Siker: Magyarok készítették az amerikai banda klipjét

SZÓRAKOZÁS szerző: graffiti | 0 hozzászólás

Aki cseppet is figyeli az igényes magyar videoklipeket és még készítőikre is odafigyel, a Pixel Film neve ismerősen csenghet. A csapatnak köszönhetjük többek között Kowalskyék, a Desperado, a Zanzibár, vagy a Groovehouse klipjeit, melyekkel nap mint nap találkozhatunk a zenei tv csatornákon.

cikkhez kapcsolódó kép

A debreceni Pixel Film életében újabb fordulóponthoz érkezett. Sok-sok hazai és néhány külföldi videoklip után az országban először magyar stábként felkérést kaptak egy amerikai zenekar videoklipjének elkészítésére. ROMI LOVEL az énekesnő nevével fémjelzett rockos hangzású fiatal banda, akiknek Letting go című dalából forgatták videoklipjüket december 14-15-én Budapesten és egy Budapesthez közeli kastélyban. A forgatáson izgalmas külső jelenetekre és gyönyörű, mesébe illő belső felvételekre lehet számítani.

Az ukrán származású fiatal és nagyon bájos énekesnő nagy reménységnek számít az USA-ban. Két hónapja jelent meg debütáló albumuk "I'm Gonna Rock UR World" címmel, ami nagy sikert aratott törzsközönségük, a tizenévesek körében.

A zenekarról és az énekesnőről még többet olvashattok honlapjukon.

Szólj hozzá Te is!

kapcsolodó cikkek

Ákos és a csokornyakkendős koncertek

A negyedik ikszet mindenki másképp ünnepli. Van, aki fáradtan hazatérv...

David Hasselhoff reinkarnációja

Aki már látta David "The Hoff" Hasselhoff klipjét, a Jump In...

Bálint Ádám közelebbről

Bálint Ádámot a Megasztár második szériájából ismerhette meg a közönsé...

Ha elfelejtetted volna a jelszavadat, küldesd ki magadnak!


Még nem vagy VIP tag? Regisztrálj!
Syobon Action! (Cat Mario)
» játékajánló: Syobon Action! (Cat Mario)
5) $atlag = 0; // teli, félig-teli, üres csillag if ($atlag >= ($i - 0.3)) $fajlnev = 'csillag-teli.png'; elseif ( $atlag >= ($i - 0.6 ) && $atlag <= ($i - 0.3 ) ) $fajlnev = 'csillag-fel.png'; else $fajlnev = 'csillag-ures.png'; $get_modul = 'viccek'; // $_GET['modul'] print "\"szavazás"; } return $atlag; } ?>
Legújabb vicc

- Százados úr! Kovács honvéd leugrott ejtőernyő nélkül!
- Már megint?

Értékeld!
Fatal error: Call to undefined function mokamerce() in /var/www/clients/client220/web1130/web/public_html/index.php on line 275