Megvan az Eurovíziós Dalfesztivál magyar indulója!

SZÓRAKOZÁS szerző: graffiti-RTL Klub | 0 hozzászólás

A Csillag születikből ismert tehetséges énekes-táncos fiúra esett a köztévé szakmai zsűrijének választása, így most már biztos, hogy ő képviselheti hazánkat a Moszkvában megrendezésre kerülő 54. Eurovíziós Dalfesztiválon.

cikkhez kapcsolódó kép

Ádok Zoli a Tánclépés című dalának angol verziójával (Dance With Me) lép színpadra a május 14-i elődöntőn. A dal napjaink egyik legtehetségesebb zeneszerzője, Szabó Zé nevéhez fűződik. A szerzemény olyan jól sikerült, hogy egy svéd csúcsproducer, Thomas Törnholm vállalta el a dal keverését. Thomas nevét a zenerajongók is jól ismerhetik, hiszen az ő nevéhez fűződnek az Alcazar csapat legnagyobb slágerei ("Crying at the Discoteque", "This Is the World We Live in", "Sexual Guarantee".

Zoli a Magyar Fesztivál Balett és a Klagenfurti Nemzeti Színház tagja is volt, több sikeres táncprodukció szereplőjeként. Jelenleg pszichológia szakos egyetemista, emellett természetesen nem hanyagolja színpadi karrierjét sem: a Madách Színház Webber darabjában, a József és a színes szélesvásznú álomkabát című musical-ben játszik, valamint az Álom.net című magyar mozifilm főcímdalát is ő énekli.

2008-ban jelent meg első szólólemeze, Tánclépés címmel.

Fotó:sajtoklub.rtlklub.hu/Bársony Bence

Szólj hozzá Te is!

Ha elfelejtetted volna a jelszavadat, küldesd ki magadnak!


Még nem vagy VIP tag? Regisztrálj!
Alien Abduction
» játékajánló: Alien Abduction
5) $atlag = 0; // teli, félig-teli, üres csillag if ($atlag >= ($i - 0.3)) $fajlnev = 'csillag-teli.png'; elseif ( $atlag >= ($i - 0.6 ) && $atlag <= ($i - 0.3 ) ) $fajlnev = 'csillag-fel.png'; else $fajlnev = 'csillag-ures.png'; $get_modul = 'viccek'; // $_GET['modul'] print "\"szavazás"; } return $atlag; } ?>
Legújabb vicc

- Százados úr! Kovács honvéd leugrott ejtőernyő nélkül!
- Már megint?

Értékeld!