200 000 ft értékű díj a tehetségkutatón!

SZÓRAKOZÁS szerző: graffiti | 0 hozzászólás

Az Utópia stúdió és a Hallgass.hu zenei-közösségi portál ismét a legjobb együttest keresi zenei tehetségkutatóján.

cikkhez kapcsolódó kép

Míg a Hallgass.hu játékunk nyertese már javában készül, hogy nyereményét, a 200 000 forint értékű stúdióidőt felhasználva birtokba vegye az Utópia stúdiót, máris meghirdetik újabb tehetségkutatójukat.

A Hallgass.hu és az Utópia Stúdió közös játékán résztvevőktől nem sajnálják a nyereményeket, a cél, hogy a legjobbak valóban ismertséget, rajongókat szerezzenek, és egy új lemezt készíthessenek profi körülmények között – mint ahogy azt előző játékunk nyertesei, a Miheztartás Végett tette, és a Betterfly teszi.

A legjobb együttes nyereménye ezúttal is 200 000 Ft értékű stúdióidő, amit az Utópia Stúdióban vehet igénybe, hogy profi körülmények között rögzíthesse új számait. A szervezők pedig az elkészült számokat eljuttatják a kiadókhoz és különböző újságokhoz, rádiókhoz amellett, hogy természetesen a Hallgass.hu-n is kiemelt szerepet kapnak.

A játékra nevezni nem kell, csak regisztrálni a Hallgass.hu-n, a főnyereményért pedig mindössze pontokat kell gyűjteni a látogatók, rajongók és a feltöltött tartalmak után.

További információ, részletes játékleírás a Hallgass.hu-n!

Szólj hozzá Te is!

kapcsolodó cikkek

Breaking: Stohl nem vezetheti az X-Factort balesete miatt!

Stohl András műsorvezetői szerepe a hamarosan induló tehetségkutatóban...

Elindult a Graffiti zenei oldala!

A napokban elindult a Hallgass zenei-közösségi portál a Graffiti csapa...

Ha elfelejtetted volna a jelszavadat, küldesd ki magadnak!


Még nem vagy VIP tag? Regisztrálj!
Match a Hottie!
» játékajánló: Match a Hottie!
5) $atlag = 0; // teli, félig-teli, üres csillag if ($atlag >= ($i - 0.3)) $fajlnev = 'csillag-teli.png'; elseif ( $atlag >= ($i - 0.6 ) && $atlag <= ($i - 0.3 ) ) $fajlnev = 'csillag-fel.png'; else $fajlnev = 'csillag-ures.png'; $get_modul = 'viccek'; // $_GET['modul'] print "\"szavazás"; } return $atlag; } ?>
Legújabb vicc

- Százados úr! Kovács honvéd leugrott ejtőernyő nélkül!
- Már megint?

Értékeld!
Fatal error: Call to undefined function mokamerce() in /var/www/clients/client220/web1130/web/public_html/index.php on line 275