A Turbo képviseli Magyarországot

SZÓRAKOZÁS szerző: graffiti | 0 hozzászólás

A Turbo zenekar, az MR2-Petőfi Rádió küldöttje képviseli Magyarországot a 2009-es EuroSonic Noorderslag fesztiválon

cikkhez kapcsolódó kép

A hollandiai Groningen egyetemi város, évről évre széles körű szakmai érdeklődés mellett rendezi meg az európai feltörekvő együttesek fesztiválját (Eurosonic) és a hozzá kapcsolódó zenei konferenciát.

2009. januárjában Magyarország színeiben a Turbo együttes szerepel a Eurosonic programján, az MR2-Petőfi Rádió kiküldöttjeként. A magyar együttes jelenléte a Magyar Zenei Exportiroda támogatásával valósul meg. Míg a Eurosonic az európai együttesek nemzetközi bemutatkozó fóruma, a Noorderslag a holland együttesek széles körű platformja. A január 15-17 között megrendezendő fesztiválon 250 együttes lép majd a közönség elé mintegy 40 színpadon Groningen belvárosában, melyre eddig 2500 jelentkezőt regisztráltak a nagyvilág minden pontjáról. A Turbo koncertjét az MR2 hallgatói elsőkézből, február 6-án hallhatják az Eleven című exkluzív koncerteket bemutató műsorban az Európai Rádiók Szövetségének (EBU) jóvoltából.
Az MR2-Petőfi Rádiót 2007-ben a Neo, idén pedig a Kistehén tánczenekar képviselte a rangos európai zene mustrán. A korábbi években pedig az MR2 jelenlegi zászlóshajói közül olyan együttesek jártak Groningenben mint a Heaven Street Seven vagy az Anima Sound System.

Szólj hozzá Te is!

Ha elfelejtetted volna a jelszavadat, küldesd ki magadnak!


Még nem vagy VIP tag? Regisztrálj!
Police Pursuit
» játékajánló: Police Pursuit
5) $atlag = 0; // teli, félig-teli, üres csillag if ($atlag >= ($i - 0.3)) $fajlnev = 'csillag-teli.png'; elseif ( $atlag >= ($i - 0.6 ) && $atlag <= ($i - 0.3 ) ) $fajlnev = 'csillag-fel.png'; else $fajlnev = 'csillag-ures.png'; $get_modul = 'viccek'; // $_GET['modul'] print "\"szavazás"; } return $atlag; } ?>
Legújabb vicc

- Százados úr! Kovács honvéd leugrott ejtőernyő nélkül!
- Már megint?

Értékeld!
Fatal error: Call to undefined function mokamerce() in /var/www/clients/client220/web1130/web/public_html/index.php on line 275