonról, de addig is úgy érzi, hogy azzal tudja leginkább barátja legendáját életben tartani, ha a világ legnagyobb színpadain fellépő olyan művészek munkáját segíti, akik a leghitelesebben keltik életre Michael Jackson egyedülálló dalait és koncertjeit.

A show magyarországi helyszínei:

Szeged Városi Sportcsarnok
2010 Január 15. este 8 óra.

Budapest SYMA Csarnok
Január 16. este 8 óra
Január 17. este 8 óra.

Győr
Egyetemi Csarnok
Január 18. este 8 óra

Veszprém Aréna
Január 19. este 8 óra.

Szólj hozzá Te is!

9
valaki aki, 2010. 01. 17. 13:33
válasz erre az üzenetre

Szerintem a katasztrófa sem megfelelő szó arra amit a tegnapi "koncerten" láttam, hallottam.....riasztó és színvonaltalan, ócska gyalázat volt!!!

8
pepete, 2010. 01. 12. 22:03
válasz erre az üzenetre

Hatalmas Party lesz szombaton!

7
gabiii^^, 2009. 12. 26. 09:28
válasz erre az üzenetre

énis nagyon sajnálom és én sztem fel fogok menni és attol még hogy nincs mike attol még a zenéje megmaradt de akkoris ez szörnyü h nincs már!!!!!

6
Pirikeee, 2009. 11. 14. 20:40
válasz erre az üzenetre

in memory of the KING OF POP
nem lesz hozzá hasonloo sohaa!!!!
kár h elmentéééél

5
benny, 2009. 11. 04. 11:17
válasz erre az üzenetre

fáj!!!!hogy elmet,én a mai napig nem hiszem hogy nincs,láttam a moziban mostanában láttható filmjét.istanien jó.a könnyeim igen sokszor kifolydogáltak,de rajtam kivűl még sok másnak is...imádunk michael

4
Betti, 2009. 10. 27. 11:34
válasz erre az üzenetre

Imádom Michaelt, nekem is nagyon hiányzik, de gondoljunk arra,hogy a mennyből figyel minket és ha egyszer mi is átkerülünk beszélhetünk vele és élvezhetjük a zenéjét!

3
Dorottya, 2009. 10. 22. 07:38
válasz erre az üzenetre

Nagyon hiányzik szerintem nagyon sokunknak!
King of Pop♥♥

2
H, 2009. 10. 03. 00:32
válasz erre az üzenetre

Nem lehet kifejezni a hiányát! Borzasztó nagy veszteség a világnak! Nem is hiszem el! És az a sok rágalom!? MICHAEL TE VOLTÁL, VAGY ÉS LESZEL A LEGJOBB, A KIRÁLY ÉS AZ IKON!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

1
én:), 2009. 09. 15. 17:17
válasz erre az üzenetre

jó lenne ott lenni remélem rá tudom venni szüleimet!!!!Mike ugy hiányzol

« előző1 2 következő »

Ha elfelejtetted volna a jelszavadat, küldesd ki magadnak!


Még nem vagy VIP tag? Regisztrálj!
Pulykalövő
» játékajánló: Pulykalövő
5) $atlag = 0; // teli, félig-teli, üres csillag if ($atlag >= ($i - 0.3)) $fajlnev = 'csillag-teli.png'; elseif ( $atlag >= ($i - 0.6 ) && $atlag <= ($i - 0.3 ) ) $fajlnev = 'csillag-fel.png'; else $fajlnev = 'csillag-ures.png'; $get_modul = 'viccek'; // $_GET['modul'] print "\"szavazás"; } return $atlag; } ?>
Legújabb vicc

- Százados úr! Kovács honvéd leugrott ejtőernyő nélkül!
- Már megint?

Értékeld!