A Turbo képviseli Magyarországot

SZÓRAKOZÁS szerző: graffiti | 0 hozzászólás

A Turbo zenekar, az MR2-Petőfi Rádió küldöttje képviseli Magyarországot a 2009-es EuroSonic Noorderslag fesztiválon

cikkhez kapcsolódó kép

A hollandiai Groningen egyetemi város, évről évre széles körű szakmai érdeklődés mellett rendezi meg az európai feltörekvő együttesek fesztiválját (Eurosonic) és a hozzá kapcsolódó zenei konferenciát.

2009. januárjában Magyarország színeiben a Turbo együttes szerepel a Eurosonic programján, az MR2-Petőfi Rádió kiküldöttjeként. A magyar együttes jelenléte a Magyar Zenei Exportiroda támogatásával valósul meg. Míg a Eurosonic az európai együttesek nemzetközi bemutatkozó fóruma, a Noorderslag a holland együttesek széles körű platformja. A január 15-17 között megrendezendő fesztiválon 250 együttes lép majd a közönség elé mintegy 40 színpadon Groningen belvárosában, melyre eddig 2500 jelentkezőt regisztráltak a nagyvilág minden pontjáról. A Turbo koncertjét az MR2 hallgatói elsőkézből, február 6-án hallhatják az Eleven című exkluzív koncerteket bemutató műsorban az Európai Rádiók Szövetségének (EBU) jóvoltából.
Az MR2-Petőfi Rádiót 2007-ben a Neo, idén pedig a Kistehén tánczenekar képviselte a rangos európai zene mustrán. A korábbi években pedig az MR2 jelenlegi zászlóshajói közül olyan együttesek jártak Groningenben mint a Heaven Street Seven vagy az Anima Sound System.

Szólj hozzá Te is!

Ha elfelejtetted volna a jelszavadat, küldesd ki magadnak!


Még nem vagy VIP tag? Regisztrálj!
Áll az alku?
» játékajánló: Áll az alku?
Legújabb vicc

- Százados úr! Kovács honvéd leugrott ejtőernyő nélkül!
- Már megint?

Értékeld! szavazás 1-reszavazás 2-reszavazás 3-reszavazás 4-reszavazás 5-re
» tovább
Impresszum | Médiaajánlat | Adatvédelem © 2007 Minden jog fenntartva!