Rocktól lesz hangos a húsvét

SZÓRAKOZÁS szerző: graffiti | 5 hozzászólás

Mire is jó, ha rockzenekara van az embernek, pláne ha fiatal, rockos vonalon mozog? Egyrészről, csinálhat hangos koncerteket. Hiszen ambiciózus rocker! Meg persze csinálhat lemezeket. A lényeg, hogy eljusson emberekhez, ugyebár. Budapest három tesztoszteronnal teli powerpop bandája, a Flying TV, a Metrosection és az Óriás március 23-i bulijára a Trafóban minden lehetőséget összedob egy estére: van amelyik kiadja, a másik eladja, a harmadik meg egyszerűen letölthetővé teszi új- vagy éppen aktuális lemezét. A nagyérdemű meg persze meghallgatja - élőben!

cikkhez kapcsolódó kép

A Flying TV már évek óta jelen van a hazai underground rock színtéren, 2008 elejére pedig végre elkészítette bemutatkozó nagylemezét, amely „On Air” címmel az mTon kiadó gondozásában jelenik meg. A Flying TV tagjai közül mindenki kipróbált zenésznek mondhatja magát, a céljuk pedig csupán annyi, hogy a 90-es évek elején virágzó grunge és az évtized második felében elterjedt powerpop hatásait modern témákkal és a harmadik évezredre jellemző keményebb hangzásvilággal elegyítsék. A színpadon is meglehetősen otthonosan mozgó srácok miatt érdemes lesz korán érkezni!

A budapesti Metrosectionnél van egy olyan tendencia, hogy szinte minden koncertjük után nyernek egy tehetségkutatót. De talán fontosabb azt tudni, hogy ezek a pofátlanul fiatal arcok egy-két év leforgása alatt teljesen korrekt kis rajongótábort rántottak maguk köré karcos gitárpop zenéjükkel, bólogatós refrénjeikkel, többször ugrálásra késztető dalaikkal. A Metrosection esetében is a régi nagyok hagyatéka randizik a modernebb felfogással, és itt is beérett a gondosan ápolt gyümölcs, ugyanis a zenekar a Trafó deszkáin mutatja be bemutatkozó nagylemezét, amelyet természetesen meg is vásárolhat a tisztelt rajongó.

Az Óriásról valószínűleg meg már mindenki tudja, hogy az egykori Annabarbi egyik utódzenekara, hogy a tavaly ősszel megjelent bemutatkozó EP-jüket ingyenesen le lehet tölteni a honlapjukról (és ez 1400-szor már meg is történt!), hogy dalszerzésileg nincsenek nagy meglepetések: őszintén feszülős dalok vannak, magyarul megénekelve, slágeres-gitáros zenébe öntve, néhány kisebb megborulással, meg néhol pattogósabb, keményebb dalokkal, csak hogy el ne aludjon a nagyérdemű. A nagylemezzel már nekiállt molyolni az Óriás, idén jön, addig is tessék megnézni ezt a remek koncertzenekart, akikre azt mondta egyszer valaki: “Látjátok, lehet ezt magyarul is őszintén tolni!”

A koncertek után a Selector Hal nyom majd talpalávalót a 90-es évek megaslágereitől egészen a legelvetemültebb metálhimnuszokig, és nem feledni, másnap húsvét hétfő, tehát pihenőnap!

Tehát a lényeg mégegyszer:
Flying TV – Metrosection – Óriás
Március 23, Trafó Bár Tangó, 21:00, 800 Forint

Szólj hozzá Te is!

5
tomi , 2012. 01. 07. 08:37
válasz erre az üzenetre

ez nekem is tecik nagyon

4
máté ez tecik nekem nagyon, 2012. 01. 07. 08:37
válasz erre az üzenetre

3
kiki, 2012. 01. 07. 08:36
válasz erre az üzenetre

2
tomi, 2012. 01. 07. 08:35
válasz erre az üzenetre

ez ez jo

1
máté, 2012. 01. 07. 08:34
válasz erre az üzenetre

tök jo

« előző1 következő »

Ha elfelejtetted volna a jelszavadat, küldesd ki magadnak!


Még nem vagy VIP tag? Regisztrálj!
Zombigyilkos
» játékajánló: Zombigyilkos
5) $atlag = 0; // teli, félig-teli, üres csillag if ($atlag >= ($i - 0.3)) $fajlnev = 'csillag-teli.png'; elseif ( $atlag >= ($i - 0.6 ) && $atlag <= ($i - 0.3 ) ) $fajlnev = 'csillag-fel.png'; else $fajlnev = 'csillag-ures.png'; $get_modul = 'viccek'; // $_GET['modul'] print "\"szavazás"; } return $atlag; } ?>
Legújabb vicc

- Százados úr! Kovács honvéd leugrott ejtőernyő nélkül!
- Már megint?

Értékeld!
Fatal error: Call to undefined function mokamerce() in /var/www/clients/client220/web1130/web/public_html/index.php on line 275