A legjobb együttest keresi a Hallgass.hu

SZÓRAKOZÁS szerző: boki | 0 hozzászólás

Újra a legjobb együttest keresi a Hallgass.hu. A zenei-közösségi portál játékán a nyertes a 200 000 forint értékű stúdióidő mellett rajongókat, fellépési lehetőségeket, és akár egy lemezszerződést is szerezhet.

cikkhez kapcsolódó kép

A portál előző játékán a Miheztartás Végett együttes már eltölthetett több mint két napot egy profi hangstúdióban, hogy elkészíthesse első lemezét. A második játék nyertese még ennél is többet zsebelhet be: a legjobb együttes nyereménye 200 000 Ft értékű stúdióidő, amit az Utópia Stúdióban vehet igénybe. És ez még csak a kezdet: azt is garantálják, hogy az elkészült számokat eljuttatják a kiadókhoz és különböző újságokhoz, rádiókhoz amellett, hogy természetesen a Hallgass.hu-n is kiemelt szerepet kapnak.

Hogyan tudsz sikeresen részt venni ezen a nyereményjátékon?

Nem kell mást tenni, mint regisztrálni együtteseddel a Hallgass.hu-n, majd a zenekar adatlapjának linkjét (zenekarok.hallgass.hu/{zenekarnev} formájú link) minél több embernek elküldeni. Például az egyetemi levelezőlistáitokon, MSN üzenetként kiírva, körlevélként wiw-en vagy üzenőfalra. Vagy fórumokon, vagy a saját honlapot terjesztve.

A játék szeptember 31-ig fog tartani, a pontos részleteket a hallgass.hu-n olvashatjátok el. Részvételi díj nincs, a regisztráció a Hallgass.hu-n nemcsak hogy ingyenes, de rengeteg előnnyel is jár. Aki nem hiszi, járjon utána!

Szólj hozzá Te is!

kapcsolodó cikkek

Adunk a véleményedre - akár egy Sziget belépőt is!

A Szonár oldalán értékes visszajelzést adhatsz nekünk arról, mi a véle...

A 30Y köpköd a koncertek előtt

Sokak nagy bánatára a Tavaszi Fesztiválkor esedékes 30Y koncert Zoli é...

Ha elfelejtetted volna a jelszavadat, küldesd ki magadnak!


Még nem vagy VIP tag? Regisztrálj!
Fight Man
» játékajánló: Fight Man
5) $atlag = 0; // teli, félig-teli, üres csillag if ($atlag >= ($i - 0.3)) $fajlnev = 'csillag-teli.png'; elseif ( $atlag >= ($i - 0.6 ) && $atlag <= ($i - 0.3 ) ) $fajlnev = 'csillag-fel.png'; else $fajlnev = 'csillag-ures.png'; $get_modul = 'viccek'; // $_GET['modul'] print "\"szavazás"; } return $atlag; } ?>
Legújabb vicc

- Százados úr! Kovács honvéd leugrott ejtőernyő nélkül!
- Már megint?

Értékeld!
Fatal error: Call to undefined function mokamerce() in /var/www/clients/client220/web1130/web/public_html/index.php on line 275