Monumentális salsa show

SZÓRAKOZÁS szerző: graffiti | 0 hozzászólás

100 táncos vérpezsdítő és tűzes műsora - ez vár azokra, akik jegyet váltanak a monumentális Salsa showra.

cikkhez kapcsolódó kép

A Studio Vida támogatásával színpadra állított darab Magyarország legnagyobb táncos produkciója. A száz táncos mellett Südi Iringó, Szilágyi Erzsébet, Dudás Tibor, Laki Dóra, Budai László, Keleti Andrea és Csonka András is színpadra áll június 6-án a Margitszigeti Szabadtéri Színpadon.

A \"Fuego de la SALSA - avagy a SALSA tüze\" című show utazás térben és időben, kultúrákon és mozgásvilágokon át, bizonyítva hogy a salsa a minden, s a salsa tüze mindent megváltoztat. Morricone gengsztervilágát épp úgy, mint az afrikai törzsi táncokat, vagy a rumbát, swinget, tangót... szóval bármit ami zene és tánc!! A nívódíjas koreográfus (háromszoros mambo és salsa világbajnok) Laki Dóra víziója, olyan varázslatot, és energiát hív életre, ami egyszerre intimitás és gigantikum. A karneváli össztáncok helyett formák, és közjátékok sorozatában ömlik a szemet és leket gyönyörködtető színpompás tánc a színpadról. Humor, dráma,s valami más... a tánc nyelvén.

Napjaink legnépszerűbb táncstílusának vonzerejét mi sem bizonyítja jobban, mint hogy országszerte sorra nyílnak a salsaiskolák, s elképesztő tömegeket hív táncba az Salsa valamennyi alfaja. Az alkotók célkitűzései közt szerepel a táncstílus továbbnépszerüsítésén túl, annak sokszínüségére való rámutatás. Hisz bármilyen sok irányzat van, a salsa az SALSA, s a tűz az tűz!

Jegyvásárlás a Broadway jegyirodában: www.jegyplaza.hu

Szólj hozzá Te is!

kapcsolodó cikkek

100 méter, 8 centis tűsarokkal, 1 millióért

Május 10-én az Erzsébet téren kicsit megkésve bár, de majálisi hangula...

Táncolj velem csillagfényes éjszakákon

Valószínűleg sokatokkal előfordult már, hogy verset írtatok. Vagy azér...

Tánc vagy színház?

ExperiDance - bizonyára ezt a nevet sok helyen olvastátok már. De hogy...

Te mit csináltál a hétvégén?

„Te mit csináltál a hétvégén?" - szokták egymástól hét elej...

Ha elfelejtetted volna a jelszavadat, küldesd ki magadnak!


Még nem vagy VIP tag? Regisztrálj!
Travian
» játékajánló: Travian
5) $atlag = 0; // teli, félig-teli, üres csillag if ($atlag >= ($i - 0.3)) $fajlnev = 'csillag-teli.png'; elseif ( $atlag >= ($i - 0.6 ) && $atlag <= ($i - 0.3 ) ) $fajlnev = 'csillag-fel.png'; else $fajlnev = 'csillag-ures.png'; $get_modul = 'viccek'; // $_GET['modul'] print "\"szavazás"; } return $atlag; } ?>
Legújabb vicc

- Százados úr! Kovács honvéd leugrott ejtőernyő nélkül!
- Már megint?

Értékeld!
Fatal error: Call to undefined function mokamerce() in /var/www/clients/client220/web1130/web/public_html/index.php on line 275