Olimpia és fesztivál Gödöllőn!

SZÓRAKOZÁS szerző: boki | 0 hozzászólás

Gödöllői fiatalok harmadszor is szeretnének fesztiválhangulatot teremteni Gödöllőn. Június 7-én a könnyűzenei fesztivál keretében minderre sor is kerül, az érdeklődőket nemcsak koncertekkel, hanem táncosokkal, gyermekprogramokkal, KEFI olimpiával és hírességekkel várják.

cikkhez kapcsolódó kép

A Gödöllői Könnyűzenei Fesztivál harmadik éve színesíti a város életét. A szervező egyesület célja, hogy lehetőséget adjon a – főleg helyi – együttesek számára a fellépésre, bemutatkozásra, illetve hogy különleges, szórakoztató programok jelenjenek meg a nyárindító fesztiválon.

Idén június 7-én szombaton kerül sor a GKF-re, a helyszín változatlanul a Művelődési Ház előtti tér. Az IRMA, a Miheztartás Végett, a GOFME, a Light és a Városlakók együttesek idén is saját számokkal és slágerekkel készülnek, de a zenei programok mellett salsa, rocky és ritmikus sportgimnasztika bemutató is lesz, a téren pedig a tűzzsonglőrök gondoskodnak a látványos programokról.

A gyerekekre gondolva a szervezők külön kézműves foglalkozásokkal, játékokkal, készülnek, a KEFI olimpián pedig hírességek mellett mérhetik össze ügyességüket és tudásukat. A játékokra meglepetéssel is készülnek: meghívott vendégek, színészek, sportolók és zenészek is részt vesznek a mini olimpián.

Szólj hozzá Te is!

kapcsolodó cikkek

Szabó Leslie operát akart írni

A Megasztár első szériájának döntőse hegedült, szolfézsra járt és oper...

Ha elfelejtetted volna a jelszavadat, küldesd ki magadnak!


Még nem vagy VIP tag? Regisztrálj!
Fight Man
» játékajánló: Fight Man
5) $atlag = 0; // teli, félig-teli, üres csillag if ($atlag >= ($i - 0.3)) $fajlnev = 'csillag-teli.png'; elseif ( $atlag >= ($i - 0.6 ) && $atlag <= ($i - 0.3 ) ) $fajlnev = 'csillag-fel.png'; else $fajlnev = 'csillag-ures.png'; $get_modul = 'viccek'; // $_GET['modul'] print "\"szavazás"; } return $atlag; } ?>
Legújabb vicc

- Százados úr! Kovács honvéd leugrott ejtőernyő nélkül!
- Már megint?

Értékeld!