Madonna: Hard Candy

SZÓRAKOZÁS szerző: Krupincza Mariann | 0 hozzászólás

A pop nagyasszonyának 11. szólóalbuma, a Hard Candy április 28-án kerül a boltok polcaira. Az új korong az előző, a Confession On The Dancefloor folytatásának tekinthető.

cikkhez kapcsolódó kép

A lemez szimpla CD-ként és úgynevezett speciális kiszerelésben is kapható lesz. A speciális kiadás esetében a CD kiegészül két remix-szel, mely az első kislemez, a 4 minutes dalából készült, valamint egy úgy nevezett. DVD-tok formájú cukorkás dobozban lesz elhelyezve, 35 szem Starlite Mints cukorka és egy 16-oldalas könyvecske kíséretében.

Madonna most is hozza a formáját: megmarad ugyan a kényelmes, klub-stílusnál, de ezúttal egy kis hip-hop ritmussal is megfűszerezi a dalokat.A lemez munkálataiban olyan nagy nevek működtek közre, mint Timbaland, Justin Timberlake vagy Pharrel Williams. Szóval simét egy olyan korongot tarthatunk majd a kezünkben, amit érdemes lesz újra és újra betenni a lejátszóba.

Szólj hozzá Te is!

kapcsolodó cikkek

Együtt verhet a szívünk Csézyért

Szerbia már most a jövő héten megrendezésre kerülő dalfesztivál lázába...

Madonna lenyúlta Kylie táncosait!

Hosszú évek után ma ismét hazánkba látogat a pöttöm ausztrál énekesnő....

Ha elfelejtetted volna a jelszavadat, küldesd ki magadnak!


Még nem vagy VIP tag? Regisztrálj!
MotherLoad
» játékajánló: MotherLoad
5) $atlag = 0; // teli, félig-teli, üres csillag if ($atlag >= ($i - 0.3)) $fajlnev = 'csillag-teli.png'; elseif ( $atlag >= ($i - 0.6 ) && $atlag <= ($i - 0.3 ) ) $fajlnev = 'csillag-fel.png'; else $fajlnev = 'csillag-ures.png'; $get_modul = 'viccek'; // $_GET['modul'] print "\"szavazás"; } return $atlag; } ?>
Legújabb vicc

- Százados úr! Kovács honvéd leugrott ejtőernyő nélkül!
- Már megint?

Értékeld!
Fatal error: Call to undefined function mokamerce() in /var/www/clients/client220/web1130/web/public_html/index.php on line 275