Nézd meg a Grammy díjazottjait!

SZÓRAKOZÁS szerző: graffiti-RTL sajtóklub | 0 hozzászólás

Néhány nappal ezelőtt a los angelesi Staples Centerben rendezték meg a zenei világ legrangosabb díjátadóját, a hanglemezipar Oscar-jának is nevezett Grammy-díjátadó gálát.

cikkhez kapcsolódó kép

Az arany gramofon szobrokat immár 51. alkalommal ítélték oda több kategóriában is. Jelölt az a lemez lehetett, amely 2007. október 1. és 2008. szeptember 30. között jelent meg. A közönségnek semmiféle befolyása nem volt a döntésre és nem számított az album vagy dal listás helyezése sem. A Grammy-díjak gazdája a Hangrögzítő Művészetek és Tudományok Nemzeti Akadémiája (NARAS), az általa felkért szakemberek (zenészek, producerek, egyéb zeneipari személyiségek) döntenek a díjakról.

Az eseményen megjelent a zenészvilág krémje, akik számára ez nem csupán egy szakmai rendezvény, hanem valóságos divatbemutató is volt. A fellépők sorában olyan világsztárokat köszönthettünk, mint Chris Brown, Jay-Z, Radiohead, a U2 és Kanye West…

Magyarországon elsőként a Cool TV tűzi műsorára a gálaestet, melyet István Dani és Müller Attila kommentálnak majd szombaton, azaz február 21-én, 22 óra 10 perces kezdettel.

Kép: sajtoklub.rtlklub.hu/Bársony Bence

Szólj hozzá Te is!

Ha elfelejtetted volna a jelszavadat, küldesd ki magadnak!


Még nem vagy VIP tag? Regisztrálj!
Police Pursuit
» játékajánló: Police Pursuit
Legújabb vicc

- Százados úr! Kovács honvéd leugrott ejtőernyő nélkül!
- Már megint?

Értékeld! szavazás 1-reszavazás 2-reszavazás 3-reszavazás 4-reszavazás 5-re
» tovább
Impresszum | Médiaajánlat | Adatvédelem © 2007 Minden jog fenntartva!